Mam tu pytanie dotyczące WT. Czy można tworzyć techniki które rozwijają się podczas awansowania dziedziny o które są oparte? Np. Stworzyć technikę wytwarzającą wode i rozpisać ilość wody do każdej wyższej rangi. Dzięki temu zyskujemy zawsze przydatną technikę i nie musimy pisać nowych udoskonalających stare techniki niższych rang. Poza tym wraz z awansowaniem możemy osiągnąć np.Nowe właściwości.
Czekam na odpowiedz
Tworzenie technik rozwijających się.
Re: Tworzenie technik rozwijających się.
Eee, z czego ja słyszałem to nie...to tak napominając na moje kg
za to możesz stworzyć dosłownie taką samą technikę, tyle że o większej randze i sile...na to samo wychodzi, taki rework.

0 x
Jak kiedyś poinformował mnie Shig, tematów nie zaczynamy kropką.
1. "Stożyć" ?
2. Możesz tworzyć takie wt, ale nie dostaną nowych właściwości, jedynie lepsze wersje tych, które już miały. Ale to już dotyczy każdej wt indywidualnie i to modzi muszą Cię poinformować. ~
1. "Stożyć" ?
2. Możesz tworzyć takie wt, ale nie dostaną nowych właściwości, jedynie lepsze wersje tych, które już miały. Ale to już dotyczy każdej wt indywidualnie i to modzi muszą Cię poinformować. ~
0 x
Nie wiem do końca o co chodzi.
W sensie, że masz wt C pozwalające odpieczętowywać inne fuuiny, ale już wyższej rangi nie dasz rady? Huh, jeśli tak uznali modzi to możesz ich próbować przekonać, ale zazwyczaj jeden fuuin kontrował/zdejmował drugi tej samej rangi, pacz na np. pieczęć Orochimaru (ta od tłumienia chakry Bijuu Naruto) a kontr pieczęć erotomana.
EDIT
Usunąłeś posta, Hakai?
W sensie, że masz wt C pozwalające odpieczętowywać inne fuuiny, ale już wyższej rangi nie dasz rady? Huh, jeśli tak uznali modzi to możesz ich próbować przekonać, ale zazwyczaj jeden fuuin kontrował/zdejmował drugi tej samej rangi, pacz na np. pieczęć Orochimaru (ta od tłumienia chakry Bijuu Naruto) a kontr pieczęć erotomana.
EDIT
Usunąłeś posta, Hakai?
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości