- Nazwa
- Małe lusterko
- Typ
- Przedmiot podstawowyi
- Objętość
- 4
- Opis Zwykłe, uniwersalne lusterko wielkości otwartej dłoni, które swoje zastosowanie znajdzie praktycznie wszędzie. Od pomocy przy poprawianiu wyglądu, po niektóre techniki szpiegowskie. Lusterko oprawione jest w ramkę w różnych wariantach kolorystycznych, które podajemy przy zakupie.
- Cena
- 30 Ryō za sztukę
Przed nadciągającym eventem przyszła pora, by zrobić porządek w ekwipunku. Zdziwienie moje było wielkie, gdy kiedyś wrzucone do torby "lusterko" nie istnieje, jest za to nieprzydatne i duże "lustro":
<article id="lusterko"><dl class="tab tab-jutsu">[timg=200]http://i.imgur.com/bifpEyD.png[/timg]
[tname=Nazwa]Lusterko[/tname]
[tname=Typ]Przedmiot podstawowy[/tname]
[tname=Objętość]10[/tname]
[topis=Opis]Zwykłe, uniwersalne lusterko, które swoje zastosowanie znajdzie praktycznie wszędzie. Od pomocy przy poprawianiu wyglądu, po niektóre techniki szpiegowskie. Lusterko oprawione jest w ramkę w różnych wariantach kolorystycznych, które podajemy przy zakupie.[/topis]
[tname=Cena]50 Ryō za sztukę[/tname]</dl></article>
A ja się pytam, gdzie jest to:
[tname=Nazwa]Lusterko[/tname]
[tname=Typ]Przedmiot podstawowy[/tname]
[tname=Objętość]10[/tname]
[topis=Opis]Zwykłe, uniwersalne lusterko, które swoje zastosowanie znajdzie praktycznie wszędzie. Od pomocy przy poprawianiu wyglądu, po niektóre techniki szpiegowskie. Lusterko oprawione jest w ramkę w różnych wariantach kolorystycznych, które podajemy przy zakupie.[/topis]
[tname=Cena]50 Ryō za sztukę[/tname]</dl></article>

ROZWIĄZANIE
Prosiłbym o wstawienie (bądź ponowne wstawienie, bo zdaje mi się, że kiedyś było) małej wersji lusterka do ekwipunku. Jeśli będzie trzeba, to jutro/pojutrze będzie zrobione z lepszym obrazkiem. Proponuję objętość 4/5, na pewno jest mniejsze, bardziej płaskie i krótsze od kunai'a.
DODATKOWE UWAGI
Kopiowałem przez guzik, ale coś źle się to lustro skopiowało. Nie wiem, jak poprawić, więc zostawiam :P