Terytorialnie największa prowincja Karmazynowych Szczytów, zamieszkana przez Ród Kōseki . Daishi graniczy od północy i zachodu z morzem, na wschodzie z Soso, zaś południowa granica oddziela ją od Kyuzo i obszaru niezbadanego. Efektem tego jest możliwość tworzenia bardzo dochodowych szlaków handlowych i handlu morskiego przy - niestety - utrudnionym utrzymywaniu bezpieczeństwa włości. Podobnie jak pozostałe prowincje, dominuje tu krajobraz górski i lasy iglaste, z tą różnicą że dużo tu fauny - w tym tej drapieżnej, co na dłuższą metę może być dosyć niebezpieczne dla podróżników. Na ziemiach tych mieszkają również shinobi ze Szczepu Jūgo .
Kaito Ishikawa
Wiek postaci: 26
Ranga: Kogō
Widoczny ekwipunek: ... Samehada Tanto Błękitna Zbroja Długi łuk Kołczan Lis Kruk ...
Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=229047#p229047
Aktualna postać: Kaito Ishikawa
Kampania 12/...
Wiosna 396 roku
Sasame
Zlecenie Specjalne S - Pan żywiołów
P rzebudziła się reszta Senrankai, jednak byli w tak opłakanym stanie, że nawet nie próbowali uciec po tym co usłyszeli od swojego kolegi. Najwidoczniej byli już pogodzeni ze swoim losem. Ciekawe co tak naprawdę się stało, że nie mieli w sobie nawet woli walki ?
W spokoju poczekaliście jeszcze godzinę, aż twój klon wrócił z piątką shinobi. Na przodzie, był wysoki, łysy mężczyzna
- Jesteśmy Sasame-sama, nazywam się Takahashi Yūto w randze Sentokiego, twój klon nas tutaj sprowadził, wzięliśmy kilka niezbędnych narzędzi do przesłuchania...
- Żadnych narzędzi, błagam, my wszystko powiemy, nie torturujcie nas ! - wykrzyczał jeden z pojmanych
Łysy mężczyzna nie zważając na krzyki dokończył
- ...W czym możemy ci pomóc ?
Decyzja należała do ciebie jak ostro zamierzasz zagrać.
Pierwszy pojmany członek Senrankai
Takahashi Yūto
Archiwum Głosów
Yonrou
Akirai Shūsuke - KLIK
Młodzieniec szczepu
0 x
Sasame
Wiek postaci: 25
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: ~ - Średniego wzrostu - Szczupła lecz dobrze zbudowana - Burza czerwonych włosów - Błękitne oczy Ubiór: ~ - Czarna sukienka-kimono w czerwone chmurki - Wysokie czarne sandały shinobi
Widoczny ekwipunek: ~ - Kabura na lewym udzie - Kabura na prawym udzie - Czarna torba przy pasie z tyłu na środku - Tanto zamocowane poniżej torby - Czarny płaszcz w czerwony chmurki - Duży zwój
Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=177516#p177516
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Risu | Shinryu | Jawa
Ku mojemu częściowemu zaskoczeniu, moi więźniowie zdawali się nie mieć w sobie ani krzty woli walki, dzięki czemu zapanowanie nad nimi do momentu przybycia sił z wioski było banalne. Kiedy mój klon powrócił z kilkoma shinobi, podeszłam od nich, porzucając Henge, które mnie wcześniej upodobniało do jednego z rannych, jednak klony strażnicy wciąż utrzymywały swój zmieniony wygląd.
- Yūto-kun, zabieramy tych mężczyzn stąd, nie podoba mi się ta okolica i chciałabym aby zostali oni przesłuchani już w wiosce. Tak długo jak długo współpracują, ma im nie spaść z głowy choćby włos. - powiedziałam stanowczym tonem po czym jeżeli nie było więcej pytań, to ruszyliśmy w drogę powrotną do wioski. Klony przemienione w strażników Senrankai dołączyły do konwoju, cały czas udając więźniów, tak samo jak ja. Jedynie klon, który sprowadził tutaj grupę z Takahashiego szedł na czele grupy, rozglądając się uważnie i nasłuchując.
Ukryty tekst
0 x
Kaito Ishikawa
Widoczny ekwipunek: ... Samehada Tanto Błękitna Zbroja Długi łuk Kołczan Lis Kruk ...
Kampania 13/...
Wiosna 396 roku
Sasame
T akahashi przyjął twoje polecenie bez żadnego dźwięku czy wyrazu, jak zwykły rozkaz. Nie wydawał się typem sadysty, który ślini się na samą myśl, że mógłby kogoś obedrzeć ze skóry, czy odciąć kilka kończy. Przeciwnie wyglądał na metodycznego inteligenta, który dąży do celu wykorzystując różnego rodzaju "narzędzia", a przynajmniej takie mogłaś odnieść wrażenie.
- Tak jest Sasame-sama, bez narzędzi, zrozumiałem - odparł rzeczowym tonem podwładny
C złonkowie Senrankai popłakali się prawie ze szczęścia, słysząc, że nie pozwolisz na tortury
- Dziękujemy dobra pani. Nie pożałujesz powiemy wszystko, wszystko powiemy - gorąco przyrzekali wrodzy wojownicy
D roga zajęła wam dwie godziny, znacznie się wydłużyło i to nie przez ilość osób, ale przez to, że niektórzy z Senrankai byli w opłakanym stanie.
Z najdowaliście się w specjalnym ośrodku niedaleko więzienia, każdy z członków Senrankai był w osobnych celach do przesłuchań
- Sasame-sama, masz życzenie osobiście przesłuchać więźniów, czy sam mam tego dokonać - zapytał zwyczajnym głosem Takahashi
Takahashi Yūto
Archiwum Głosów
Yonrou
Akirai Shūsuke - KLIK
Młodzieniec szczepu
0 x
Sasame
Krótki wygląd: ~ - Średniego wzrostu - Szczupła lecz dobrze zbudowana - Burza czerwonych włosów - Błękitne oczy Ubiór: ~ - Czarna sukienka-kimono w czerwone chmurki - Wysokie czarne sandały shinobi
Widoczny ekwipunek: ~ - Kabura na lewym udzie - Kabura na prawym udzie - Czarna torba przy pasie z tyłu na środku - Tanto zamocowane poniżej torby - Czarny płaszcz w czerwony chmurki - Duży zwój
Po bezpiecznym dotarciu do wioski, żołnierze Senrankai mogli zostać umieszczeni w oddzielnych pomieszczeniach przeznaczonych do przesłuchań a wszystko wydawało się kierować w odpowiednią stronę.
- Tak będzie dla wszystkich najlepiej. - powiedziałam do mężczyzny z Senrankai, który zdawał się być przywódcą tej grupy. Kiedy Takhashi zaproponował abym przeprowadziła przesłuchanie pojmanych członków organizacji przestępczej wzruszyłam ramionami.
- Właściwie to nie mam obecnie dalszych zadań, więc mogę zająć się doprowadzeniem tego do końca. Chciałabym Ci towarzyszyć Yūto-kun a reszta z nas w tym czasie zacznie przesłuchiwać pozostałych więźniów. - powiedziałam i zgodnie z zapowiedzią, jedna z Sasame weszła z Takahashim do pomieszczenia z liderem grupki Senrankai a pozostałe udały się do następnych pokoi.
- Zacznijmy od początku. Powiedz mi proszę kim jesteś, co robiłeś dla organizacji Senrankai. Jak do tego doszło że znalazłeś się w tej chatce i czemu wasza grupa była tak poobijana. - zapytały się trzy Sasame prowadzące przesłuchania samodzielnie, Sasame towarzysząca Takahashiemu gestem zaprosiła mężczyznę aby ten rozpoczął przesłuchanie.
Ukryty tekst
0 x
Kaito Ishikawa
Kampania 14/...
Wiosna 396 roku
Sasame
Sasame z Takahashim
W eszliście do środka, mogłaś dostrzec, że twój podwładny ma spory kawałek mięsa oraz dzban wody. Postawił podarki przed członkiem Senrankai.
- Jedz - powiedział spokojnie
Mężczyzna spojrzał z wdzięcznością, szybko pochłaniając jedzenie.
- Mów co wiesz
Z przesłuchania wyszło, że są to dezerterzy Senrankai, którzy uciekali przed swoimi. Nie chcieli już służyć w organizacji, ale z członkostwa nie można zrezygnować jak ze świeżego mleka doniesionego z samego rana. Chata była własnością jednego z ludzi, mieli tam wylizać rany i wrócić do zwyczajnego życia. Na mapach zaznaczyli kryjówkę, gdzie znajdowała się jedna z głównych siedzib organizacji. O innych nie słyszeli. Wszystkie zasłyszane historei pokrywały się ze sobą. Nie trzeba było grać ostro, ale nikt w sumie nie zabronił.
Takahashi Yūto
Archiwum Głosów
Yonrou
Akirai Shūsuke - KLIK
Młodzieniec szczepu
0 x
Sasame
Po przesłuchaniu, jak się wkrótce okazało, dezerterów Senrankai, mogłam szybko wymienić się informacjami pomiędzy klonami i upewnić się że mężczyźni albo ustalili wcześniej wspólną historię na wypadek jakby zostali pochwyceni przez wroga, albo dobrowolnie oddali się w ręce władz. Po wymianie informacji między Sasame, wróciły one do przesłuchiwanych i dopytały się o wszelkie potencjalne znaki, sygnały, hasła, jakie powinny być znane komuś, kto chce wejść do kryjówki. Kiedy otrzymałam wszystkie informacje jakie się dało, wyszłam z Takahashim z pokoju przesłuchań.
- Zabierzcie ich już do normalnych cel, jeżeli nie będą próbować żadnych podejrzanych akcji to nie róbcie im krzywdy ale niech ktoś nałoży na nich pieczęci wysysające chakrę. Poślijcie kogoś do Shuusuke-samy, niech on podejmie decyzję o ich życiu, ale wspomnijcie o tym że dobrowolnie oddali się w nasze ręce i w pełni kooperowali. Przekażcie też że my ruszamy do kryjówki o której wspominali. - powiedziałam do Takahashiego a jeżeli ten nie miał więcej pytań do wraz z moimi klonami opuściłyśmy wioskę i zmieniając za pomocą Henge wygląd w typowych szeregowych wojowników Senrankai, udałyśmy się do kryjówki organizacji przestępczej.
Ukryty tekst
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości