"Róża Pustyni"

Awatar użytkownika
Taiyō
Postać porzucona
Wiek postaci: 20
Ranga: Ginkara
Krótki wygląd: Rachityczny ektomorfik o figurze wazy, metr i siedemdziesiąt centymetrów wzrostu, słomkowe włosy, bursztynowe oczy z gęstymi rzęsami, usta o esowatym kształcie z powiększoną dolną wargą.
GG/Discord: spectrofobia
Multikonta: Uguisu

Re: "Róża Pustyni"

Post autor: Taiyō »

0 x
#9d3126
trochę mnie nudzi świat i nie chcę się już starać

Obrazek
z drugiej strony chcę wszystko i w sumie to naraz

Karta postaci |PH | Bank
Prowadzę
Kami Kaito ☼ [D] — „Dzielenie przez dwa” (nieobecny/a)
Hikari Kaguya ☼ [D] — „Nimbooda” (nieobecny/a)
Awatar użytkownika
Hikari Kaguya
Wiek postaci: 19
Krótki wygląd: Białe włosy spięte w kok za pomocą dwóch kokówek, czerwona maska oni na górnej części twarzy, widoczny tatuaż na lewym ręku w kształcie węża z motywem kwiatowym.
GG/Discord: Santicetum

Post autor: Hikari Kaguya »

Ciężko było się nie zgodzić z Nashi, taniec był wszędzie chociaż niewiele osób go dostrzegało, tak samo jak rytm. W walce był on tak samo ważny, jak poprawna postawa czy oddech, dlatego białowłosa skinęła głową z aprobatą. Ruszyła za kobietą pewnym krokiem, odgaszając przy okazji fajkę aby nie przeszkadzała ona w próbach. Z początku Hikari nie domyślała się gdzie jest prowadzona, dopiero po przejściu przez półprzeźroczystą kotarę zrozumiała, że jest to zaplecze wszystkich występów - przebieralni. I tutaj zaczynała się denerwować, przeczuwając najgorszego, w końcu nie może tańczyć przebrana jak niechluj spod pierwszego lepszego rynsztoka.
Słowa ciemnoskórej tylko potwierdziły obawy dziewczyny, a ta z lekkim zdenerwowaniem zaśmiała się półgębkiem.
- Wiesz... Znacznie pewniej czuje się w masce, taką mam nieprzyjemną przypadłość - zaśmiała się głośniej chcąc obrócić wszystko w żart, ale zdawała sobie sprawę, że kłamca była marnym. Nie pierwszy i nie ostatni raz musiała zdjąć maskę na potrzeby zlecenia, a że pracy było niewiele to nie mogła sobie pozwolić aby wybrzydzać. Złapała za jeden róg maski i ściągnęła ją by odłożyć na toaletce. Spojrzała w bok nieco zmieszana czując to głupie uczucie skrępowania i obnażenia.
- M-może macie coś na twarz ż-żeby bardziej pasowało do stroju? - zapytała niepewnie, zmieniając diametralnie swoje nastawienie ukazując swoją bardziej skrytą i nieśmiałą naturę przy braku jakiegokolwiek zakrycia twarzy.
0 x
Awatar użytkownika
Taiyō
Postać porzucona
Wiek postaci: 20
Ranga: Ginkara
Krótki wygląd: Rachityczny ektomorfik o figurze wazy, metr i siedemdziesiąt centymetrów wzrostu, słomkowe włosy, bursztynowe oczy z gęstymi rzęsami, usta o esowatym kształcie z powiększoną dolną wargą.
GG/Discord: spectrofobia
Multikonta: Uguisu

Post autor: Taiyō »

0 x
#9d3126
trochę mnie nudzi świat i nie chcę się już starać

Obrazek
z drugiej strony chcę wszystko i w sumie to naraz

Karta postaci |PH | Bank
Prowadzę
Kami Kaito ☼ [D] — „Dzielenie przez dwa” (nieobecny/a)
Hikari Kaguya ☼ [D] — „Nimbooda” (nieobecny/a)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ningyō-shi (Osada Rodów Ayatsuri i Kaguya)”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości