Fuin

Oto miejsce, w którym można pytać o wszystko, czego się nie wie w działaniu forum. Znajdziesz tutaj również samouczki pozwalające na lepszym opanowaniu niektórych cech naszego forum.
Takuna Kaba

Fuin

Post autor: Takuna Kaba »

Wolę się dopytać, żeby potem nie było.

1. Mogę odpieczętować tak, aby się nie pojawiło obok mnie, a np. wyleciało ze zwoju wprost na kogoś? Bo no ta technika z notką wybuchową tak działa, bronie ze zwojów Tenten również, ale to nie jest nigdzie zapisane, więc wolę się upewnić.

2. Czy skoro przy normalnym można (tak sobie póki co zakładam), to przy tej plakietce, co miał Sasuke, też tak można? Chociaż tutaj nie było tego pokazane, więc to pewnie jakieś WT, ale nie wiem.

3. Jeżeli 1 lub 2 można, to z jaką szybkością ta broń by wylatywała i z jaką siłą? Taką jaką ja mam? Mniejsza/większą/zależną od Fuin?

Ewentualnie po prostu pójść do WT i tam się z tym pobawić, ale raczej to powinno byc ogólnodostępne.
0 x
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Re: Fuin

Post autor: Papyrus »

1) Niestety nie, przy zwykłym odpieczętowaniu pojawiają się stacjonarne i nie lecą. Od tego masz tą technikę w stylu Seido:
2) Niestety także nie

3) W związku z drugim i pierwszym pytaniem: Nie.
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
ODPOWIEDZ

Wróć do „FAQ”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości