Drugie zderzenie z WT

Moderator: Souei

Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Re: Drugie zderzenie z WT

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Senshizu

Post autor: Senshizu »

Chym. Ok a takie koszta mogły by być gdyby technika była B?
0 x
Kari

Post autor: Kari »

Ech... coście się tak uwzięli na biednego Maja, to nie jego wina, że świat się nie skończył w grudniu 2012 :|

A tak na serio, Senshizu, mają po części rację. Ale trochę przesadzają. Co powiesz na to, by ta twoja technika faktycznie rozsypywała się po tym, jak przestaniesz ją utrzymywać? Przy czym będziesz mógł wykonać przedmiot na stałe, jednak odbierze ci to 10% chakry na stałe dopóki ten przedmiot istnieje. A co do kosztów:

E: 10% | D: 8% | C: 7% | B: 5% | A: 3% | S: 2% | S+: 1% + 1% za utrzymanie (Małe przedmioty, takie jak kunai czy shuriken)
E: 35% | D: 30% | C: 25% | B: 10% | A: 8% | S: 7% | S+: 5% + 2% za utrzymanie ( Duże przedmioty, takie jak miecze, tarcze i wielkie shurikeny)
0 x
Senshizu

Wszystko ok ale. Na stałe? Pójdę spać i nie zregeneruje mi się chakra do pełni? No nie do końca. Czemu moje ciało miało by sobie jej nie zregenerować. Jestem za jeśli usuniemy te "Na stałe"
0 x
Kari

Właśnie to "na stałe" jest tu kluczowe. Ta chakra jak tylko ci się zregeneruje idzie tak jakby na utrzymanie przedmiotu. Więc póki go nie rozproszysz, nie będziesz mógł zregenerować sobie tych 10%. Wtedy będziesz mógł sobie zrobić garnek na plecy - cały sens tego ograniczenia jest taki, byś nie "spamił" żelaznymi przedmiotami
0 x
Senshizu

Taki koseki mógł by tworzyć przedmioty do woli które i są wytrzymalsze od metalowych i ostrzejsze. I tak nie mógł bym ich sprzedać bo nie ma niczego ala targ. Narobię sobie kunai maksymalnie. Ale niech będzie. O ile zamiast 10 % na stałe będzie 5% Ok?
0 x
Kari

Dobra, niech ci będzie 5%. Co na to inni?
0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

Jestem za kosztami Kariego i tymi 5% Nie narobisz za dużo bo Ci na techniki braknie więc w zasadzie niech będzie.
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Za.
0 x
Kari

Wywal to z wagą Fuuin, chyba każdy rozróżnia małe i duże przedmioty. Daj to, co napisałem:

E: 10% | D: 8% | C: 7% | B: 5% | A: 3% | S: 2% | S+: 1% + 1% za utrzymanie (Małe przedmioty, takie jak kunai czy shuriken)
E: 35% | D: 30% | C: 25% | B: 10% | A: 8% | S: 7% | S+: 5% + 2% za utrzymanie (Duże przedmioty, takie jak miecze, tarcze i wielkie shurikeny)

Inaczej ja akcepta nie dam, bo mam powyżej uszu te miliony liczb w WT.
0 x
Senshizu

Już
0 x
Kari

Akcept.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

Tak jak kan. Dopisz tylko by było to czarno na białym czy tam w przypadku naszego forum jasno szaro na ciemnym szarym i Obrazek
0 x
Senshizu

Już
1X Hakai
1XKari
1XKamiru
1XKan
Wszystko się zgadza?
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości