Moje oświadczenie ;)
- Mikoto
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 24
- Ranga: Wyrzutek A
- Krótki wygląd: - Niska i drobna
- Białe włosy
- Niebieskie oczy - Widoczny ekwipunek: - Wielki wachlarz na plecach
- Duża torba przy pasie - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=154878#p154878
- Multikonta: Rida
Re: Moje oświadczenie ;)
Uzuru, proponuję skończyć. Po pierwsze, ten temat jest poświęcony akcji z Aką i tylko temu. Żale odnośnie administracji wypisuj sobie we własnym temacie, albo napisz skargę w prośbach. Po drugie, Twoim obowiązkiem jest zapoznawać się ze wszystkim, co się zmieniło na forum, oraz znać regulamin forum. Według tego, co pokazałeś Ty i Asaka, tutaj racja jest po jej stronie. Miałeś obowiązek wpisać w profil wcześniejsze postacie i żałosne było Twoje naskoczenie na nią, kiedy przeniosła Twój temat do archiwum. To samo w PW. Pogrążyłeś się tylko w tym momencie. Proponuję nie ciągnąć tej przepychanki, bo ban na chat to może być dopiero początek.
0 x

|| Karta Postaci || Punkty Historii || Pieniądze ||
- Kagutsuchi
- Martwa postać
- Wiek postaci: 23
- Ranga: Wilk
- Krótki wygląd: Czarnowłosy młody mężczyzna będący w świetnej kondycji fizycznej. Blizna na lewym oku wyróżnia go z tłumu.
- Widoczny ekwipunek: Czarny mundur Shinsengumi połączony ze zbroją, na której przy prawym barku była przymocowana odznaka w kształcie głowy Wilka. Saya była przymocowana na wysokości odcinka lędźwiowego do pancerza.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32 ... 78#p155378
- Multikonta: Arata,
Uzuru Ty dzbanie
Masz się za kogoś lepszego od innych na tym forum? Na co mieliby liczyć faceci od Yukirin? Zwoje Ci się chyba przepaliły od bycia służbista. Przynajmniej wiadomo skąd to Twoje zachowanie wynika. Idąc klasykiem „stul pysk” 

0 x
- Gundan
- Martwa postać
- Wiek postaci: 18
- Ranga: Wyrzutek C
- Krótki wygląd: Krótkie, białe włosy oraz złote oczy.
195cm oraz 93kg - Widoczny ekwipunek: Kamizelka Shinobi - Tors
Torba - Prawy pośladek
Kabura x2 - Prawe i lewe udo - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... 42db79c7bb
- Multikonta: Mangetsu
Cóż wypowiedziałem się w sprawie Aki więc i wypowiem się na temat konfliktu Asaka vs Uzuru.
Po zapoznaniu się zarówno z jednym i drugim postem uważam, że oskarżenie pod adresem Asaki jest bezpodstawne, ponieważ przeniesienie tematu faktycznie wynikło z zaniedbania gracza w postaci nie wpisania poprzednich postaci. Rozumiem, że można być złym na brak możliwości wytłumaczenia sytuacji przed przeniesieniem tematu, lecz Asaka wykonywała tylko część ze swoich obowiązków, a jako były służbista (chyba że błędnie rozumiem to słowo) myślę, że powinieneś zrozumieć, że skoro regulamin mówi o co najmniej miesięcznym stażu, a wlatuje post z konata niespełniającego wymogu to doszło do przeniesienia.
Po zapoznaniu się zarówno z jednym i drugim postem uważam, że oskarżenie pod adresem Asaki jest bezpodstawne, ponieważ przeniesienie tematu faktycznie wynikło z zaniedbania gracza w postaci nie wpisania poprzednich postaci. Rozumiem, że można być złym na brak możliwości wytłumaczenia sytuacji przed przeniesieniem tematu, lecz Asaka wykonywała tylko część ze swoich obowiązków, a jako były służbista (chyba że błędnie rozumiem to słowo) myślę, że powinieneś zrozumieć, że skoro regulamin mówi o co najmniej miesięcznym stażu, a wlatuje post z konata niespełniającego wymogu to doszło do przeniesienia.
0 x
Ale chryja : s
Może wypowiem się z perspektywy nowego gracza na SW i może ktoś to weźmie sobie do serca.
Dla osób które zaczynają tu grę każda niestabilność poddaje pod wątpliwość ich udział w forum bo po co poświęcać czas na forum, które może zaraz upaść?
PBFuje już ponad dziesięć lat, byłem przy zamknięciu pięciu forów i zawsze zaczynało się to tak samo o ile nie podobnie.
Modus operandi: Gracze kłócą się z adminami -> admini swoje -> gracze swoje -> brak dialogu -> kilka osób odchodzi z forum -> i albo nic się nie dzieje i coś zaraz jebnie bo ludzie pamiętają -> albo za tymi ludźmi idą inni ludzie, powoli na forum zostaje coraz mniej osób, z czasem nie ma z kim pisać -> KONIEC
Założę się, że gdyby nie poświęcony czas na postaci, które mają po kilka tysięcy PH część pewnie by teraz sobie poszła - dobrze, że przez pięć lat nie było resetu.
Radzę albo urwać sprawie łeb i dojść do szybkiego konsensusu lub przyznać rację graczom, którzy czują się oszukani.
Po co dalej drążyć temat?
Jeżeli akcja była ładna fabularnie dać w zamian jakieś PH jako rekompensatę i zakończona niepowodzeniem - sorry : s
Dopuszczając do sytuacji gdzie zdanie kilku osób dominuje nad opinią większości nie czuć żeby admini dbali o opinię graczy, a przypominam, admin PBF bez graczy to nie admin.
Może wypowiem się z perspektywy nowego gracza na SW i może ktoś to weźmie sobie do serca.
Dla osób które zaczynają tu grę każda niestabilność poddaje pod wątpliwość ich udział w forum bo po co poświęcać czas na forum, które może zaraz upaść?
PBFuje już ponad dziesięć lat, byłem przy zamknięciu pięciu forów i zawsze zaczynało się to tak samo o ile nie podobnie.
Modus operandi: Gracze kłócą się z adminami -> admini swoje -> gracze swoje -> brak dialogu -> kilka osób odchodzi z forum -> i albo nic się nie dzieje i coś zaraz jebnie bo ludzie pamiętają -> albo za tymi ludźmi idą inni ludzie, powoli na forum zostaje coraz mniej osób, z czasem nie ma z kim pisać -> KONIEC
Założę się, że gdyby nie poświęcony czas na postaci, które mają po kilka tysięcy PH część pewnie by teraz sobie poszła - dobrze, że przez pięć lat nie było resetu.
Radzę albo urwać sprawie łeb i dojść do szybkiego konsensusu lub przyznać rację graczom, którzy czują się oszukani.
Po co dalej drążyć temat?
Jeżeli akcja była ładna fabularnie dać w zamian jakieś PH jako rekompensatę i zakończona niepowodzeniem - sorry : s
Dopuszczając do sytuacji gdzie zdanie kilku osób dominuje nad opinią większości nie czuć żeby admini dbali o opinię graczy, a przypominam, admin PBF bez graczy to nie admin.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości