PROBLEM
Cytując regulamin notek
To w końcu jak? Zwinieta wybuchnie czy nie?
ROZWIĄZANIE
Albo w jedną albo w drugą stronę XDD Czyli uściślijcie to.
DODATKOWE UWAGI
Wcale ta wiedza nie jest mi potrzebna. Cooo wyyyy kappa
Notki, noteczki, notunie
- Yasuo
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Kosho
- Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=55892#p55892
- GG/Discord: .iwaru
- Multikonta: Tenshi
Re: Notki, noteczki, notunie
Zgadzam się z Hisui. Mnie też to zastanawiało. Jestem na tak.
0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -
Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
"Myśli"
Prowadzone Misje: -
Wzór Misji:
[/list][/fieldset]
[/quote][/code]
-
- Support
To może tak...
8. Wybuch uwalnia się z równą mocą niezależnie od stanu notki - nalepiona, nawinięta i tak zachowa pełną siłę.
13. Notka uszkodzona mechanicznie - przecięta, porwana - traci możliwość wybuchu. W momencie podpalania notka musi stanowić jedną całość. Podpalenie strzępów niczego nie zmieni.
Co wy na to?
Tu bardziej chyba twórca miał na myśli, że notkę można zwinąć w rulonik i przyczepić np do kunaia, ale pognieciona jak kulka już nie będzie cała. To trochę jak z kartką papieru - jak zwiniesz w rulon, to jak odwiniesz to jest nadal ładna całą, ale jak pognieciesz rękoma, to potem ciężko ją rozprostować i na niej pisać.
8. Wybuch uwalnia się z równą mocą niezależnie od stanu notki - nalepiona, nawinięta i tak zachowa pełną siłę.
13. Notka uszkodzona mechanicznie - przecięta, porwana - traci możliwość wybuchu. W momencie podpalania notka musi stanowić jedną całość. Podpalenie strzępów niczego nie zmieni.
Co wy na to?
Tu bardziej chyba twórca miał na myśli, że notkę można zwinąć w rulonik i przyczepić np do kunaia, ale pognieciona jak kulka już nie będzie cała. To trochę jak z kartką papieru - jak zwiniesz w rulon, to jak odwiniesz to jest nadal ładna całą, ale jak pognieciesz rękoma, to potem ciężko ją rozprostować i na niej pisać.
0 x
- Sans
- Administrator
- Wiek postaci: 8
- Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus
Myślę, że Takeshi tutaj wyjaśnił odpowiednio co raczej autor miał na myśli. 24h i wprowadzam zmiany jak nic nikt nie ma do dodania.
0 x

-
- Support
W takim razie czekam do jutra na jakieś komentarze, jeżeli brak to wprowadzam
0 x
- Sans
- Administrator
- Wiek postaci: 8
- Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus
A ja to robię już teraz, bo wczoraj dawałem 24h, a po tym pojawił się tylko post Avy potwierdzający.
0 x

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości