A tak btw. to ile właściwie waży smok, a ile twór, zakwalifikowany jako duży? ;d
Technika klanowa, czyżby Hoshigaki?
Moderator: Souei
Re: Technika klanowa, czyżby Hoshigaki?
Podbijam swoją stawkę, jednocześnie proponując złoty środek - 100g gliny, co Ty na to?
A tak btw. to ile właściwie waży smok, a ile twór, zakwalifikowany jako duży? ;d
0 x
I znów cisza.. Wszystkie Kawarimi mają takie same wymagania co do objętości, dlaczego więc ja mam mięc inne? I tak zgadzam się na min. 100g gliny, a wtedy nikt nie odpisuje.
W ogóle, to zastanawiam się nad zmianą tego wymagania, po prostu będzie wymaganie objętości jak u Kawarimi, a nie że x gliny do tworu, bo takie wymagania mają inne Kawarimi.
W ogóle, to zastanawiam się nad zmianą tego wymagania, po prostu będzie wymaganie objętości jak u Kawarimi, a nie że x gliny do tworu, bo takie wymagania mają inne Kawarimi.
0 x
... To do czego mam porównywać? Jest to rozwinięcie Kawarimi... Meh, dobra. Uzupełniona wersja.
- [center][img]http://i.imgur.com/O7lMS0I.png[/img][/center]
- Nazwa
- Dōhito Kawarimi
- Dziedzina
- Klanowa
- Ranga
- D
- Pieczęci KC E: Tygrys → Świnia → Wół → Pies → Wąż
KC D: Tygrys → Świnia → Wół → Pies → Wąż
KC C: Tygrys → Świnia → Wół → Pies → Wąż
KC B: Świnia → Wół → Pies → Wąż
KC A: Wół → Pies → Wąż
KC S: Wół → Pies → Wąż
KC S+: Wół → Pies → Wąż - Zasięg
- 30 m
- Koszt
- E: 12% | D: 10% | C: 6% | B: 3% | A: 2% | S: 2% | S+: 2%
- Dodatkowe
- Minimum 150g gliny do stworzenia tworu.
- Opis Rozwinięcie standardowej wersji kawarimi, w połączeniu z umiejętnościami Dōhito, użytkownik podmienia się z wybuchową gliną, lub tworem (minimum 150g gliny użytej do stworzenia tworu [tyle, ile do stworzenia klona]), którego uprzednio przygotuje. Jest to dobre rozwiązanie, ponieważ przeciwnik może ugrząźć w pozostałej glinie (o ile to on zadał cios), więc wystarczy jej detonacja, by odniósł on spore obrażenia, wynikające z bezpośredniego dystansu, zależne jednak od rodzaju i ilości gliny.
- Link do tematu postaci Click!
0 x
A żeby zbyt pięknie nie było...
A max gliny nie obowiązuje? Możesz się podmienić nawet ze smokiem?

A max gliny nie obowiązuje? Możesz się podmienić nawet ze smokiem?

0 x
Zapomniałem dodać, bo tylko usunąłem to z objętością.
- [center][img]http://i.imgur.com/O7lMS0I.png[/img][/center]
- Nazwa
- Dōhito Kawarimi
- Dziedzina
- Klanowa
- Ranga
- D
- Pieczęci KC E: Tygrys → Świnia → Wół → Pies → Wąż
KC D: Tygrys → Świnia → Wół → Pies → Wąż
KC C: Tygrys → Świnia → Wół → Pies → Wąż
KC B: Świnia → Wół → Pies → Wąż
KC A: Wół → Pies → Wąż
KC S: Wół → Pies → Wąż
KC S+: Wół → Pies → Wąż - Zasięg
- 30 m
- Koszt
- E: 12% | D: 10% | C: 6% | B: 3% | A: 2% | S: 2% | S+: 2%
- Dodatkowe
- Minimum 150, a maksymalnie 225g gliny do stworzenia tworu.
- Opis Rozwinięcie standardowej wersji kawarimi, w połączeniu z umiejętnościami Dōhito, użytkownik podmienia się z wybuchową gliną, lub tworem (minimum 150g gliny użytej do stworzenia tworu [tyle, ile do stworzenia klona]), którego uprzednio przygotuje. Jest to dobre rozwiązanie, ponieważ przeciwnik może ugrząźć w pozostałej glinie (o ile to on zadał cios), więc wystarczy jej detonacja, by odniósł on spore obrażenia, wynikające z bezpośredniego dystansu, zależne jednak od rodzaju i ilości gliny.
- Link do tematu postaci Click!
0 x
Zniknęły, ponieważ jak Seiki dobrze zauważył, Kawarimi to sama podmiana, więc nie ma różnicy, czy podmienię się z tworem C1, czy C2, jeżeli spełnia wymagania (przecież równie dobrze możesz podmienić się ze zwykłym pieńkiem, albo jakimś stworzonym przez Senju itd.).
0 x
@Ava napisałem że z wybuchową gliną, lub tworem, bo może być tak, że będę miał technikę, która tworzy np kulkę gliny, która nie jest tworem, a spełnia wymaganie odnośnie ilości gliny.
0 x
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=320
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości