Mieszkanie Komatsu
Re: Mieszkanie Komatsu
Niespodziewane zadanie
Komatsu Micho - Misja rangi D - 8/15+ postów Idź do parku - tyle, właśnie tyle powiedział mi ten człowiek przez tą cholerną karteczkę, jakby nie mógł mi o tym sam powiedzieć. Jak bardo trzeba być ograniczonym umysłowo, albo po prostu tak nie rozgarniętym człowiekiem aby wpaść na tak absurdalny pomysł? Byłem zagotowany w środku, dokładnie taki jak moja woda na herbatę którą wstawiłem wcześniej. Nie chciałem opuszczać swojego domu przed uprzednim wypiciu herbaty czy też umyciu twarzy, nie wypada.
Zalałem swoją herbatę wodą, potem poszedłem do łazienki i umyłem swoją twarz. Cały czas miałem wrażenie że ten człowiek znowu tu się zjawi i będzie mi przeszkadzał. Wróciłem do kuchni po swoją herbatę, usiadłem na swoje miejsce które zająłem poprzednio i sączyłem powoli swoją herbatę.
Po "pewnym" czasie skończyłem już swoją ulubioną herbatę i byłem gotowy do pójścia do tego parku. Nie spieszyłem się, nie sądziłem że mam po co więc tego po prostu nie robiłem. Leniwie się ubrałem, wziąłem cały niezbędny sprzęt Shinobi, wziąłem klucz, wyszedłem z mieszkania, zamknąłem mieszkanie, proste czynności. Przeciągnąłem się przed drzwiami z nudów i moje stopy powędrowały ślamazarnym krokiem do parku, w którym miał na mnie czekać ten irytujący człowiek.
[Z/T]
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości