Abis
Re: Abis
Dziękuję za link. Tego właśnie szukałem.
Jakby co to wprowadziłem znaczące poprawy w historii, umiejętnościach oraz ogólnym przedstawieniu postaci. Teraz ma to ręcę i nogi, ale gdybym coś przeoczył poprosze o zwrócenie mi uwagi.
Jako dyslektyk mam tendencję do popełniania błędów, nie tylko tych fabularnych...
Jakby co to wprowadziłem znaczące poprawy w historii, umiejętnościach oraz ogólnym przedstawieniu postaci. Teraz ma to ręcę i nogi, ale gdybym coś przeoczył poprosze o zwrócenie mi uwagi.
Jako dyslektyk mam tendencję do popełniania błędów, nie tylko tych fabularnych...
0 x
Re: Abis
Według nowego tekstu zbroja została oddana do naprawy. Chciałbym ją odzyskać, gdy wyrusze na poszukiwanie skarbu rodziny Abisa. Do tego czasu moja postać będzie chodzić w fioletowym kimono, takim jakim napisałem w wyglądzie KP.
A możemy pójść na kompromis? Paznokcie będą długie, ale nie będą miały większego znaczenia podczas walki. Po prostu uznamy, że ma zapuszczone. Ok?
Sorry, ale 5 pełnych linijek to chodzi o komputer? Bo ja narazie nie mam do niego dostępu i pisze jedynie przez komórke. Ale postaram się przedłużyć.
Ok. Magiczny mieczyk zmieniony na zwykłą katane.
A możemy pójść na kompromis? Paznokcie będą długie, ale nie będą miały większego znaczenia podczas walki. Po prostu uznamy, że ma zapuszczone. Ok?
Sorry, ale 5 pełnych linijek to chodzi o komputer? Bo ja narazie nie mam do niego dostępu i pisze jedynie przez komórke. Ale postaram się przedłużyć.
Ok. Magiczny mieczyk zmieniony na zwykłą katane.
0 x
- BeeBee-Hachi
- GG/Discord: Kubalus#9713
- Multikonta: Tetsuro/Zankoku
- BeeBee-Hachi
- GG/Discord: Kubalus#9713
- Multikonta: Tetsuro/Zankoku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości