Let the game begin
Moderator: Souei
Re: Let the game begin
Pozwól, że wezmę twój punkt widzenia i go odwrócę.
Specjalizację twojego klanu jest wybuch. Za pomocą chakry, w M/A zaczynał się zawsze przy ataku pięścią. Nie było mowy o innej jego formie. Jest to ważny aspekt tylko i wyłącznie twojego klanu, a złodzieje Douhito nauczyli się przelewać bakuton na rzeczy. Więc niby dlaczego chcesz tworzyć wybuchowe zwoje?
Więc... Albo zwoje i notki robią Ci krzywdę, albo obie techniki nie mają racji bytu.
Specjalizację twojego klanu jest wybuch. Za pomocą chakry, w M/A zaczynał się zawsze przy ataku pięścią. Nie było mowy o innej jego formie. Jest to ważny aspekt tylko i wyłącznie twojego klanu, a złodzieje Douhito nauczyli się przelewać bakuton na rzeczy. Więc niby dlaczego chcesz tworzyć wybuchowe zwoje?
Więc... Albo zwoje i notki robią Ci krzywdę, albo obie techniki nie mają racji bytu.
0 x
-
- Support
Nie myślałem o tym jak o granatach. Bardziej jak o czymś ala "Łap zobacz fajne" i ktoś otwiera odpieczętowuje i kabum! HEHE. Ale nie wiem. Można w zasadzie coś dać o detonowaniu na odległość. Zawsze bajera.
0 x
kari to wcale nie ma zwiazku z ta techniką kappa nie musisz o tym mowic kappa. serio
0 x
-
- Support
Wybuch z 50 metrów na 45 i koniec nerfów.
Akcept z mej strony jest po tej zmianie.
0 x
Hakai, przecież napisałem w swoim poście inne wymagania fuuinjutsu, mianowicie:
"Mały zwój - fuuin C + robisz go w fabule (wystarczy wzmianka, ale 1h ci zżera namalowanie znaczków i pieczętowanie wybuchu
Średni zwój - fuuin B + robisz go w fabule (wystarczy wzmianka, ale 4h ci zżera namalowanie znaczków i pieczętowanie wybuchu
Duży zwój - fuuin A/S"
Tymczasem w poście z techniką jest C, C, B. Na to akcepta nie dałem. Na C, B, A owszem.
"Mały zwój - fuuin C + robisz go w fabule (wystarczy wzmianka, ale 1h ci zżera namalowanie znaczków i pieczętowanie wybuchu
Średni zwój - fuuin B + robisz go w fabule (wystarczy wzmianka, ale 4h ci zżera namalowanie znaczków i pieczętowanie wybuchu
Duży zwój - fuuin A/S"
Tymczasem w poście z techniką jest C, C, B. Na to akcepta nie dałem. Na C, B, A owszem.
0 x
Podałem kompromis który umożliwia zrobienie czegoś takiego. Niektórzy nawet nie chcieli słyszeć o takim jutsu, a moim zdaniem przejdzie, ale z rozsądnymi wymaganiami.
Co inni myślą?
Co inni myślą?
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości