1.Sharingan można sobie przeszczepić i korzystać normalnie z technik. W wypadku przeszczepienia sobie tylko na jedno oko można korzystać z technik za wyjątkiem MG przypisanych do oka które nie mamy oraz z susano. Ale wszystkie bonusy mamy takie same?
2. A co w przypadku gdy ktoś przeszczepi sobie np do jednego oka sharingana a do drugiego byakugana. Raz może korzystać z jednego oka, a raz z drugiego. Ale jak ktoś odpali oba naraz? Co bonusy z obu mu się sumują? To chyba byłoby zbyt epickie. Zwłaszcza że nie wyobrażam sobie jak by to było widzieć równocześnie na ,,biało" źródła czakry oraz dostrzegać szczegóły jak sharinganem typu żyłki.
Podkradanie oczu.
- Jawa
- Administrator
- Ranga: Head Admin
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sasame | Sumi
Re: Podkradanie oczu.
Trochę to leży, ale doczekałeś się odpowiedzi. Pewnie nie będzie zadowalająca, ale cóż... Prosta sprawa. Będzie rework przeszczepów i wszystko stanie się jasne. Póki co nie zajmuj się bo i tak ci daleko do przeszczepu zwłaszcza dwóch xD Na dany moment mogę powiedzieć tyle, że przeszczep Sharingana dla kogoś spoza klanu będzie możliwy jedynie za jedno oko gdyż nie potrafisz go dezaktywować (możliwe, że trochę inaczej będzie w przypadku UW Pasożyt). Przez brak takowej umiejętności stale pobiera on chakrę dlatego musi być zasłonięty materiałem a oko zamknięte przez to nie nadwyrężamy swoich zasobów. Jestem także niemal 100% pewny, że nie będzie możliwości używania dwóch Dojutsu jednocześnie. Wyjątek stanowi tutaj Sharingan, którego bardziej i mniej rozwinięta wersja mogą być razem w użytku. Jednak Sharingan i byak itp. razem stanowczo odpadają.
0 x
Re: Podkradanie oczu.
Panie no weź, akurat jak medyka zaczynam robić to zmieniacie zasady przeszczepów kappa
A tak serio to odpowiedź prawilna, takiej oczekiwałem, dziękować.
A tak serio to odpowiedź prawilna, takiej oczekiwałem, dziękować.

0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości