- [center][img]Obrazek[/img][/center]
- Nazwa
- Irimatsu
- Dziedzina
- Klanowa
- Ranga
- A
- Pieczęci
- Brak
- Zasięg
- Wzrokowe
- Koszt
- C: 25% | B: 15% | A: 10% | S: 5% | S+: 3%
- Dodatkowe
- Sharingan lvl 3
- Opis Prosta technika iluzji, która ma za zadanie wszczepić w oponenta genjutsu, które będzie aktywowane dopiero jeśli zostanie spełniony pewien warunek (wymyślony przez użytkownika). Otóż, ofiara musi spojrzeć w Sharingana by w jej organizmie został zaszczepiony zalążek chakry (możliwy do wykrycia przez sensora z KC A i wszystkie Doujutsu widzące chakre - wtedy trzeba spojrzeć w lustro by widzieć całe swoje ciało - inaczej ofiara nie jest świadoma niczego), użytkownik w tym samym czasie dokonuje wyboru warunku, który może być przykładowo wypowiedzenie jakiegoś słowa, wykonanie jakiegoś gestu, jakieś emocje, po prostu wszystko. Następnie oponent wpada w technikę Genjutsu: Sharingan, a wtedy użytkownik może już wytworzyć wszystko w głowie oponenta. Zaszczepiona iluzja może zostać w ofierze maksymalnie 2 lata fabularne. Można również dezaktywować zaszczepioną iluzję tak jak to się dzieje w przypadku normalnej iluzji. Jednak wszystko co graniczy z infem od Boga itp, po prostu się nie uda i technika dalej będzie działać. Kolejną sprawą jest wykonanie warunku, otóż jeśli oponent jest oddalony od nad już jakieś 100 metrów, wtedy po spełnieniu warunku Genjutsu nie zadziała (ale cały czas jest w ofierze do czasu aktywacji lub wyjścia z niej). Odwrotnie jeśli znajduje się w zasięgu 100 metrów, wtedy technika zadziała i aktywuje się Genjutsu: Sharingan, a użytkownik może kreować iluzję.
- Link do tematu postaci KLIK!
Taka tam technika
Moderator: Souei
Taka tam technika
0 x
Re: Taka tam technika
Moim zdaniem odpada - genjutsu nie możesz zaprogramować, gdyż technika sama z siebie polega na zakłóceniu przebiegu chakry, więc niemożliwym jest, aby ten stan mógł się utrzymać więcej niż parę... godzin?
Ale pomysł ciekawy - moim zdaniem tu trzeba jakiegoś fuin/ninjutsu które pozwalałoby 'oznaczyć' przeciwnika trwale. Coś jak Itachi Sasuke ale trochę inaczej - lecz na podobnej zasadzie.
Ale pomysł ciekawy - moim zdaniem tu trzeba jakiegoś fuin/ninjutsu które pozwalałoby 'oznaczyć' przeciwnika trwale. Coś jak Itachi Sasuke ale trochę inaczej - lecz na podobnej zasadzie.
0 x
http://naruto.wbijam.pl/wideo-gd-16-0B4 ... 0-0-0.html
17:55 oglądaj, jak mi powiesz gdzie jest Fuin to oke.
A to co napisał Shinji, to w sumie chyba edytowałem i oto Ci chodziło?
17:55 oglądaj, jak mi powiesz gdzie jest Fuin to oke.
A to co napisał Shinji, to w sumie chyba edytowałem i oto Ci chodziło?
0 x
Czyli co za pomocą wzroku będę rzucać Fuin? XDDD
To już wolę użyć Genjutsu Sharingan, nie zrobić iluzji nic, poczekać sobie do kiedyś i wtedy zmienić "świat", może być? XD Identycznie do tego nadaje się Tsyukomi i wszystko inne co zmienia świat za pomocą iluzji
Jest też opcja wprowadzenia tego do kanonu, skoro filerowe rzeczy są no to
To już wolę użyć Genjutsu Sharingan, nie zrobić iluzji nic, poczekać sobie do kiedyś i wtedy zmienić "świat", może być? XD Identycznie do tego nadaje się Tsyukomi i wszystko inne co zmienia świat za pomocą iluzji
Jest też opcja wprowadzenia tego do kanonu, skoro filerowe rzeczy są no to

0 x
No nieźle, 4 dni na odpis w jednym WT
Wywalamy, skoro mogę używać Genjutsu Sharingan na tej samej zasadzie, to po co mi coś gorszego.

Wywalamy, skoro mogę używać Genjutsu Sharingan na tej samej zasadzie, to po co mi coś gorszego.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości