Letnia Gala SW 2018
- Tsukune
- Wiek postaci: 30
- Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
- Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=3 ... 4864#p4864
- Yami
- Wiek postaci: 25
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=4268
Re: Letnia Gala SW 2018
Edytowane dziś koło 20
1. Miss Lata - Hmm. Którą by tutaj z pań dać aby mieć ewentualne możliwości do... wspólnej fabuły. Rika za młoda, Inosi Traps, Reika z Mishimą a z Ayame się boję, Połowy nie znam... to może Suzu? Mała, energiczna dziewczyna może się uda
Ukryty tekst3. Forumowy No-Life - Tutaj mam kilka typów ale odwołam się do jednego, który ostatnio chyba ma kryzys a mianowicie chodzi o Numę. Jeśli nie był na forum to na forumowym discordzie na kanale głosowym. Zawsze można go złapać na platformach poświęconych forum tak więc leci do niego. Inosi już się nażarł tych głosów więc niech odstąpi parę.
4. Ciapciak - Ayatsuri to nie wynalazcy. Głos leci do Tensy.
5. Mocarz - Dałbym Hana, ale chyba go nie można dawać tutaj, mimo, że formalnie ma postać na SW. Tak więc jeśli się da Hana to głosuję na Hana (ten człowiek ma nieźle posrane we łbie). Jeśli nie można to głosuję za Natsume. Jeśli jest się głową Cesarstwa trzeba mieć chyba swoje w bicku.
6. Stalowy Charakter - Yuji Saga. Co to za poświęcenie pisać Yaoi posty mimo, że samemu się nie chce, a to coś czego wymaga charakter postaci. Szanuję szanuję.
7. W Kimonie Urodzony - W sumie nie wiem dla mnie to brzmi tak samo jak pisarz Lata albowiem dobry pisarz powinien przenosić nas do tamtych regionów... Ale widzę, że Ludzie typują Asaga za te jego KakitaRyuBokenShinkuropansaNitoryu Style co to się ich w szkółkach uczy i takie tam więc niech ma chłopak za te lata pracy.
8. Dobry Duszek Forum -
Numa Numa jej.
Numa Numa Numa jej.
Chipul tau si dragostea din tei.
Mi-amintesc de ochii tai.
9. Pisarz Lata - Mam wrażenie, że to samo co W Kimonie Urodzony o czym już pisałem. Nie czytam za bardzo misji i eventów innych ale to w sumie niech ma Inoshiktóry prowadzi event, który ma mniejszą przeżywalność niż Event Naciaka.
10. Najlepsza sygnatura/avatar - W zeszłym roku była chyba Misia, teraz podoba mi się Avatar Riki, ten w kapeluszu i słonecznikach. Ten z misiem i morderczym uśmiechem jest na nie. Boję się jej
Sygna zaś leci do Wspaniałej przeróbki którą ma ustawiony Numa. Co mogę wybrać tylko jedno nawet jeśli odnosi się tytuł do Avatara i Sygnatury? No to jeśli nie mogę wybrać dwóch to biorę Numę.
11. Maruda - Nie mogę dać siebie więc dam Reikę. Ta zawsze na coś marudzi.
12. Mistrz Pióra - Inoshi biedak miał tak rozbudowany wątek z Ryuzaku aż prosi się o event, a tutaj podcinają mu skrzydła gracze. Nie mniej jednak stara się choć jak widzi posty Masła to z pewnością dostaje to z czego Yamanaki są znani.
13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Tsuki. Kto to taki? No grał niby z tydzień ale opis zjadania martwego lisa pełnego wijących się robaków. No no.
14. Złoty Pracuś - Dam Buce, należy się to. Nie chodzi tutaj jedynie o pracę na rzecz forum. Ziomuś wiesz, że ciebie rozumiem i jestem z Tobą.
15. Śmieszek - Poszedłby do Dwuryja ale on raczej jest szydercą nie śmieszkiem. Dam więc Shidze, często toczy wała z różnych rzeczy więc niech się cieszy tym jednym głosem kappa.
Ukryty tekst17. Bohater Lata - Jest tutaj ktoś taki?
18. Antybohater - Yuji. Kto normalny z postaci wiąże się z Hanem. Choć tutaj raczej z NESem.
19.Letni Pechowiec - Tensa. Więcej bohaterów w bardziej pechowy sposób zginąć nie mogło
20.Pomysłowy Dobromir - Dam Seinarowi ale tylko i wyłącznie dlatego, że odkrył głębokość gardła dłoni Dohito.
21.Niespodzianka Lata - TENSA GRA FACETEM. W KOŃCU
0 x
- Rika Kari Matsubari
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Sentoki
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=5085
1. Miss Lata - Misia!
2. Mister Lata - Buka. Nie Hikari. Buka.
3. Forumowy No-Life - Inoś, za dostępność zawsze i wszędzie.
4. Ciapciak - Sumairu. Za wysłanie mi shajdowanego PW i poprawionej wiadomości do samego siebie... Tylko nie wskakuj na pakę! <3
5. Mocarz - Ocir. Żeby myślał, że nie mogę się z nim zmierzyć.
6. Stalowy Charakter - Bardzo trudno mi kogoś wskazać, za krótko znam cudze postacie.
7. W Kimonie Urodzony - Hayamiś. Za śpiewanie i te obrzydliwie słodkie piosenki, które mi wysyła na gadu!
8. Dobry Duszek Forum - Takich osób, które zawsze mi pomogą jest wiele, ale głos na Venus i... Sagisę. Pozwólcie! Bez nich by mnie tu nie było!
9. Pisarz Lata - Pewnie kilka osób na to zasługuje, ale nie wiem kto najbardziej.
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Suzu
Za avatar z przezroczystą chustką i... sama wiesz co 
11. Maruda - dziad patentowy Seinar, ale pozytywnie
12. Mistrz Pióra - Ocir! Za te misje które były i które przed nami!
13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Trudno mi było zdecydować, ale niech będzie głos dla Shigi!
14. Złoty Pracuś -
Nie mogę dać tego komuś innemu, niż Seinar. Doceniam też innych, a nagrodę pocieszenia dostaje u mnie Yasuo 
15. Śmieszek - Takich Dwóch. Dlatego żaden :x
16. Najlepsza Letnia Scena - Zostawiam puste
17. Bohater Lata - To też.
18. Antybohater - I to niestety również :P
19.Letni Pechowiec - Tensa...
20.Pomysłowy Dobromir - Z opisu wynika, że to domena grających przez tydzień trolli
21.Niespodzianka Lata - To moja pierwsza gala, nie wypada oceniać "nowych", gdy jeszcze przez chwilę się takim jest :X
2. Mister Lata - Buka. Nie Hikari. Buka.
3. Forumowy No-Life - Inoś, za dostępność zawsze i wszędzie.
4. Ciapciak - Sumairu. Za wysłanie mi shajdowanego PW i poprawionej wiadomości do samego siebie... Tylko nie wskakuj na pakę! <3
5. Mocarz - Ocir. Żeby myślał, że nie mogę się z nim zmierzyć.
6. Stalowy Charakter - Bardzo trudno mi kogoś wskazać, za krótko znam cudze postacie.
7. W Kimonie Urodzony - Hayamiś. Za śpiewanie i te obrzydliwie słodkie piosenki, które mi wysyła na gadu!
8. Dobry Duszek Forum - Takich osób, które zawsze mi pomogą jest wiele, ale głos na Venus i... Sagisę. Pozwólcie! Bez nich by mnie tu nie było!

9. Pisarz Lata - Pewnie kilka osób na to zasługuje, ale nie wiem kto najbardziej.
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Suzu

11. Maruda - dziad patentowy Seinar, ale pozytywnie

12. Mistrz Pióra - Ocir! Za te misje które były i które przed nami!
13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Trudno mi było zdecydować, ale niech będzie głos dla Shigi!
14. Złoty Pracuś -

15. Śmieszek - Takich Dwóch. Dlatego żaden :x
16. Najlepsza Letnia Scena - Zostawiam puste
17. Bohater Lata - To też.
18. Antybohater - I to niestety również :P
19.Letni Pechowiec - Tensa...

20.Pomysłowy Dobromir - Z opisu wynika, że to domena grających przez tydzień trolli

21.Niespodzianka Lata - To moja pierwsza gala, nie wypada oceniać "nowych", gdy jeszcze przez chwilę się takim jest :X
0 x
- Reika
- Martwa postać
- Wiek postaci: 28
- Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Link do KP: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=245
- Multikonta: Brak
Ukryty tekst
0 x

|| Karta Postaci || Pieniądze || Punkty Historii || Głos ||
1. Miss Lata - No nie mogę zagłosować inaczej bo będę spał na podłodze - Misae kappa
2. Mister Lata - Lokalny patriotyzm - Wybieram Ocirka
3. Forumowy No-Life - Inoshi, co wejdę na SB, to gdzieś jest.
4. Ciapciak - Wybieram uroczą niezdarę, Hayami!
5. Mocarz - Potężny władca prężnie rozwijającego się Państwa. Natsume
6. Stalowy Charakter - Po ostatnich misjach nie mam innego wyboru, Yura i jego myśląca mięśniami postać.
7. W Kimonie Urodzony - Jak dla mnie Asagi, nikt nie ma takiego pojęcia o tych wszystkich niuansach japońskiej kultury.
8. Dobry Duszek Forum - No o po raz drugi Urocza Hayami.
9. Pisarz Lata - Ciężko mi wskazać najlepszego, więc zostawię bez odpowiedzi.
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Podoba mi się wiewiórka Suzki.
11. Maruda - Wyczekująca na sprawdzenie fabułki Reika.
12. Mistrz Pióra - Wybieram Natsu, za evencik, na którym nie byłem :C
13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Nikt nie przebije naszej cudownej babci. Yama-Uba
14. Złoty Pracuś - Hmmm, pomysłodawcy zmiany na dziś. Biorę Seinara
15. Śmieszek - Swoim głosem chciałbym pobudzić swojego memicznego idola do walki. Wybieram PRAWDZIWEGO Murai'a czyli Minoru!
16. Najlepsza Letnia Scena - Keizo i jego rozmowa z cesarzem. nie ma to jak powiedzieć o szpiegowaniu dla Senju
17. Bohater Lata - Honorowy? To musi być samuraj. Bierę Asagiego
18. Antybohater - Yuji, jeszcze trochę to może załapie się do Hana na staż.
19.Letni Pechowiec - Nie ma co owijać w bawełnę. Tensa i jego wszystkie wcielenia.
20.Pomysłowy Dobromir - Seinar, zawsze zaproponuje sensowne rozwiązanie, nie ważne czy pomysły czy WT.
21.Niespodzianka Lata - Suzu, powróciła po wielu miesiącach milczenia, jako pierwsza wyszła z czarnej dziury.
2. Mister Lata - Lokalny patriotyzm - Wybieram Ocirka
3. Forumowy No-Life - Inoshi, co wejdę na SB, to gdzieś jest.
4. Ciapciak - Wybieram uroczą niezdarę, Hayami!
5. Mocarz - Potężny władca prężnie rozwijającego się Państwa. Natsume
6. Stalowy Charakter - Po ostatnich misjach nie mam innego wyboru, Yura i jego myśląca mięśniami postać.
7. W Kimonie Urodzony - Jak dla mnie Asagi, nikt nie ma takiego pojęcia o tych wszystkich niuansach japońskiej kultury.
8. Dobry Duszek Forum - No o po raz drugi Urocza Hayami.
9. Pisarz Lata - Ciężko mi wskazać najlepszego, więc zostawię bez odpowiedzi.
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Podoba mi się wiewiórka Suzki.
11. Maruda - Wyczekująca na sprawdzenie fabułki Reika.
12. Mistrz Pióra - Wybieram Natsu, za evencik, na którym nie byłem :C
13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Nikt nie przebije naszej cudownej babci. Yama-Uba
14. Złoty Pracuś - Hmmm, pomysłodawcy zmiany na dziś. Biorę Seinara
15. Śmieszek - Swoim głosem chciałbym pobudzić swojego memicznego idola do walki. Wybieram PRAWDZIWEGO Murai'a czyli Minoru!
16. Najlepsza Letnia Scena - Keizo i jego rozmowa z cesarzem. nie ma to jak powiedzieć o szpiegowaniu dla Senju

17. Bohater Lata - Honorowy? To musi być samuraj. Bierę Asagiego
18. Antybohater - Yuji, jeszcze trochę to może załapie się do Hana na staż.
19.Letni Pechowiec - Nie ma co owijać w bawełnę. Tensa i jego wszystkie wcielenia.
20.Pomysłowy Dobromir - Seinar, zawsze zaproponuje sensowne rozwiązanie, nie ważne czy pomysły czy WT.
21.Niespodzianka Lata - Suzu, powróciła po wielu miesiącach milczenia, jako pierwsza wyszła z czarnej dziury.
0 x
- Sabaku Kuroko
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 18
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: Krótkie, krwisto czerwone włosy oraz czerwona maska na twarzy. Oczy koloru jasnej żółci, wyglądają jak zwierzęce. Wysoki i szczupły. Czerwona koszulka i czarne luźne spodnie oraz czarne sandały o mocnej podeszwie. Na szyi biały, przewiewny szal.
- Widoczny ekwipunek: Gurda na plecach oraz kabura na broń na prawym udzie
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=6211#p95301
1. Miss Lata - Suzu, no bo rywalka, a na dodatek jeszcze zielone włosy. Aż mi się absy jeżą na brzuchu kiedy ją widzę!
2. Mister Lata - No to chyba oczywiste. Pewnie, że na ten tytuł zasługuje tylko jedyny, niepowtarzalny, wspaniały, mądry, szczery, miły, kochany, silny, inteligentny, żwawy, skromny, bohaterski, męski, waleczny, odważny, heroiczny wręcz, przystojny, dobroduszny, współczujący, uczynny, empatyczny, młody, seksowny, ambitny, pracowity, niepokonany, najsilniejszy na forum, pustynny ICHIROU
3. Forumowy No-Life - Inoshi, bo tylko siedzi na tym czacie, pieprzy głupoty, zapala się i wszedzie wtrynia nochala.
4. Ciapciak - REIKA JEST PRAWDZIWYM CIAPCIAKIEM FABULARNYM. Jej tatko i treningi mówią same za siebie. Nie wspominam oczywiście o ucieczce do Meksyku i zapuszczeniu wąsów...
5. Mocarz - No to chyba oczywiste. Pewnie, że na ten tytuł zasługuje tylko jedyny, niepowtarzalny, wspaniały, mądry, szczery, miły, kochany, silny, inteligentny, żwawy, skromny, bohaterski, męski, waleczny, odważny, heroiczny wręcz, przystojny, dobroduszny, współczujący, uczynny, empatyczny, młody, seksowny, ambitny, pracowity, niepokonany, najsilniejszy na forum, pustynny ICHIROU
7. W Kimonie Urodzony - tylko VIBI.
8. Dobry Duszek Forum - Suzu
10. Najlepsza sygnatura/avatar - KIKU
11. Maruda - Reika, Reika, Reika, Reika, Reika, Reika, bo to Reika.
13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - VIBI
14. Złoty Pracuś - Ocir, jako moderator, a nie postać.
15. Śmieszek - Atari Sanada, bo mnie śmieszy
17. Bohater Lata - No to chyba oczywiste. Pewnie, że na ten tytuł zasługuje tylko jedyny, niepowtarzalny, wspaniały, mądry, szczery, miły, kochany, silny, inteligentny, żwawy, skromny, bohaterski, męski, waleczny, odważny, heroiczny wręcz, przystojny, dobroduszny, współczujący, uczynny, empatyczny, młody, seksowny, ambitny, pracowity, niepokonany, najsilniejszy na forum, pustynny ICHIROU
18. Antybohater - Hikari, bo jego postać jest samolubna, niemiła, żądna krwi i władzy, niewychowana i kłamliwa.
21.Niespodzianka Lata - VIBI
2. Mister Lata - No to chyba oczywiste. Pewnie, że na ten tytuł zasługuje tylko jedyny, niepowtarzalny, wspaniały, mądry, szczery, miły, kochany, silny, inteligentny, żwawy, skromny, bohaterski, męski, waleczny, odważny, heroiczny wręcz, przystojny, dobroduszny, współczujący, uczynny, empatyczny, młody, seksowny, ambitny, pracowity, niepokonany, najsilniejszy na forum, pustynny ICHIROU
3. Forumowy No-Life - Inoshi, bo tylko siedzi na tym czacie, pieprzy głupoty, zapala się i wszedzie wtrynia nochala.
4. Ciapciak - REIKA JEST PRAWDZIWYM CIAPCIAKIEM FABULARNYM. Jej tatko i treningi mówią same za siebie. Nie wspominam oczywiście o ucieczce do Meksyku i zapuszczeniu wąsów...
5. Mocarz - No to chyba oczywiste. Pewnie, że na ten tytuł zasługuje tylko jedyny, niepowtarzalny, wspaniały, mądry, szczery, miły, kochany, silny, inteligentny, żwawy, skromny, bohaterski, męski, waleczny, odważny, heroiczny wręcz, przystojny, dobroduszny, współczujący, uczynny, empatyczny, młody, seksowny, ambitny, pracowity, niepokonany, najsilniejszy na forum, pustynny ICHIROU
7. W Kimonie Urodzony - tylko VIBI.
8. Dobry Duszek Forum - Suzu
10. Najlepsza sygnatura/avatar - KIKU
11. Maruda - Reika, Reika, Reika, Reika, Reika, Reika, bo to Reika.
13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - VIBI
14. Złoty Pracuś - Ocir, jako moderator, a nie postać.
15. Śmieszek - Atari Sanada, bo mnie śmieszy
17. Bohater Lata - No to chyba oczywiste. Pewnie, że na ten tytuł zasługuje tylko jedyny, niepowtarzalny, wspaniały, mądry, szczery, miły, kochany, silny, inteligentny, żwawy, skromny, bohaterski, męski, waleczny, odważny, heroiczny wręcz, przystojny, dobroduszny, współczujący, uczynny, empatyczny, młody, seksowny, ambitny, pracowity, niepokonany, najsilniejszy na forum, pustynny ICHIROU
18. Antybohater - Hikari, bo jego postać jest samolubna, niemiła, żądna krwi i władzy, niewychowana i kłamliwa.
21.Niespodzianka Lata - VIBI
0 x
- Shikarui
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 24
- Ranga: Sentoki | Lotka
- Krótki wygląd: - Czarne, długie włosy; w jednym paśmie opadającym na prawą pierś ma wplecione kolorowe, drewniane koraliki
- Lewe oko w kolorze lawendy
- Na prawym oku nosi opaskę
- Średniego wzrostu - Widoczny ekwipunek: Łuk, kołczan ze strzałami, zbroja, płaszcz, torba na tyłku, kabura na prawym udzie, wakizashi przy lewym boku i za plecami na poziomie pasa, średni zwój, mały zwój przy kaburze,
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=73144#p73144
- GG/Discord: Angel Sanada#9776
- Multikonta: Koala
1. Miss Lata - Hikari ♥ Żadna inna nie jest tak powabna jak on, żadna inna nie ma takich włosów, jak on ♥ Asaka ♥
2. Mister Lata - No masz Ocirku.
3. Forumowy No-Life - Tylko i wyłącznie Inoshi, tego nie trzeba tłumaczyć.
4. Ciapciak - Tensa forever z jej zszywaniem rany kunaiem i żyłką stalową ♥
5. Mocarz - Natsu! Każdy boi się jego potęgi, ale nikt nie boi się jego postaci ♥
6. Stalowy Charakter -Inoshi. Murai! To jednak musi być Murai.
7. W Kimonie Urodzony - No to wiadomczi, że tylkoMistrz Masaru Kakita Asagi.
8. Dobry Duszek Forum - Ocir, bo wytrzymał moje marudzenie na misji kappa
9. Pisarz Lata - Sienkiewicz Hayami ♥
10. Najlepsza sygnatura/avatar -Seksi Hikari Kenshi ♥.♥
11. Maruda - Inoshi! XD nikt tak sprawnie nie marudzi na dc jak on ♥ always in kokoro!
12. Mistrz Pióra - Chise ♥.♥ Jej misja siedzi w moim serduszku do dzisiaj i ciągle ją przeżywam ♥
13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Yuji ♥
14. Złoty Pracuś - Venus!
15. Śmieszek - No wiadomo, że Seinar.
16. Najlepsza Letnia Scena - Ziewająca Izanami jak jej braciszek robił minetę ♥
17. Bohater Lata - Suzu! ♥ Cudowna, zjawiskowa, piękna bohaterka!
18. Antybohater - Zawsze i na zawsze Kurusu.
19.Letni Pechowiec - Akashi, no kto ma większą depresję niż on?
20.Pomysłowy Dobromir - Yami, czy ty sam sobie stworzyłeś tę kategorię?
21.Niespodzianka Lata - Kuroi Kuma! Chyba dlatego, że się naoglądałam Boku no hero XD albo dlatego, że bardzo dobrze się z nim bawię i bawiłam na sesji i jakoś wczułam się w jego postać. Jakkolwiek to brzmi.
2. Mister Lata - No masz Ocirku.
3. Forumowy No-Life - Tylko i wyłącznie Inoshi, tego nie trzeba tłumaczyć.
4. Ciapciak - Tensa forever z jej zszywaniem rany kunaiem i żyłką stalową ♥
5. Mocarz - Natsu! Każdy boi się jego potęgi, ale nikt nie boi się jego postaci ♥
6. Stalowy Charakter -
7. W Kimonie Urodzony - No to wiadomczi, że tylko
8. Dobry Duszek Forum - Ocir, bo wytrzymał moje marudzenie na misji kappa
9. Pisarz Lata - Sienkiewicz Hayami ♥
10. Najlepsza sygnatura/avatar -
11. Maruda - Inoshi! XD nikt tak sprawnie nie marudzi na dc jak on ♥ always in kokoro!
12. Mistrz Pióra - Chise ♥.♥ Jej misja siedzi w moim serduszku do dzisiaj i ciągle ją przeżywam ♥
13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Yuji ♥
14. Złoty Pracuś - Venus!
15. Śmieszek - No wiadomo, że Seinar.
16. Najlepsza Letnia Scena - Ziewająca Izanami jak jej braciszek robił minetę ♥
17. Bohater Lata - Suzu! ♥ Cudowna, zjawiskowa, piękna bohaterka!
18. Antybohater - Zawsze i na zawsze Kurusu.
19.Letni Pechowiec - Akashi, no kto ma większą depresję niż on?
20.Pomysłowy Dobromir - Yami, czy ty sam sobie stworzyłeś tę kategorię?
21.Niespodzianka Lata - Kuroi Kuma! Chyba dlatego, że się naoglądałam Boku no hero XD albo dlatego, że bardzo dobrze się z nim bawię i bawiłam na sesji i jakoś wczułam się w jego postać. Jakkolwiek to brzmi.
0 x

• • •
Fine.
Let me be Your villain.
1. Miss Lata - Miss... Misae!
2. Mister Lata - BRAK
3. Forumowy No-Life - Inoshi, bez dwóch zdań.
4. Ciapciak - Hajamiśka zasługuje na bycie uroczym ciapciakiem.
5. Mocarz - NatsÓme
6. Stalowy Charakter - Tensa. Twardo trzyma się swoich postanowień w kwestii robienia nowych postaci.
7. W Kimonie Urodzony - BRAK
8. Dobry Duszek Forum - Hayami!
9. Pisarz Lata - Yasuo kappa
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Mitsuyo
11. Maruda - Inoshi
12. Mistrz Pióra - Izanamiś
13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Głos na babunię... Yama Uba
14. Złoty Pracuś - Trójtwarz
15. Śmieszek - Również Seinar
16. Najlepsza Letnia Scena - BRAK
17. Bohater Lata - Siebie nie mogę... Yasuo już nie będę w nic mieszał kappa ... Głos idzie na Asagiego.
18. Antybohater - Rika. Jeszcze zapanuje nad tym forum...
19.Letni Pechowiec - Tensa
20.Pomysłowy Dobromir - Seinar
21.Niespodzianka Lata - Rika.
2. Mister Lata - BRAK
3. Forumowy No-Life - Inoshi, bez dwóch zdań.
4. Ciapciak - Hajamiśka zasługuje na bycie uroczym ciapciakiem.
5. Mocarz - NatsÓme
6. Stalowy Charakter - Tensa. Twardo trzyma się swoich postanowień w kwestii robienia nowych postaci.
7. W Kimonie Urodzony - BRAK
8. Dobry Duszek Forum - Hayami!
9. Pisarz Lata - Yasuo kappa
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Mitsuyo
11. Maruda - Inoshi
12. Mistrz Pióra - Izanamiś

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Głos na babunię... Yama Uba
14. Złoty Pracuś - Trójtwarz

15. Śmieszek - Również Seinar
16. Najlepsza Letnia Scena - BRAK
17. Bohater Lata - Siebie nie mogę... Yasuo już nie będę w nic mieszał kappa ... Głos idzie na Asagiego.
18. Antybohater - Rika. Jeszcze zapanuje nad tym forum...
19.Letni Pechowiec - Tensa
20.Pomysłowy Dobromir - Seinar
21.Niespodzianka Lata - Rika.

0 x
- Akashi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Wędrowiec
- Krótki wygląd: Jednooki młodzieniec o fioletowych włosach. Odziany w skórzany płaszcz ze znakiem jashina na plecach
- Widoczny ekwipunek: Skórzany płaszcz, kazeshini
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=3899
1. Miss Lata - Siostra mnie za to na pewno zamorduje. Wybacz Arisa, ale ciężko zagłosować tutaj inaczej, zwłaszcza że ta postać nie ma sobie równych w swojej kategorii wiekowej Rika Kari Matsubari
2. Mister Lata - Głosowanie co roku na ichira stało się już lekko nudne. Chociaż trzeba przyznać postać ma już starą. Dlatego wolę zagłosować na kogoś kto jeszcze trochę pożyje kappa Więc to będzie głos na kogoś leniwego lecz przystojnego. Yami
3. Forumowy No-Life - Szkoda, że w tej kategorii nie mogę zagłosować na siebie. Więcej noł lajfie już poza forum
Inoshi jest w tym przypadku bardzo dobrym kandydatem, ale nie tylko on siedzi praktycznie non stop na forum. Są tutaj także inne osoby, które można spotkać tutaj praktycznie non stop. Ichirou niech ma chociaż jeden głos ode mnie.
4. Ciapciak - Ciapciak. Ciężka kategoria. Wiele osób odnalazło by się w niej dobrze. Jednak ten głos pójdzie na Yasuo.
5. Mocarz - Mocarz, nieco problematyczne. Jest wiele osób, z którymi nie miałbym szans w walce. Jednak najbardziej obawiam się Reiki. Potęga nad potęgami, nie dość że obfita w sporą pulę PH, to jeszcze marudna. Wygra wszystko uparcie stawiając na swoim. Nawet zmianę koloru nicku od administracji. TO JEST DOPIERO SIŁA!
6. Stalowy Charakter - Jakoś ostatnio mało co przeglądam forum. Brakuje mi na to sił i chęci. Więc bardzo ciężko mi posiadać własną opinię. Dlatego postrzelamy trochę ślepakami. Mam nadzieje, że nie dostanę za to z ostrej amunicji. Shikarui
7. W Kimonie Urodzony - Tutaj nawet nie chce mi się rozpisywać. Sytuacja podobna jak wyżej. Kakita Asagi
8. Dobry Duszek Forum - Dobry duszek. Dobrze, że nie wlicza się w to ogarnięcie tego co się dzieje, inaczej byłby spory przypał. Hayami Akodo
9. Pisarz Lata - Chętnie przeczytałbym książkę Hakai'a ale obawiam się, że wtedy potrzebowałbym profesjonalnej pomocy psychiatrycznej i on niestety jest zbanowany. Więc ten smutny głos pójdzie na Uchiha Izanami
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Misae. Nie trzeba pisać nic więcej
11. Maruda - Kto mi najwięcej marudzi? Na szczęście nie mam zbyt dużego kontaktu z Reiką, przez co jeden głos może pójść na Shigę, który nieraz swoim marudzeniem potrafi doprowadzić do czerwonej gorączki
12. Mistrz Pióra - Mistrz pióra... Najwięcej listów to chyba Suzu z Ichim piszę. Przez co chyba najwięcej go używają. Więc głos na Suzu :P
13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Najbardziej charakterystyczna postać.. ciekawe i zarazem interesujące. Chociaż obecnie najbardziej wyróżnia się Yama-uba
14. Złoty Pracuś - Przez ten głos będę płakać po nocy.... Co się stało ze starą dobrą administracją techniczną. Gdzie ten kochany leń?! Teraz trzeba oddawać na nich głos w Pracusiu
kappa
A teraz tak poważnie głos idzie do Buki, który także odwala kawał dobrej roboty, poszedłbym jeszcze do Exodii ale niestety nie można głosować na dwie osoby (chyba)
15. Śmieszek - To powinna być kategoria szydercy, a nie śmieszka. Głosuje nad zmianą nazwy kappa Seinar
16. Najlepsza Letnia Scena - Wydarzyło się coś co cię rozbawiło i śmiałeś się do monitora? A może śledziłeś jakiś wątek z zapartym tchem, wyczekując jak to się zakończy? Zagłosuj na konkretną sytuację(podając link do niej) a my uhonorujemy wszystkich tam obecnych! Pamiętajcie, nie głosujemy na siebie!
17. Bohater Lata - Oj ty bohaterze w białej zbroi. Gdzie ty jesteś? Nie ma Numa, przynajmniej nick ma biały
18. Antybohater - Yuji Saga. Niech mu nie zabraknie niewolników do zabaw.
19.Letni Pechowiec - Dobrym kandydatem byłby Tensa. Tylko w sumie to on sam sobie wszystko przygotował, a nie los. Dlatego bez głosu
20.Pomysłowy Dobromir - Yasuo bez dwóch zdań tylko on
21.Niespodzianka Lata - niespodzianka? Dziecko chyba jedynie Sadze się urodziło, ale największa niespodzianką niech zostanie Kiku.
2. Mister Lata - Głosowanie co roku na ichira stało się już lekko nudne. Chociaż trzeba przyznać postać ma już starą. Dlatego wolę zagłosować na kogoś kto jeszcze trochę pożyje kappa Więc to będzie głos na kogoś leniwego lecz przystojnego. Yami
3. Forumowy No-Life - Szkoda, że w tej kategorii nie mogę zagłosować na siebie. Więcej noł lajfie już poza forum

4. Ciapciak - Ciapciak. Ciężka kategoria. Wiele osób odnalazło by się w niej dobrze. Jednak ten głos pójdzie na Yasuo.
5. Mocarz - Mocarz, nieco problematyczne. Jest wiele osób, z którymi nie miałbym szans w walce. Jednak najbardziej obawiam się Reiki. Potęga nad potęgami, nie dość że obfita w sporą pulę PH, to jeszcze marudna. Wygra wszystko uparcie stawiając na swoim. Nawet zmianę koloru nicku od administracji. TO JEST DOPIERO SIŁA!
6. Stalowy Charakter - Jakoś ostatnio mało co przeglądam forum. Brakuje mi na to sił i chęci. Więc bardzo ciężko mi posiadać własną opinię. Dlatego postrzelamy trochę ślepakami. Mam nadzieje, że nie dostanę za to z ostrej amunicji. Shikarui
7. W Kimonie Urodzony - Tutaj nawet nie chce mi się rozpisywać. Sytuacja podobna jak wyżej. Kakita Asagi
8. Dobry Duszek Forum - Dobry duszek. Dobrze, że nie wlicza się w to ogarnięcie tego co się dzieje, inaczej byłby spory przypał. Hayami Akodo
9. Pisarz Lata - Chętnie przeczytałbym książkę Hakai'a ale obawiam się, że wtedy potrzebowałbym profesjonalnej pomocy psychiatrycznej i on niestety jest zbanowany. Więc ten smutny głos pójdzie na Uchiha Izanami
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Misae. Nie trzeba pisać nic więcej
11. Maruda - Kto mi najwięcej marudzi? Na szczęście nie mam zbyt dużego kontaktu z Reiką, przez co jeden głos może pójść na Shigę, który nieraz swoim marudzeniem potrafi doprowadzić do czerwonej gorączki
12. Mistrz Pióra - Mistrz pióra... Najwięcej listów to chyba Suzu z Ichim piszę. Przez co chyba najwięcej go używają. Więc głos na Suzu :P
13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Najbardziej charakterystyczna postać.. ciekawe i zarazem interesujące. Chociaż obecnie najbardziej wyróżnia się Yama-uba
14. Złoty Pracuś - Przez ten głos będę płakać po nocy.... Co się stało ze starą dobrą administracją techniczną. Gdzie ten kochany leń?! Teraz trzeba oddawać na nich głos w Pracusiu

A teraz tak poważnie głos idzie do Buki, który także odwala kawał dobrej roboty, poszedłbym jeszcze do Exodii ale niestety nie można głosować na dwie osoby (chyba)
15. Śmieszek - To powinna być kategoria szydercy, a nie śmieszka. Głosuje nad zmianą nazwy kappa Seinar
16. Najlepsza Letnia Scena - Wydarzyło się coś co cię rozbawiło i śmiałeś się do monitora? A może śledziłeś jakiś wątek z zapartym tchem, wyczekując jak to się zakończy? Zagłosuj na konkretną sytuację(podając link do niej) a my uhonorujemy wszystkich tam obecnych! Pamiętajcie, nie głosujemy na siebie!
17. Bohater Lata - Oj ty bohaterze w białej zbroi. Gdzie ty jesteś? Nie ma Numa, przynajmniej nick ma biały
18. Antybohater - Yuji Saga. Niech mu nie zabraknie niewolników do zabaw.
19.Letni Pechowiec - Dobrym kandydatem byłby Tensa. Tylko w sumie to on sam sobie wszystko przygotował, a nie los. Dlatego bez głosu
20.Pomysłowy Dobromir - Yasuo bez dwóch zdań tylko on
21.Niespodzianka Lata - niespodzianka? Dziecko chyba jedynie Sadze się urodziło, ale największa niespodzianką niech zostanie Kiku.
0 x

- Hayami Akodo
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Samuraj
- Krótki wygląd: https://imgur.com/a/9wDbR
- po lewej stronie aktualne ubranie Hayamiego,
plus kremowy płaszcz i czarne rękawiczki bez palców
- długa blizna na piersi po pojedynku z Megumi Ishidą
- blizna na prawej nodze po walce pod Murem - Widoczny ekwipunek: - włócznia yari
- katana
- plecak - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=4011
- Multikonta: brak
- Aktualna postać: Hayami Akodo
To zagłosuję i ja! Bez hide'ów, bo mi się nie chce. kappa
1. Miss Lata - Z kobiet bardzo inspiruje mnie avatar Misałki. :3 Jest subtelna, kwiatowa, niewinna, słowem, taka, jakie powinny być Misałki!
2. Mister Lata - Mężczyźni? Hm, tu mam trudniejszy wybór, bo jest wiele takich postaci, ale - aby zachować forumowy obyczaj - zagłosuję na Ichirou!
3. Forumowy No-Life - Sprawa jest prosta: Inoshi! Odkąd dołączył na forum, widzę go zawsze na forum, nie ma żadnych wyjątków. ŻODNYCH!
4. Ciapciak - Nie można głosować na siebie, więc głosuję na Tensę - dawać dziecku broń![]()
5. Mocarz - Natsume. To oczywiste.
6. Stalowy Charakter - Inoshi. Jest niezłomną Yamanaką!
7. W Kimonie Urodzony - Kakita Asagi. Jest encyklopedią wiedzy!
8. Dobry Duszek Forum - Suzu! Zawsze pomoże i ukocha. Razem z fenkiem. <3 Kurna fenek!
9. Pisarz Lata - Shikarui. Nadal niezłomnie zostaję przy postach Rodzicielki Koali.
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Kei. Seinaru, znaczy. Avatar Seinara jest inspirujący! <3
11. Maruda - Tu oddałabym głos, ale się wstrzymam...
12. Mistrz Pióra - I znów: Shikarui, mam sentyment do misji, od której zaczynałam. <3
13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Sabaku Kuroko; ten srogi i potenżny nacjonalizm oraz przywiązanie do wioski czyni go wyróżniającym się Sabakiem!
14. Złoty Pracuś - Two Face.
15. Śmieszek - Seinar. <3
16. Najlepsza Letnia Scena - Z lata...śmierć Shijimy się liczy?Bo jak nie, to niech będą narodziny Ryuujina
![]()
17. Bohater Lata - Suzu, bo w sumie tak.![]()
18. Antybohater - Yuji Saga. Jest mroczny, gruźny, strasznyyyy!
19.Letni Pechowiec - Tensa. Z powodów znanych.
20.Pomysłowy Dobromir - Byłby Kei, ale niech będzie Yasuo!
21.Niespodzianka Lata - Sabaku Kuroko! Jakoś tak mocno mi się wsabakował. Tak to nazwijmy.
0 x
- Kakita Asagi
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Samuraj (Hatamoto)
- Krótki wygląd: Mężczyzna o ciemnych włosach i niebieskich oczach, wzrostu około 170 cm. Ubrany w kremowe kosode, z brązową hakama oraz granatowym haori z rodowym symbolem. Na głowie wysłużony, ale nadal w dobrym stanie kapelusz.
- Widoczny ekwipunek: - Zbroja
- Tachi + Wakizashi
- Długi łuk + Kołczan - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=4518
- GG/Discord: 9017321
- Multikonta: Hayabusa Jin
1. Miss Lata - Co tu dużo mówić, Hyuuga Setsuna, zdecydowanie zakręciła w głowie mojemu samurajowi od samego początku (dzięki Hayami!), a potem się potoczyło
2. Mister Lata - Tutaj Natsume - nie ma to tamto, wygląd - jest, siła - jest, władza - jest, cóż dalej dodawać?
3. Forumowy No-Life - Reika - no co nie siądę, to na siebie "wpadamy"![]()
4. Ciapciak - Yasuo - ma całą masę pomysłów, tworzy wielostronicowe opracowania których argumenty nie przechodzą próby czasu...
5. Mocarz
6. Stalowy Charakter - Przyznam szczerzę, nie śledzę za wielu zewnętrznych wątków, ale samurajom się akurat przyglądam. Ciężki orzech do zgryzienia, ale będzie Hayami Akodo.
7. W Kimonie Urodzony - biorąc pod uwagę ilość odbytych konsultacji jakich z Setsuną udzielaliśmy, to musi być Hayami Akodo
8. Dobry Duszek Forum - Seinaru Kei -
9. Pisarz Lata
10. Najlepsza sygnatura/avatar Ayame - elegancki podpis, wszystko jest, a do tego z duszą.
11. Maruda - Inoshi - nic osobistego, ale po prostu takie odczucie![]()
12. Mistrz Pióra - Rindou Arashi - dzięki niemu mój samuraj ma swoją ważną rolę w życiu szkoły Taka (wiem Hayami, pierwsza misja była od Ciebie, ale jednak Arashi mi bardziej podchidzi).
13. Najbardziej Charakterystyczna Postać -
14. Złoty Pracuś - Seinaru Kei - nie ma tu co komentować, nasz dzielny "ex-mod" a dzisiaj administrator. Działaj tak dalej!
15. Śmieszek Seinaru Kei - zawsze mogę na niego liczyć, jak potrzeba poprawy humoru przez śmieszki na SB
16. Najlepsza Letnia Scena - będzie nietypowo: Kitashi dostaje kosza od Misae - czylo niejako forumowa "odmiana", miast wielka miłość, brutalne friendzone! Z resztą, poczytajcie sobie sami Klik!
17. Bohater Lata - Hayami Akodo - w moim odczuciu samurajowie tutaj przodują, a skoro któregoś wybrać muszę, to będzie to odważny Lew z Yinzin.
18. Antybohater - Yuji - ten, który stanął po stronie zła...
19.Letni Pechowiec -
20.Pomysłowy Dobromir -
21.Niespodzianka Lata - Misae - zdecydowanie, sis idzie w ślady brata - pracuje sumiennie, nowe obowiązki dostaje i się z nich wywiązuje (nawet ja się jej pytam o to i owo, a to w PBF'owej rzeczywistości dla mnie spora "niespodzianka Lata") - rób tak dalej!
0 x

Poza tym, uważam, że należy skasować Henge i Kawarimi.
Heroic battle Theme|Asagi-sensei Theme|Bank|Punkty historii|Własne techniki| Przedmioty z Kuźni | Inne ujęcie | Pieczątka
Lista samurajek, które były na forum, ale nie zostały moimi uczennicami i na pewno przez to nie grają.
- Mokoto (walczyła na Murze)
- Mitsuyo (nigdy nie opuściła Yinzin)
- Inari (była uczennicą Seinara)
- Sakiko (byłą roninką, obierała ziemniaki na misji D)
- Kenshi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 25
- Krótki wygląd: Wysoki, szczupły brunet o jasnych, żółtych tęczówkach. Cechą charakterystyczną jest głęboka blizna przecinająca twarz. Mężczyzna nosi lekki, przewiewy strój w którego skład wchodzą spodnie, tunika, okrycie głowy i szyi - wszystko w odcieniach bieli.
- Widoczny ekwipunek: Płaszcz, tunika, okrycie głowy i szyji, rękawiczki, blaszane plakietki na nadgarstkach oraz pochwa z kataną przypasana u boku.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... 577#p47577
- Multikonta: Azuma
- Jun'ichi
- Martwa postać
- Wiek postaci: 21
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: Przeciętnego wzrostu i wagi chłopiec, którego pokryte bliznami ciało skryte jest pod prostą, dwukolorową szatą. Twarz jako szczególnie szpetna jest całkowicie zakryta maską.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32 ... 429#p86350
- Multikonta: -
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości