Pominę wszystkie kwestie frustracji Yasuo na administrację taką złą bo to nie temat na to. Raczej uważam to za zbędne płacze nad śmiercią postaci po których były rozgrywane cyrki i zmiany zdania co chwila niczym u strasznie fochliwej kobiety (bez obrazy dla pań i tak was kochamy :*). Od siebie mogę dodać, że wiem jak bardzo Kan przy pierwszej śmierci miał rozterki co zrobić i dawał szanse pisząc mi o tym nawet prywatnie więc gówno prawda. Mogę tylko rzec, że skoro masz takie zdanie nie rozumiem co tu jeszcze robić zwłaszcza, że spora rzesza graczy nie ma o tobie zbyt dobrej opinii i nie pała sympatią w twoim kierunku.
Powracając jednak do meritum sprawy jak się już pojawiło w wypowiedzi Yasuo. Osobiście także uważam klan Uchiha w obecnym stanie za gówno ponerfione do granic możliwości bo MS, którego zdobyć ciężko bo musisz tworzyć pod to całe tło fabularne i żadne ustawki nie przejdą bo wszystko jest kontrolowane przez fabularów więc tak naprawdę albo kogoś zabijasz w normalnej walce albo liczysz na farta. Dodać do tego, że jest to jedyny klan, który musi zdobywać poziomy swojego Dojutsu bo tak było w oryginale. Na dodatek płacisz PH w sumie za co? Za samo dojutsu - no w takiej dupie są tylko Ranmaru. Dziwić może przez to moje stanowisko, że także chętnie bym widział MS'a na wspomagaczu. Może wreszcie niektórzy dadzą sobie siana z zapinaniem w tyłeczek Uchiha utrudniając im dostęp do wszystkiego -> jeden z dwóch klanów na foro, który posiada wymogi innej dziedziny na swoich technikach, a wszystko przez rzekomą opekowatość. No ale dobra to można przebolać, ale technika rangi B wymaga dziedziny rangi A. Czy kogoś tu zdrowo popierdoliło? Nie miałem siły walczyć jak robiłem rework - wszystkie rekompensujące elementy wywalili bo nie, to przynajmniej tu swoje napiszę. Nie twierdzę, że techniki nie są mocne, ale jak ktoś robi ci insta killa piaskiem, którego nie widzisz albo wali cały las na twarz to już jest dobrze? Wcale nie opiera się to na instakillu? A no tak zapomniałem, że przecież wszyscy nienawidzą genjutsu. To tak dla informacji powiem, że wcale nie trzeba utrzymywać kontaktu wzrokowego, który i tak jest możliwy do nawiązania do tych 10 metrów bo dalej to tak naprawdę już za daleko. Mam już dość postrzegania tego klanu przez pryzmat MS'a, który widziała do teraz tylko jedna osoba w ciągu dwóch lat działalności forum. Obecne Reberu klanów na randze S to właśnie takie Amaterasu odblokowywane za 810 PH + 100 za żywioły i 120 za KC na C. Kasujesz insta i każdy udaje, że tego nie widzi. Kolejnym zapinanym w tyłeczek klanem tego pokroju jest Hoshigaki - choć ci to już oddzielny temat.
Tak więc jestem za MS'em na wspomagaczach może być nawet to śmieszne wykluczanie, ale na miłość boską z jakiej paki nie możemy opanować przykładowo Sennin Modo? Już sam brak możliwości używania dojutsu by wystarczył skoro inne klany mogą bez problemu używać swojego KG. Niech idą wraz z tym zmiany czyniące z tego klanu coś co nie bierzesz tylko dlatego, że chcesz z punktu fabularnego. Coś co faktycznie ci coś daje oprócz pustych PH. Pojawić mógłby się argument, że Sharingan mocny - a i owszem tylko wolałbym osobiście takowe Reberu. Jednak jest przyjemniejsze, a rozwiązanie dla niektórych klanów powiedziałbym, że przygotowane - przyładowo dla Ranmaru by uniknąć u nic pakowania w samo dojutsu cennych punkcików.
Eternale \o/
- Jawa
- Administrator
- Ranga: Head Admin
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sasame | Sumi
Re: Eternale \o/
0 x
-
- Support
Re: Eternale \o/
Żadnych odpowiedzi w takim razie zamykam i wrzucam do odrzuconych, bo nic konstruktywnego z tego nie wynikło.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości