Pytania me :)

Oto miejsce, w którym można pytać o wszystko, czego się nie wie w działaniu forum. Znajdziesz tutaj również samouczki pozwalające na lepszym opanowaniu niektórych cech naszego forum.
Mairi

Pytania me :)

Post autor: Mairi »

Witam wszystkich :)
·Przychodzę tutaj z pytaniem, chodzi mi o shurikeny/kunaie...
Jak daleko uda się rzucić osobie, która nie posiada stylu w tej dziedzinie, a ma najmniejszą siłę ? Chodzi mi również do ilu m rzutu będzie on celny, przy również najmniejszej percepcji...

A jeśli nawet to jaki daleki rzut wykona osoba, która posiada ten styl.

·Kolejne pytanie:
W jaki sposób uzyskać drugi/trzeci styl i co jeśli on jest z dziedziny kenjutsu chodzi o broń lub z dziedziny Taijutsu, a ma się przeciwną ??
0 x
Kamiru

Re: Pytania me :)

Post autor: Kamiru »

Em... Wątpię, by ktokolwiek widział potrzebę tworzenia rozpiski na ile metrów można rzucić broń, mając x siły. Raczej sprawa pod ocenę MG. Ale wątpię, by normalny shinobi przekroczył 50 metrów. XD A osoba ze stylem rzuci celniej, szybciej, dalej. Tyle ~

Żeby mieć style, trzeba otworzyć dziedzinę na daną rangę. W przypadku styli skupiających się na np. walce włóczniami, kosami etc. trzeba tylko napisać trening (mając odpowiednią rangę w dziedzinie). Moim zdaniem.
0 x
Mairi

Re: Pytania me :)

Post autor: Mairi »

Wielkie dzięki, tak tylko pytam z ciekawości bo się nad tym zastanawiałam :)
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „FAQ”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości