WT

Moderator: Souei

Shizen

WT

Post autor: Shizen »

Nazwa Jutsu: Doton: Sabumashingan
Dziedzina: Doton
Ranga Jutsu: C
Zasięg Jutsu: 30m
Koszt chakry: E: 16% | D: 12% | C: 10% | B: 7% | A: 5% | S: 3% | S+: 3% ( + 1% za pocisk)
Opis: Technikę wykonnuje się w następujący sposób: Składa się pieczęcie(Wąż-Świnia-Tygrys), a następnie przykłada się prawą rękę do ziemi. W odległości pół metra w lini prostej od przyłożonej ręki, pojawia się małe wybrzuszenie na ziemi. Do czasu aż oderwiemy rękę od ziemi, możemy strzelać z owego punktu ziemnymi senbonami jak w pistolecie maszynowym. Czyli jeden po drugim, ciągłą serią, bądź z przerwami. Zależy to od użytkownika. Niczego się nie przeładowuje, ponieważ grunt jest tutaj jednym, wielkim magazynkiem z którego pobierane są pociski i wystrzeliwane za jednym razem. Wystrzelone senbony są równie ostre co oryginały, i równie wytrzymałe. Właściciel może dowolnie kontrolować kierunek i ilość wystrzałów. Prędkość pocisku wynosi 75. W ciągu 1sek. można wystrzelić 5 senbonów.
Link do tematu postaci: Tutaj
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Re: WT

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Zapętliłęś się z tymi seriami. Plus to co Arafka - Prędkość w cyfrze i definitywnie ranga w góre.
0 x
Shizen

Taaa, jak na to spojżałem, to rzeczywiście pogmatwałem. Tak szczerze, to samemu ciężko mi przeliczyć to na PA, więc proszę was tutaj o pomoc. Opis zmienię po werdykcie, a narazie każdy wie o co chodzi z tymi seriami. Nie opieram się bardzo przed rangą B techniki (jeśli to o nią chodziło), jeśli jednak byłaby możliwość osłabienia jutsu aby mogło być na C, to bym prosił o podanie rozwiązania. W razie rangi B, może by coś tu jeszcze dodać aby technika była silniejsza?
0 x
Murai

Post autor: Murai »

Proponuję z 70-80 szybkości? A co do wzmocnienia, to chyba duża prędkość będzie wystarczającym boostem.
0 x
Shizen

Wszystko poprawiłem.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Kakizashi

Post autor: Kakizashi »

Cz tylko ja nie ogarniam, o co chodzi z tym kosztem?
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Nie tylko Ty.

Sprecyzuj koszt utworzenia owego otworu w ziemi + pocisków.
0 x
Kaien

Koszt całkowicie niejasny. Te procenty to za co? Za utworzenie tego działka? A potem 1% za każdy strzał? To byłoby fajne. W tej wersji bym to puścił. Ale jeśli nie tak to widzisz to rozjaśnij ten koszt. Also 70-75 prędkości, 80 to za dużo.
0 x
Shizen

Według mnie koszt jest jasny. W wielu technikach taki jest, a teraz to poprostu czepianie się(początek+efekty lub przeciąganie techniki). Tak, dobrze wywnioskowałeś. To jak ostatecznie będzie z tą szybkością?(niech wypowie się parę osób)
0 x
Kaien

Koszt jest jasny gdy nie trzeba sie domyślać. Tak czy siak skoro jest tak jak napisałem to odemnie jest akcept. ; )
0 x
Murai

Post autor: Murai »

Mój akcept też masz.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Shizen

No nie mówcie, że to nie jest czepianie się? Jak pisze "za pocisk" to za jeden pocisk. Tu nie ma liczby mnogiej ani słowa seria. A mówienie, że ciężko zrozumieć to słaba wymówka.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość