Zastanawiam się czy nie inwestować w notki wybuchowe ale nie wiem jaką mają moc.
Chciał bym dowiedzieć się jaką moc ma :
-Jedna notka
-5 notek
- 10 notek
- 20notek
- 50 notek
- 100 notek
- 1000 notek
Co może zrobić taką ilość, jaki obszar pochłonąć, jakie obrażenia zadają.
Notki kabumy
Re: Notki kabumy
To zależy od siły shinobiego (kc). Pozostawilbym to ocenie misjodawcy/sedziego. Idąc dalej ilość nie zwiększa mocy, a jedynie zasięg/obszar. Zapewne admin sprecyzuje niedługo (:
Ale nie jestem zbytnio zainteresowany konkretnym precyzowaniem, bo tak właśnie zaczynaly sie cyferki na pbfach -.-
Ale nie jestem zbytnio zainteresowany konkretnym precyzowaniem, bo tak właśnie zaczynaly sie cyferki na pbfach -.-
0 x
Jedni mówią że jedna notka ma zrobić tylko zamieszanie a więcej dopiero potrafi coś zrobić. Inni ze 5 wystarczy my zniszczyć cały dom aa nawet większą budowlę. Jak dla mnie notki są w miarę drogie i powinny być dosyć silne. Podoba mi się wizja ze jedna notka nie zada dużo obrażeń ale np 10 rękę już oderwie. 50 da rade zniszcżyć domek a 1000 już spory kawałek miasta zniszczy o ile w jednym miejscu są. Tylko ze ile graczy tyle zdań na temat notek. Dlatego chciałem to sprecyzować
0 x
Ech.. już jedna notka naklejona na rękę zabije.
Jak wróce do domu i bede dzisiaj miał czas to wrzuce podglądowy obrazek sugerujący siłe JEDNEJ notki.
Jak wróce do domu i bede dzisiaj miał czas to wrzuce podglądowy obrazek sugerujący siłe JEDNEJ notki.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=320
Tak jak pan UP. Notki były przerabiane na wielu pbfach ;-; ja bym najchętniej je usunął...
0 x
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
0 x
Kolejne dwa pytania do ciebie Def
Czy notki wybuchem odpalają inne w ich zasięgu?
Jeśli nie ile notek można wysadzić na raz?
Czy notki wybuchem odpalają inne w ich zasięgu?
Jeśli nie ile notek można wysadzić na raz?
0 x
Każda notka ma pieczęć, która aktywuje się w momencie aktywowania chakry przelanej wcześniej na tą karteczkę (tak właśnie uzbrajacie te pieczeci na karteczkach). To ile będziesz chciał zdetonować w danym momencie notek zależy od Ciebie, jednakże... gdy w jednym miejscu masz 100 notek i zechcesz aktywować tylko 40, to pozostałe 60 również wyleci w powietrze, bo w moim mniemaniu, nie masz takiej kontroli nad taką ilością tego papieru, aby decydować co wyleci w powietrze, a co nie gdy znajduje się to w jednym miejscu.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości