- [center][/center]
- Nazwa
- Fukki 復帰
- Dziedzina
- Iryōjutsu
- Ranga
- C
- Pieczęci
- Tygrys -> Wół
- Zasięg
- Bezpośredni
- Koszt
- C: 10% | B: 7% | A: 5% | S: 3% | S+: 3% (4% za turę)
- Opis Nietypowa technika Iryo, która nie służy leczeniu ludzi, a tym bardziej ratowaniu ich życia, ale urody! Dokładniej jutsu pozwala na usunięcie blizn, oparzeń i innych tego typu niemiłych defektów ciała. Po złożeniu dwóch pieczęci z rąk użytkownika wydziela się zielonkawa poświata która powoli redukuje (w przypadku najgrubszych i największych), albo nawet usuwa (mniejsze) blizny. Pacjent odczuwa w tym czasie co najwyżej delikatne szczypanie, a skóra po zabiegu jest delikatnie zaróżowiona - efekt ten ustępuje do godziny.
- Link do tematu postaci Kliknij mnie!
Trololololo! jedyna taka
Moderator: Souei
Trololololo! jedyna taka
0 x
Re: Trololololo! jedyna taka
Rany się zabliźniają, a nie blizny :3
Ciężko się do czegoś przyczepić, technika bardzo prosta aczkolwiek pod względem fabularnym mogą być zonki jak ktoś znany z blizny na ryju nagle śmiga bez blizny :P
Rangę dałbym C. Skoro techniki Iryo D z ran robią blizny, to z blizny gładkie ciało powinno mieć rangę wyżej, tak mi się wydaje
Ciężko się do czegoś przyczepić, technika bardzo prosta aczkolwiek pod względem fabularnym mogą być zonki jak ktoś znany z blizny na ryju nagle śmiga bez blizny :P
Rangę dałbym C. Skoro techniki Iryo D z ran robią blizny, to z blizny gładkie ciało powinno mieć rangę wyżej, tak mi się wydaje

0 x
Re: Trololololo! jedyna taka
Poprawiłem.
Jest mi to niby obojętne, co do rangi (ale kurde, wydawać 100PH to drooogo panieee) ale skoro na D koncentruję się na leczeniu właściwym, to czy skupienie na usunięciu blizn (nie uratuję tym nikomu życia). Na C mogę np. uleczyć głębokie rany, zasklepić rany tętnicze, złączyć ze sobą kości, a nawet pozbyć się krwawień wewnętrznych - to już jest coś naprawdę silnego ~
"pod względem fabularnym mogą być zonki jak ktoś znany z blizny na ryju nagle śmiga bez blizny :P" -----> maska, szal, henge które ma każdy shinobi ~
Jest mi to niby obojętne, co do rangi (ale kurde, wydawać 100PH to drooogo panieee) ale skoro na D koncentruję się na leczeniu właściwym, to czy skupienie na usunięciu blizn (nie uratuję tym nikomu życia). Na C mogę np. uleczyć głębokie rany, zasklepić rany tętnicze, złączyć ze sobą kości, a nawet pozbyć się krwawień wewnętrznych - to już jest coś naprawdę silnego ~
"pod względem fabularnym mogą być zonki jak ktoś znany z blizny na ryju nagle śmiga bez blizny :P" -----> maska, szal, henge które ma każdy shinobi ~
0 x
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=320
-
- Support
- Ichirou
- Ichirou
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości