Lokum Arinori'ego

Tutaj trafiają wszystkie przedawnione wątki, które nie są już potrzebne, ale mogą się kiedyś do czegoś przydać. Znajdziesz tu dawne misje, przedmioty, techniki i karty postaci, które zostały odrzucone bądź zginęły one w fabule.
Arinori

Lokum Arinori'ego

Post autor: Arinori »

Obrazek Małe tradycyjne mieszkanko. Jeden większy pokoik, w którym Arinori również sypia. Mały korytarzyk oddzielający kuchnię od ów pokoju. Na boku korytarza mała łazieneczka. Arinori otrzymał je od swojego wuja, więc z szacunku nic w nim nie zmieniał wiedząc, że kiedyś będzie musiał się stąd wynieść.
0 x
Shigemi

Re: Lokum Arinori'ego

Post autor: Shigemi »

Siedząc oparty na krześle zacząłem zauważać, że jeśli chodzi o stan umysłu zacząłem wygrywać potyczkę z urzędnikiem, widząc jego reakcje i słysząc słowa wypowiedziane przez faceta postanowiłem wbić jedną ostrą niczym cierń wypowiedź:
-Skoro wiecie, że to nie on, warto byłoby to jej powiedzieć... zdanie uleciało w przestrzeń, nie interesowała mnie w sumie odpowiedź, ani riposta skupiłem się na tym co miało po chwili nastać, czyli kawałek wyrwanej wypowiedzi na temat Mikoto i jego zadania. Westchnąłem cicho zabierając od mojego rozmówcy fanty, a następnie podrapałem się po głowie jak to miałem w zwyczaju. Utrzymywanie stalowych nerwów kosztowało mnie całkiem sporo sił. Nabrałem powietrza i cicho powiedziałem niby to do niego, niby do siebie:
Wszystko nabiera sensu... - następnie spakowałem współrzędne, które i tak już znałem i postanowiłem ruszyć w drogę zasypaną śniegiem. Przełknąłem ślinę i wyszedłem na mróz. Wiatr uderzał mnie w twarz, ja jednak niestrudzenie przemierzałem kolejne centymetry. Gdy znalazłem się całkiem blisko, stanąłem przed drzwiami, odsapnąłem i postanowiłem zapukać do drzwi, wcześniej oczywiście rozglądając się w okół czy nie widać czegoś interesującego lub podejrzanego.
0 x
Awatar użytkownika
Hayami Akodo
Wiek postaci: 26
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: https://imgur.com/a/9wDbR
- po lewej stronie aktualne ubranie Hayamiego,
plus kremowy płaszcz i czarne rękawiczki bez palców
- długa blizna na piersi po pojedynku z Megumi Ishidą
- blizna na prawej nodze po walce pod Murem
Widoczny ekwipunek: - włócznia yari
- katana
- plecak
Multikonta: brak
Aktualna postać: Hayami Akodo

Re: Lokum Arinori'ego

Post autor: Hayami Akodo »

____________________________________________________________________________________________________
Wiesz, co masz robić ;) Po Twoim poście w szpitalu kończymy misję.
0 x
Obrazek though my body may decay on the isle of Ezo
my spirit guards my lord in the east

voice |PH| theme | bank | vibe 1|vibe 2
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości