Cofka! Blah
Moderator: Souei
-
- Support
Re: Cofka! Blah
Z opisu zrozumiałem, że te kulki możesz tworzyć w dowolnym miejscu na ciele. Dość dziwne, wydaje się bardzo zaawansowane i jeśli już to umożliwiłbym to tylko za sprawą wysokiej (C to nic, B to średniaczek) KC.
Duże te boosty, nie lubiem.
Nie podoba mi się też opłacenie kosztów chakry za wszystkie kulki i tworzenie ich pojedynczo. Już prędzej wszystkie musiałbyś stworzyć na raz, a uwalniać pojedynczo.
Duże te boosty, nie lubiem.
Nie podoba mi się też opłacenie kosztów chakry za wszystkie kulki i tworzenie ich pojedynczo. Już prędzej wszystkie musiałbyś stworzyć na raz, a uwalniać pojedynczo.
0 x
-
- Support
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=320
Re: Cofka! Blah
Ciągle się zastanawiałem, czemu to Okami wstawił technikę a gadaliśmy o niej jakby nie była jego. No ale już mniejsza o to.
Ogólnie technika średnio mi się podoba. Jest dość skomplikowana i nie jestem przekonany czy to byłoby takie proste do wykonania o ile w ogóle możliwe. Akcepta nie daję, pozostaję neutralny.
Ogólnie technika średnio mi się podoba. Jest dość skomplikowana i nie jestem przekonany czy to byłoby takie proste do wykonania o ile w ogóle możliwe. Akcepta nie daję, pozostaję neutralny.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości