xSx

Moderator: Souei

Naguri

xSx

Post autor: Naguri »

Nazwa Jutsu: Raiton: Shigeki
Dziedzina: Raiton
Ranga Jutsu: D
Zasięg Jutsu: Brak.
Koszt chakry: E: 12% | D: 10% | C: 6% | B: 3% | A: 2% | S: 2% | S+: 2%
Wymagania:20 wytrzymałości.
Opis: Delikatne odziaływanie żywiołu Raiton na sercu użytkownika, przyśpiesza jego szybkość bicia na krótki okres, powodując podwyższenie poziomu adrenaliny w organiźmie, co również oznacza zmobilizowanie całego organizmu do większego wysiłku, czy poprawy skupienia. W skrócie technika zwiększa na krótki okres czasu nasze atrybuty (Siła, Wytrzymałość, Szybkość, Percepcja) o 10. Niestety, technika ma swoją wadę i to dość poważną jak na rangę tej techniki, trzykrotne jej użycie w okresie krótkiego czasu, może grozić nawet śmiercią.
Link do tematu postaci: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=1 ... 934#p15934
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Re: xSx

Post autor: Vulpie »

Powiem to ostatni raz - nie przypuszczam tutaj technik zwiększających statystyk. Dla każdej innej osoby, która tego zapragnie.
  Ukryty tekst
0 x
Naguri

Jest to delikatny impuls oddziałując na serce, a ty mi mówisz że nie przeżyję...w takim razie świecie medycyny, zrezygnujcie z elektrowstrząsów bo nie ratują tylko zabijają! A inne techniki raitonu wcale nie są odziaływujące na ciało, dodatkowo shinobi przeżywa 6brame, co na żywo powinno go wręcz wysadzić, a ty mi mówisz że nie mogę MINIMALNIE nagiąć praw natury? To już przegięcie. Czytałem o tym dość długo, więc pozdrawiam. Pomijając fakt że przez całe ciało przechodzą impulsy elektryczne.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

Ukryty tekst
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Iryo na C-B by wiedzieć, że taka zabawa może Cię wzmocnić, a nie zabić.

Raiton C-B bo to już wyższa szkoła jazdy, rażenie tak delikatnym impulsem by się nie zabić, a wzmocnić.

Na C może dać po 15-20 (C) albo i około 30 (B) do atrybutów, ale wzmocnienie działa przez cztery tury, po użyciu twoje Ciało jest nadwyrężone (coś jak po bramach).

Tyle ode mnie, chyba, że Araf kategorycznie odrzuci te jutsu.

EDIT

Czyli jednak pupa. Może Def stwierdzi inaczej, choć Araf jako Admin własnej twórczości ma chyba większą wiedzę w mechanice/balansie etc.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

W wersji Kamiru może by przeszło. Ale z ładnym opisem, a nie tym obecnym.
0 x
Naguri

kamiru opisal technikę rangę wyżej z wyższym dopingiem +plus wiedza iryo, wiec mam propozycje, zwój do zdobycia na misji C
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Nie tyle wyższy doping, co po prostu na D nie zrobisz takiej sztuczki.

Własne Techniki nie wymagają zwojów O_e
0 x
Naguri

Rezygnuje
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości