40? razem z odjętym bonusem z stylu to odjąłeś aż 60. Trochę to absurdalna liczba. Serio myślisz, że przeciwnik nic nie może zrobić, jak już się zacznie technika? No nie żartuj sobie. Zawsze znajdzie się sposób, by zniszczyć linę czy żyłkę, a na wyższych poziomach to i łańcuch. Jeśli ma wolną rękę to przecięcie ich zwykłą bronią to też nie problem, czy chwycenie się czegoś. No i podstawa ja praktycznie cały czas muszę być w jednym miejscu by jej używać, byle jaka technika czy rzut shurikenem może mi przeszkodzić. Więc, to w cale nie jest takie mocne.
40 Wytki na średniaka? Czyli przy 70 kilo wroga z wytrzymałością 240 (czyi już niesamowitą kondychą) można sobie pozwolić na 6 miotnięć? No nie sądziłem że kondycja shinobi i samurajów na tym forum jest taka tragiczna. W takim razie współczuję Akimichi, bo z swoją wagą pewnie po chwili biegu już do niczego się nie nadają...
40 Wytki na średniaka? Czyli przy 70 kilo wroga z wytrzymałością 240 (czyi już niesamowitą kondychą) można sobie pozwolić na 6 miotnięć? No nie sądziłem że kondycja shinobi i samurajów na tym forum jest taka tragiczna. W takim razie współczuję Akimichi, bo z swoją wagą pewnie po chwili biegu już do niczego się nie nadają...