dzień dobry,
jestem to mój pierwszy pbf i mam parę pytań,mam nadzieje ze mi pomozecie.
1.jak wygląda tutaj kopiowanie technik sharinganem?zdobywamy je na zawsze po skopiowaniu,mozemy uzywać ich tylko w momencie zobaczenia czy jeszcze coś innego?
2.czemu Eternal Mangekyou Sharingan blokuje posiadanie Sennin Modo?
3.jak wygląda sprawa z Fuin no Jutsu?skoro jest na randze E to dostaje się je na start tak jak ninjutsu E,trzeba napisać trening czy coś innego?w przypadku konieczności napisania treningu jak długi musi on być?
4.kolejna sprawa to robienie rasenganów.czy do wytwarzania ich potrzeba klona(jak w przypadku naruto) czy moze nie(jak w przypadku Jiraiyi)?od czego to zalezy?
5.i ostatnie pytanie,czy mozna nie posiadać Avatara?
pytania nowicjusza
- Sagisa
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 21
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: - długie czerwone włosy, stalowoszare oczy
- koszula z długim rękawem, długie ciemne spodnie, wygodne buty
- cienkie pajęczynki blizn po raitonie pod ubraniem
- sygnet na łańcuszku schowany pod koszulą
- płaszcz podróżny z kapturem - Widoczny ekwipunek: - torba na biodrze, po prawej
- kabury na udach
- wakizashi za pasem
- manierka z wodą przy pasie - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... 998#p49998
Re: pytania nowicjusza
1. Kopiowanie wymaga zobaczenia danej techniki za pomocą aktywnego sharingana, w zależności od jego poziomu są określone rodzaje technik, jakie można kopiować (1-, 2-łezkowy kopiuje techniki taijutsu i bukijutsu, jak opisuje temat: klik). Jak skopiujesz, to masz, najpierw oczywiście trzeba je zobaczyć.
2. To akurat pewnie dlatego, by nie robić z Uchiha ultra koksów xD A tak serio - nie zagłębiałam się w temat, więc nie odpowiem.
3. Fuin no jutsu jak i wszystkie Ninjutsu na randze E dostajesz na start bez konieczności treningu, wpisujesz je po prostu w Kartę Postaci przy tworzeniu.
4. Rasengan nie wymaga posiadania klona do tworzenia, zanim jednak zdobędziesz choćby możliwość nauki tej techniki czeka cię długa droga
5. Avatar jest wymagany, każdy gracz posiada i posiadać będzie. W razie problemów ze znalezieniem odpowiedniej grafiki odzwierciedlającej wygląd twojej postaci wśród innych graczy z pewnością znajdą się chętni do pomocy ^^
2. To akurat pewnie dlatego, by nie robić z Uchiha ultra koksów xD A tak serio - nie zagłębiałam się w temat, więc nie odpowiem.
3. Fuin no jutsu jak i wszystkie Ninjutsu na randze E dostajesz na start bez konieczności treningu, wpisujesz je po prostu w Kartę Postaci przy tworzeniu.
4. Rasengan nie wymaga posiadania klona do tworzenia, zanim jednak zdobędziesz choćby możliwość nauki tej techniki czeka cię długa droga

5. Avatar jest wymagany, każdy gracz posiada i posiadać będzie. W razie problemów ze znalezieniem odpowiedniej grafiki odzwierciedlającej wygląd twojej postaci wśród innych graczy z pewnością znajdą się chętni do pomocy ^^
0 x

Re: pytania nowicjusza
dzięki za wyczerpującą odpowiedz,w razie czego dalsze pytania będe zamieszczał tutaj.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości