Ukryty tekst
Cofnięcie techniki: Sakkaku
Moderator: Souei
Cofnięcie techniki: Sakkaku
Nie lubię tego robić, w zasadzie to ten pierwszy raz. Wykorzystuję regulamin. Punkt #5 z "Podstaw". Poniższy tekst hajduję.
0 x
Re: Cofnięcie techniki: Sakkaku
Dobra misie mi to lotto czy ta technika będzie jako WT czy jako kanon. Najważniejsze jest jedno... Dogadajcie się Administracjo, czy wpisujemy techniki kanoniczne z filerów do technik ogólnych, jak tak, to zaczynam od początku klepanie technik, bo jest tego W LUJ.
Poza tym to tak... Moja technika jest inna mechanicznie. Gdyż w mojej technice mogę rzucić to tak... Rzucam technikę A, koleś wychodzi i dostaje technikę B. A w technice kanonicznej oponent rzuca technikę A i po wyjściu dostaje na twarz technikę A. Moja technika ma inne ograniczenia, których raczej nie ma te technika:
-Sakkaku nie może być rzucone na Sakkaku - w przypadku Kanonu raczej nie ma czegoś takiego.
-Jest to technika pośrednia! Czyli chakra jest pochłaniana jakby za dwie techniki. Czyli pobierana zostaje chakra za Sakkaku, a także połowa za przykładowo Hana Kahen Tonsou - kanon nie ma czegoś takiego
-Z Genjutsu rzucone za pomocą Sakkaku wychodzimy po przez adekwatną do tego opcje w danym genjutsu. Przykładowo jak z zwyczajnego Kasumi Jusha no Jutsu wychodzimy za pomocą Kai, to również z Kasumi Jusha no Jutsu rzuconego za pomocą Sakkaku wychodzimy za pomocą Kai.
-Wymaga KC B - kanon nie ma czegoś takiego.
Jednak mi to lotto, więc czy będzie technika czy nie. Najważniejsze, zdecydować się czy filerowe techniki mają być czy też nie... Def mówił mi kiedyś, że nie chce tego, więc uzupełniałem/edytowałem faile w technikach bez tego.
Poza tym to tak... Moja technika jest inna mechanicznie. Gdyż w mojej technice mogę rzucić to tak... Rzucam technikę A, koleś wychodzi i dostaje technikę B. A w technice kanonicznej oponent rzuca technikę A i po wyjściu dostaje na twarz technikę A. Moja technika ma inne ograniczenia, których raczej nie ma te technika:
-Sakkaku nie może być rzucone na Sakkaku - w przypadku Kanonu raczej nie ma czegoś takiego.
-Jest to technika pośrednia! Czyli chakra jest pochłaniana jakby za dwie techniki. Czyli pobierana zostaje chakra za Sakkaku, a także połowa za przykładowo Hana Kahen Tonsou - kanon nie ma czegoś takiego
-Z Genjutsu rzucone za pomocą Sakkaku wychodzimy po przez adekwatną do tego opcje w danym genjutsu. Przykładowo jak z zwyczajnego Kasumi Jusha no Jutsu wychodzimy za pomocą Kai, to również z Kasumi Jusha no Jutsu rzuconego za pomocą Sakkaku wychodzimy za pomocą Kai.
-Wymaga KC B - kanon nie ma czegoś takiego.
Jednak mi to lotto, więc czy będzie technika czy nie. Najważniejsze, zdecydować się czy filerowe techniki mają być czy też nie... Def mówił mi kiedyś, że nie chce tego, więc uzupełniałem/edytowałem faile w technikach bez tego.
0 x
-
- Support
Jako Mod WT powiem tak, do kanonów powinny trafić techniki z M&A, moga byc glowne i fillerowe. Pod warunkiem tylko, że nie są wylewami, bo często w fillerach pojawiały się techniki miały wyglądać, a były cholernie niefabularne i nielogiczne. Ot tyle. A ta Yoshiego - Wydaje mi się jak najbardziej ciekawa do wprowadzenia ogólnie bo nie jest zła. Jestem za wrzutem w kanony i potraktowaniem co normalniejszych fillerowych technik jako kanonów.
0 x
- Rokuramen Sennin
- Support
- Multikonta: Akihiko Maji i Jugo Misaki
Ukryty tekst
0 x
Support i twórca najlepszego ramen w świecie shinobi
Dobra wszyscy na to by wywalić WT i dodać kanon. Kanon dodany, WT można wywalić. Niech WT wywali mi z zaakceptowanych itp, czerwony, żeby nie było że sam to robię huh xD
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości