Letnia Gala SW 2018

Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Letnia Gala SW 2018

Post autor: Vulpie »

0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Re: Letnia Gala SW 2018

Post autor: Tsukune »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Yami
Wiek postaci: 25

Post autor: Yami »

Edytowane dziś koło 20
0 x
Awatar użytkownika
Rika Kari Matsubari
Wiek postaci: 19
Ranga: Sentoki

Post autor: Rika Kari Matsubari »

1. Miss Lata - Misia!

2. Mister Lata - Buka. Nie Hikari. Buka.

3. Forumowy No-Life - Inoś, za dostępność zawsze i wszędzie.

4. Ciapciak - Sumairu. Za wysłanie mi shajdowanego PW i poprawionej wiadomości do samego siebie... Tylko nie wskakuj na pakę! <3

5. Mocarz - Ocir. Żeby myślał, że nie mogę się z nim zmierzyć.

6. Stalowy Charakter - Bardzo trudno mi kogoś wskazać, za krótko znam cudze postacie.

7. W Kimonie Urodzony - Hayamiś. Za śpiewanie i te obrzydliwie słodkie piosenki, które mi wysyła na gadu!

8. Dobry Duszek Forum - Takich osób, które zawsze mi pomogą jest wiele, ale głos na Venus i... Sagisę. Pozwólcie! Bez nich by mnie tu nie było! ;)

9. Pisarz Lata - Pewnie kilka osób na to zasługuje, ale nie wiem kto najbardziej.

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Suzu :D Za avatar z przezroczystą chustką i... sama wiesz co :)

11. Maruda - dziad patentowy Seinar, ale pozytywnie :)

12. Mistrz Pióra - Ocir! Za te misje które były i które przed nami!

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Trudno mi było zdecydować, ale niech będzie głos dla Shigi!

14. Złoty Pracuś -
Obrazek
Nie mogę dać tego komuś innemu, niż Seinar. Doceniam też innych, a nagrodę pocieszenia dostaje u mnie Yasuo :)

15. Śmieszek - Takich Dwóch. Dlatego żaden :x

16. Najlepsza Letnia Scena - Zostawiam puste

17. Bohater Lata - To też.

18. Antybohater - I to niestety również :P

19.Letni Pechowiec - Tensa... :(

20.Pomysłowy Dobromir - Z opisu wynika, że to domena grających przez tydzień trolli :D

21.Niespodzianka Lata - To moja pierwsza gala, nie wypada oceniać "nowych", gdy jeszcze przez chwilę się takim jest :X
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Rindou Arashi

Post autor: Rindou Arashi »

1. Miss Lata - No nie mogę zagłosować inaczej bo będę spał na podłodze - Misae kappa

2. Mister Lata - Lokalny patriotyzm - Wybieram Ocirka

3. Forumowy No-Life - Inoshi, co wejdę na SB, to gdzieś jest.

4. Ciapciak - Wybieram uroczą niezdarę, Hayami!

5. Mocarz - Potężny władca prężnie rozwijającego się Państwa. Natsume

6. Stalowy Charakter - Po ostatnich misjach nie mam innego wyboru, Yura i jego myśląca mięśniami postać.

7. W Kimonie Urodzony - Jak dla mnie Asagi, nikt nie ma takiego pojęcia o tych wszystkich niuansach japońskiej kultury.

8. Dobry Duszek Forum - No o po raz drugi Urocza Hayami.

9. Pisarz Lata - Ciężko mi wskazać najlepszego, więc zostawię bez odpowiedzi.

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Podoba mi się wiewiórka Suzki.

11. Maruda - Wyczekująca na sprawdzenie fabułki Reika.

12. Mistrz Pióra - Wybieram Natsu, za evencik, na którym nie byłem :C

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Nikt nie przebije naszej cudownej babci. Yama-Uba

14. Złoty Pracuś - Hmmm, pomysłodawcy zmiany na dziś. Biorę Seinara

15. Śmieszek - Swoim głosem chciałbym pobudzić swojego memicznego idola do walki. Wybieram PRAWDZIWEGO Murai'a czyli Minoru!

16. Najlepsza Letnia Scena - Keizo i jego rozmowa z cesarzem. nie ma to jak powiedzieć o szpiegowaniu dla Senju :D

17. Bohater Lata - Honorowy? To musi być samuraj. Bierę Asagiego

18. Antybohater - Yuji, jeszcze trochę to może załapie się do Hana na staż.

19.Letni Pechowiec - Nie ma co owijać w bawełnę. Tensa i jego wszystkie wcielenia.

20.Pomysłowy Dobromir - Seinar, zawsze zaproponuje sensowne rozwiązanie, nie ważne czy pomysły czy WT.

21.Niespodzianka Lata - Suzu, powróciła po wielu miesiącach milczenia, jako pierwsza wyszła z czarnej dziury.
0 x
Awatar użytkownika
Sabaku Kuroko
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 18
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Krótkie, krwisto czerwone włosy oraz czerwona maska na twarzy. Oczy koloru jasnej żółci, wyglądają jak zwierzęce. Wysoki i szczupły. Czerwona koszulka i czarne luźne spodnie oraz czarne sandały o mocnej podeszwie. Na szyi biały, przewiewny szal.
Widoczny ekwipunek: Gurda na plecach oraz kabura na broń na prawym udzie

Post autor: Sabaku Kuroko »

Ukryty tekst
0 x
Myśli | Mowa
Głos
DANCE DANCE EVERYBODY!!!!!Obrazek
Yura

Post autor: Yura »

1. Miss Lata - Suzu, no bo rywalka, a na dodatek jeszcze zielone włosy. Aż mi się absy jeżą na brzuchu kiedy ją widzę!

2. Mister Lata - No to chyba oczywiste. Pewnie, że na ten tytuł zasługuje tylko jedyny, niepowtarzalny, wspaniały, mądry, szczery, miły, kochany, silny, inteligentny, żwawy, skromny, bohaterski, męski, waleczny, odważny, heroiczny wręcz, przystojny, dobroduszny, współczujący, uczynny, empatyczny, młody, seksowny, ambitny, pracowity, niepokonany, najsilniejszy na forum, pustynny ICHIROU

3. Forumowy No-Life - Inoshi, bo tylko siedzi na tym czacie, pieprzy głupoty, zapala się i wszedzie wtrynia nochala.

4. Ciapciak - REIKA JEST PRAWDZIWYM CIAPCIAKIEM FABULARNYM. Jej tatko i treningi mówią same za siebie. Nie wspominam oczywiście o ucieczce do Meksyku i zapuszczeniu wąsów...

5. Mocarz - No to chyba oczywiste. Pewnie, że na ten tytuł zasługuje tylko jedyny, niepowtarzalny, wspaniały, mądry, szczery, miły, kochany, silny, inteligentny, żwawy, skromny, bohaterski, męski, waleczny, odważny, heroiczny wręcz, przystojny, dobroduszny, współczujący, uczynny, empatyczny, młody, seksowny, ambitny, pracowity, niepokonany, najsilniejszy na forum, pustynny ICHIROU

7. W Kimonie Urodzony - tylko VIBI.

8. Dobry Duszek Forum - Suzu

10. Najlepsza sygnatura/avatar - KIKU

11. Maruda - Reika, Reika, Reika, Reika, Reika, Reika, bo to Reika.

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - VIBI

14. Złoty Pracuś - Ocir, jako moderator, a nie postać.

15. Śmieszek - Atari Sanada, bo mnie śmieszy

17. Bohater Lata - No to chyba oczywiste. Pewnie, że na ten tytuł zasługuje tylko jedyny, niepowtarzalny, wspaniały, mądry, szczery, miły, kochany, silny, inteligentny, żwawy, skromny, bohaterski, męski, waleczny, odważny, heroiczny wręcz, przystojny, dobroduszny, współczujący, uczynny, empatyczny, młody, seksowny, ambitny, pracowity, niepokonany, najsilniejszy na forum, pustynny ICHIROU

18. Antybohater - Hikari, bo jego postać jest samolubna, niemiła, żądna krwi i władzy, niewychowana i kłamliwa.

21.Niespodzianka Lata - VIBI
0 x
Awatar użytkownika
Shikarui
Postać porzucona
Wiek postaci: 24
Ranga: Sentoki | Lotka
Krótki wygląd: - Czarne, długie włosy; w jednym paśmie opadającym na prawą pierś ma wplecione kolorowe, drewniane koraliki
- Lewe oko w kolorze lawendy
- Na prawym oku nosi opaskę
- Średniego wzrostu
Widoczny ekwipunek: Łuk, kołczan ze strzałami, zbroja, płaszcz, torba na tyłku, kabura na prawym udzie, wakizashi przy lewym boku i za plecami na poziomie pasa, średni zwój, mały zwój przy kaburze,
GG/Discord: Angel Sanada#9776
Multikonta: Koala

Post autor: Shikarui »

1. Miss Lata - Hikari ♥ Żadna inna nie jest tak powabna jak on, żadna inna nie ma takich włosów, jak on ♥ Asaka ♥

2. Mister Lata - No masz Ocirku.

3. Forumowy No-Life - Tylko i wyłącznie Inoshi, tego nie trzeba tłumaczyć.

4. Ciapciak - Tensa forever z jej zszywaniem rany kunaiem i żyłką stalową ♥

5. Mocarz - Natsu! Każdy boi się jego potęgi, ale nikt nie boi się jego postaci ♥

6. Stalowy Charakter - Inoshi. Murai! To jednak musi być Murai.

7. W Kimonie Urodzony - No to wiadomczi, że tylko Mistrz Masaru Kakita Asagi.

8. Dobry Duszek Forum - Ocir, bo wytrzymał moje marudzenie na misji kappa

9. Pisarz Lata - Sienkiewicz Hayami ♥

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Seksi Hikari Kenshi ♥.♥

11. Maruda - Inoshi! XD nikt tak sprawnie nie marudzi na dc jak on ♥ always in kokoro!

12. Mistrz Pióra - Chise ♥.♥ Jej misja siedzi w moim serduszku do dzisiaj i ciągle ją przeżywam ♥

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Yuji ♥

14. Złoty Pracuś - Venus!

15. Śmieszek - No wiadomo, że Seinar.

16. Najlepsza Letnia Scena - Ziewająca Izanami jak jej braciszek robił minetę ♥

17. Bohater Lata - Suzu! ♥ Cudowna, zjawiskowa, piękna bohaterka!

18. Antybohater - Zawsze i na zawsze Kurusu.

19.Letni Pechowiec - Akashi, no kto ma większą depresję niż on?

20.Pomysłowy Dobromir - Yami, czy ty sam sobie stworzyłeś tę kategorię?

21.Niespodzianka Lata - Kuroi Kuma! Chyba dlatego, że się naoglądałam Boku no hero XD albo dlatego, że bardzo dobrze się z nim bawię i bawiłam na sesji i jakoś wczułam się w jego postać. Jakkolwiek to brzmi.
0 x
Obrazek

Fine.
Let me be Your villain.
Sumairu Abe

Post autor: Sumairu Abe »

1. Miss Lata - Miss... Misae!

2. Mister Lata - BRAK

3. Forumowy No-Life - Inoshi, bez dwóch zdań.

4. Ciapciak - Hajamiśka zasługuje na bycie uroczym ciapciakiem.

5. Mocarz - NatsÓme

6. Stalowy Charakter - Tensa. Twardo trzyma się swoich postanowień w kwestii robienia nowych postaci.

7. W Kimonie Urodzony - BRAK

8. Dobry Duszek Forum - Hayami!

9. Pisarz Lata - Yasuo kappa

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Mitsuyo

11. Maruda - Inoshi

12. Mistrz Pióra - Izanamiś :)

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Głos na babunię... Yama Uba

14. Złoty Pracuś - Trójtwarz :)

15. Śmieszek - Również Seinar

16. Najlepsza Letnia Scena - BRAK

17. Bohater Lata - Siebie nie mogę... Yasuo już nie będę w nic mieszał kappa ... Głos idzie na Asagiego.

18. Antybohater - Rika. Jeszcze zapanuje nad tym forum...

19.Letni Pechowiec - Tensa

20.Pomysłowy Dobromir - Seinar

21.Niespodzianka Lata - Rika. :)
0 x
Awatar użytkownika
Akashi
Postać porzucona
Wiek postaci: 20
Ranga: Wędrowiec
Krótki wygląd: Jednooki młodzieniec o fioletowych włosach. Odziany w skórzany płaszcz ze znakiem jashina na plecach
Widoczny ekwipunek: Skórzany płaszcz, kazeshini

Post autor: Akashi »

1. Miss Lata - Siostra mnie za to na pewno zamorduje. Wybacz Arisa, ale ciężko zagłosować tutaj inaczej, zwłaszcza że ta postać nie ma sobie równych w swojej kategorii wiekowej Rika Kari Matsubari

2. Mister Lata - Głosowanie co roku na ichira stało się już lekko nudne. Chociaż trzeba przyznać postać ma już starą. Dlatego wolę zagłosować na kogoś kto jeszcze trochę pożyje kappa Więc to będzie głos na kogoś leniwego lecz przystojnego. Yami

3. Forumowy No-Life - Szkoda, że w tej kategorii nie mogę zagłosować na siebie. Więcej noł lajfie już poza forum ;( Inoshi jest w tym przypadku bardzo dobrym kandydatem, ale nie tylko on siedzi praktycznie non stop na forum. Są tutaj także inne osoby, które można spotkać tutaj praktycznie non stop. Ichirou niech ma chociaż jeden głos ode mnie.

4. Ciapciak - Ciapciak. Ciężka kategoria. Wiele osób odnalazło by się w niej dobrze. Jednak ten głos pójdzie na Yasuo.

5. Mocarz - Mocarz, nieco problematyczne. Jest wiele osób, z którymi nie miałbym szans w walce. Jednak najbardziej obawiam się Reiki. Potęga nad potęgami, nie dość że obfita w sporą pulę PH, to jeszcze marudna. Wygra wszystko uparcie stawiając na swoim. Nawet zmianę koloru nicku od administracji. TO JEST DOPIERO SIŁA!

6. Stalowy Charakter - Jakoś ostatnio mało co przeglądam forum. Brakuje mi na to sił i chęci. Więc bardzo ciężko mi posiadać własną opinię. Dlatego postrzelamy trochę ślepakami. Mam nadzieje, że nie dostanę za to z ostrej amunicji. Shikarui

7. W Kimonie Urodzony - Tutaj nawet nie chce mi się rozpisywać. Sytuacja podobna jak wyżej. Kakita Asagi

8. Dobry Duszek Forum - Dobry duszek. Dobrze, że nie wlicza się w to ogarnięcie tego co się dzieje, inaczej byłby spory przypał. Hayami Akodo

9. Pisarz Lata - Chętnie przeczytałbym książkę Hakai'a ale obawiam się, że wtedy potrzebowałbym profesjonalnej pomocy psychiatrycznej i on niestety jest zbanowany. Więc ten smutny głos pójdzie na Uchiha Izanami

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Misae. Nie trzeba pisać nic więcej

11. Maruda - Kto mi najwięcej marudzi? Na szczęście nie mam zbyt dużego kontaktu z Reiką, przez co jeden głos może pójść na Shigę, który nieraz swoim marudzeniem potrafi doprowadzić do czerwonej gorączki

12. Mistrz Pióra - Mistrz pióra... Najwięcej listów to chyba Suzu z Ichim piszę. Przez co chyba najwięcej go używają. Więc głos na Suzu :P

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Najbardziej charakterystyczna postać.. ciekawe i zarazem interesujące. Chociaż obecnie najbardziej wyróżnia się Yama-uba

14. Złoty Pracuś - Przez ten głos będę płakać po nocy.... Co się stało ze starą dobrą administracją techniczną. Gdzie ten kochany leń?! Teraz trzeba oddawać na nich głos w Pracusiu ;( kappa
A teraz tak poważnie głos idzie do Buki, który także odwala kawał dobrej roboty, poszedłbym jeszcze do Exodii ale niestety nie można głosować na dwie osoby (chyba)

15. Śmieszek - To powinna być kategoria szydercy, a nie śmieszka. Głosuje nad zmianą nazwy kappa Seinar

16. Najlepsza Letnia Scena - Wydarzyło się coś co cię rozbawiło i śmiałeś się do monitora? A może śledziłeś jakiś wątek z zapartym tchem, wyczekując jak to się zakończy? Zagłosuj na konkretną sytuację(podając link do niej) a my uhonorujemy wszystkich tam obecnych! Pamiętajcie, nie głosujemy na siebie!

17. Bohater Lata - Oj ty bohaterze w białej zbroi. Gdzie ty jesteś? Nie ma Numa, przynajmniej nick ma biały

18. Antybohater - Yuji Saga. Niech mu nie zabraknie niewolników do zabaw.

19.Letni Pechowiec - Dobrym kandydatem byłby Tensa. Tylko w sumie to on sam sobie wszystko przygotował, a nie los. Dlatego bez głosu

20.Pomysłowy Dobromir - Yasuo bez dwóch zdań tylko on

21.Niespodzianka Lata - niespodzianka? Dziecko chyba jedynie Sadze się urodziło, ale największa niespodzianką niech zostanie Kiku.
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Hayami Akodo
Wiek postaci: 26
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: https://imgur.com/a/9wDbR
- po lewej stronie aktualne ubranie Hayamiego,
plus kremowy płaszcz i czarne rękawiczki bez palców
- długa blizna na piersi po pojedynku z Megumi Ishidą
- blizna na prawej nodze po walce pod Murem
Widoczny ekwipunek: - włócznia yari
- katana
- plecak
Multikonta: brak
Aktualna postać: Hayami Akodo

Post autor: Hayami Akodo »

To zagłosuję i ja! Bez hide'ów, bo mi się nie chce. kappa
0 x
Obrazek though my body may decay on the isle of Ezo
my spirit guards my lord in the east

voice |PH| theme | bank | vibe 1|vibe 2
Awatar użytkownika
Kakita Asagi
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 28
Ranga: Samuraj (Hatamoto)
Krótki wygląd: Mężczyzna o ciemnych włosach i niebieskich oczach, wzrostu około 170 cm. Ubrany w kremowe kosode, z brązową hakama oraz granatowym haori z rodowym symbolem. Na głowie wysłużony, ale nadal w dobrym stanie kapelusz.
Widoczny ekwipunek: - Zbroja
- Tachi + Wakizashi
- Długi łuk + Kołczan
GG/Discord: 9017321
Multikonta: Hayabusa Jin

Post autor: Kakita Asagi »

0 x
Obrazek

Poza tym, uważam, że należy skasować Henge i Kawarimi.

Heroic battle Theme|Asagi-sensei Theme|Bank|Punkty historii|Własne techniki| Przedmioty z Kuźni | Inne ujęcie | Pieczątka
Lista samurajek, które były na forum, ale nie zostały moimi uczennicami i na pewno przez to nie grają.
  • Mokoto (walczyła na Murze)
  • Mitsuyo (nigdy nie opuściła Yinzin)
  • Inari (była uczennicą Seinara)
  • Sakiko (byłą roninką, obierała ziemniaki na misji D)
Awatar użytkownika
Kenshi
Postać porzucona
Wiek postaci: 25
Krótki wygląd: Wysoki, szczupły brunet o jasnych, żółtych tęczówkach. Cechą charakterystyczną jest głęboka blizna przecinająca twarz. Mężczyzna nosi lekki, przewiewy strój w którego skład wchodzą spodnie, tunika, okrycie głowy i szyi - wszystko w odcieniach bieli.
Widoczny ekwipunek: Płaszcz, tunika, okrycie głowy i szyji, rękawiczki, blaszane plakietki na nadgarstkach oraz pochwa z kataną przypasana u boku.
Multikonta: Azuma

Post autor: Kenshi »

Ukryty tekst
0 x
Wiem, że niektórzy mają ser­ca jak dzwon

Silne, głośne, pra­wie niez­niszczal­ne

Lecz zim­ne jak żela­zo, z które­go je odlano
Obrazek
Awatar użytkownika
Jun'ichi
Martwa postać
Wiek postaci: 21
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Przeciętnego wzrostu i wagi chłopiec, którego pokryte bliznami ciało skryte jest pod prostą, dwukolorową szatą. Twarz jako szczególnie szpetna jest całkowicie zakryta maską.
Multikonta: -

Post autor: Jun'ichi »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek

I do not want the sun to rise if she will not be there
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości