Biorąc na lupę styl medyczny który daje + 100% siły przy udeżeniu. A przepraszm 2x bo procenty są zarezerwowane dla samurajów. Okazuje się, że w moim stylu o wyszych wymaganiach dostanę mniej wiec był bym zwolennikiem buffa dla odmiany a nie nerfa. Macie tu okazję zrobić coś przełomowego i pomóc komuś coś zbuffować na tym forum D:
Taka jeszcze jedna uwaga. Nie wiem jak to jest z drugim stylem ale wydaje mi sie ze powinien byc on znacznie silniejszy od pierwszego. Jeśli ktoś już nindża jakiś zrobili mogli byście zobaczyć czy dostaje tylko + 20 pk atrybutów jak to jest w przypadku pierwszych stylów. Ja nie mam podglądu więc to wy musicie obadać. Jeśli tak to to co pisałem up. Czekam na uwagi o buffie bo nie wiem jakie to proporcje więc robiłem bez myślenia jeszcze o tym tyle co wzorowanie naów Suikenie.
- Nazwa
- Gunnama
- Zasięg
- Zależy od długości ostrza
- Specjalizacja
- Styl szermierczy samurajów
- Opis Styl walki został stworzony w czysto defensywnych celach. Poprzez dużą percepcje która jest głównym przedmiotem treningów, uczeń szkoły walki jest w stanie odbić za pomocą miecza nawet dużą ilość lecących w jego kierunku pocisków. Podczas treningów należy trenować się oczywiście ogólnościowo jednak to właśnie twój wzrok odgrywa tu największą role. Legenda głosi, że samurajowie ucząc się tego stylu tną krople deszczu na idealnie dwie połowy.
- Właściwości Nasze cięcia nawet przy dużej szybkości są wykonywane z precyzją chirurga. Gdyby porównać oczy przeciętnego człowieka a tak wytrenowanego to można powiedzieć, że widzi on wszystko niczym w spowolnionym tępie i może odpowiedziec swoją rekacją na coś co powinno go normalnie zaskoczyć.
- Bonusy
- Permanentne +30% Percepcja
- Uwaga
- Styl dostępny tylko dla Samurajów!
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=102&t=2882