Zimowa Gala SW 2018!

Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Zimowa Gala SW 2018!

Post autor: Sans »

Zagłosowali:
- Akarui
- Akashi
- Ame
- Hayami Akodo
- Kaito
- Kaonajimi
- Kaori
- Kei
- Kenshi
- Kisho
- Kuroi Kuma
- Misae
- Mizumi
- Murai
- Natsume
- Nikusui
- Reika
- Sagisa
- Samidare
- Shin
- Tsukune
- TwoFace
- Yamanaka Hajime
- Yamanaka Inoshi
- Yami
- Yuka
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Re: Zimowa Gala SW 2018!

Post autor: Ichirou »

Obrazek
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Mizumi

Post autor: Mizumi »

1. Tytuł Miss Zimy - Misae, no cóż sesja robi swoje :3

2. Tytuł Mistera Zimy - Shin! Motilek, który poderwał Tense... No może bez zbroi bo tej by nie dźwignął, ale rozkochać mu się ją udało... [To wcale nie tak, że Tensa i tak zawsze wybierała Sage]

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Inoshi, zdecydowanie Yamanaka widzę na czacie prawie zawsze i dobrze bo mogę go patać do posta \o/

4. Tytuł Łamagi Zimy - KEEEEEENJI! Nawet nie nasza misja, gdzie zniszczyłeś mój mózg, ale ten taktyczny unik w walce... [który oboje prawie przypłaciliśmy życiem]

5. Mocarz - Ichirou... <nie zabijaj już Kaguy ;-;>

6. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Saga nee-chan! Ty moja mała zniszczona psychicznie była siostrzyczko!

7. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Męski... Sensei Hayami Akodo, prawdziwy mężczyzna, nie bał się przyjąć wyzwania na pojedynek :3 No i jakoś tak lubię czytać.

8. Tytuł Dobrego Duszka Forum - A tu zaskoczenie, na początku myślałem o Hayamim Akodo, ale tak dwa razy pod rząd? Dlatego swój głos oddaje na sensei Akodo Hayami!

9. Pisarz Zimy - Hmmm, lubię czytać Sagę, Hayami i Koale... Ale zdecydowanie Nee-chan i mały Ryujin wbiły mi się w serduszko

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Wenszeł zwany Oshim Senju, bo tak

11. Hardkor Maruda - Po zimie.... O dziwo nikt... Shiga musiałeś to zepsuć... Tak masz mój głos na otarcie łez.

12. Nieogar - Bez głosu, Hayami była już 3 razy więc zostawiam puste

13. Najlepszy Game Master - Paczajac tylko na misje Mizu, Inoshi albo Hayami ;-; Ale nie wiem... Inoshi masz mój głos za moje pierwsze B, w końcu zbierałem się od dawna

14. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Han, jest dziwny, stary i jest Hanem... [Tak pamiętam jak mi powiedziałeś że to nie ciebie zabiłem ;-;], No więc mój głos wędruje do

15. Złoty Leniwiec - Iori/Shina... za tę D

16. Złoty Pracuś - Akodo Hayami! Sekretarka, Redaktorka, Mg <wymienia dalej>

17. Śmieszek - Śmieszek... hmm... Atari! Lubiem gify... [Tak naprawdę to nie pamiętam co chciałem napisać, ale nie mówcie jej...]

18. Najbardziej Dramatyczna Scena Fabularna - Nie wiem...

19. Najśmieszniejsza Scena Fabularna - Kenji... Na kradzionym wozie, który miał eskortować... szarżujący na wieśniaków, którzy mieli mu pomóc... Wół, tratujący ludziów... Taaaaak....

20. Bohater Zimy - Shin!, ułożył w głowie Tensie... Przynajmniej troszkę

21. Złoczyńca Zimy -KEEEENJI!, a nie, z Mizu nie macie na pieńku... To niech będzie nasz pięknie aresztowany Ame \o/

22. Najlepsza Walka Zimy - Osamu vs Chise, albo Chise vs Osamu... Ta walka odbiła się chyba nawet echem...

23. Szarak - Kei... Nie pastuch tylko ten owłosiony, od włosów... Emm... No Kei no... Kei?
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

0 x
Awatar użytkownika
Nikusui
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 29
Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
Multikonta: Sayuri

Post autor: Nikusui »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Awatar użytkownika
Kenshi
Postać porzucona
Wiek postaci: 25
Krótki wygląd: Wysoki, szczupły brunet o jasnych, żółtych tęczówkach. Cechą charakterystyczną jest głęboka blizna przecinająca twarz. Mężczyzna nosi lekki, przewiewy strój w którego skład wchodzą spodnie, tunika, okrycie głowy i szyi - wszystko w odcieniach bieli.
Widoczny ekwipunek: Płaszcz, tunika, okrycie głowy i szyji, rękawiczki, blaszane plakietki na nadgarstkach oraz pochwa z kataną przypasana u boku.
Multikonta: Azuma

Post autor: Kenshi »

Ukryty tekst
0 x
Wiem, że niektórzy mają ser­ca jak dzwon

Silne, głośne, pra­wie niez­niszczal­ne

Lecz zim­ne jak żela­zo, z które­go je odlano
Obrazek
Awatar użytkownika
Yami
Wiek postaci: 25

Post autor: Yami »

0 x
Yuka

Post autor: Yuka »

0 x
Shin

Post autor: Shin »

1. Tytuł Miss Zimy - Ayame (no weź się przyjrzyj kurde no)

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Mizumi (nie było dnia bez posta i jego wiecznych komentarzy, że brakuje mu ph na forum xd

5. Mocarz - Ichi i jego przygody z chakrą S+

6. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Reika, za naprawdę fajne chwile odgrywania roli w pałacu :PP

7. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Yami. Rozbudował swoje lenistwo w sztukę

8. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Mizumi. Bo zawsze była na forum, by wspomóc radą. A że te rady czasami nie prowadziły do niczego dobrego... kappa

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Reika, bo stare ale jare

11. Hardkor Maruda - Shiga. Głównie dlatego, że ostatnio cały czas zajmował sb swoim marudzeniem xd

14. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Furiza Uchiha. BRAT W SIOSTRZE, KUWA.

15. Złoty Leniwiec - Yami. Jest dokładnie taki jak jego postać. I jakoś mu to pasuje, bo gdyby prócz marudności był jeszcze upierdliwy, to chyba bym do niego pojechał tylko po to, żeby go wyrzucić przez okno xd

17. Śmieszek - Seinaru. Bo tak.

18. Najbardziej Dramatyczna Scena Fabularna - Samobójstwo Tensy. Nie powiem, ciekawe

22. Najlepsza Walka Zimy - [url=http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=1 ... 774#p73774[/url] // czyli [1/4 finału] Uchiha Tensa vs Aburame Kenji
0 x
Kei

Post autor: Kei »

1. Tytuł Miss Zimy - Hmm, ciężki wybór. W sumie żadna nie jest spełnieniem moich marzeń, ale skoro nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, Misae, w końcu miała sesję w gazecie.

2. Tytuł Mistera Zimy - W męskich postaciach tym bardziej nie gustuję, ale jak już to Hayami Akodo, lubię tego avka.

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Yamanaka Inoshi, chyba zawsze jest na sb jak wchodzę. Prowadzi też masę misji.

4. Tytuł Łamagi Zimy - Tensa, takie ups... wysadziłam przeciwnika.

5. Mocarz - Natsume, ale to tak bardziej ze słyszenia, no ale jako jedyny ma pakty, więc w sumie coś to znaczy.

6. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Nie wiem, za krótko jestem.

7. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Nie wiem, za krótko jestem.

8. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Venus, chętnie wszystkim się zajmuje i panuje wokół niej przyjemna atmosfera.

9. Pisarz Zimy - W sumie brak typu.

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Ciężko coś wybrać.

11. Hardkor Maruda - Obecnie chyba brak takich.

12. Nieogar - Czasem Akashi? Choć nie jestem pewien, gdyż ostatnio rzadziej go widać.

13. Najlepszy Game Master - Yamanaka Inoshi, u niego misja idzie niezwykle dynamicznie.

14. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Najbardziej ekscentryczny poznany na fabule będzie Tsukune, niezwykle gadatliwy shinobi, muzyk z dość "ładnie" poszerzonym uśmiechem.

15. Złoty Leniwiec - Nie wiem

16. Złoty Pracuś - Yamanaka Inoshi, podobno tyle misji prowadzi, że nawet czasu na swoją fabułę nie ma.

17. Śmieszek - Brak pomysłu

18. Najbardziej Dramatyczna Scena Fabularna - Rozpacz Sagisy nad Tensą.

19. Najśmieszniejsza Scena Fabularna - Akashi płacący chłopcu by odwalił numer Shidze.

20. Bohater Zimy - Ayame, postać dbająca o dobro zwykłych ludzi często decydująca się wykonać cięższą pracę ale służącą wielu.

21. Złoczyńca Zimy - Nie wiem

22. Najlepsza Walka Zimy - Tensa vs Kenji, zakończona prawie śmiercią tego drugiego w jednym ataku i pobiciem tej pierwszej przez sędziego. Czyli jedyna w swoim rodzaju oraz spektakularna.

23. Szarak - Kakita Asagi, w sumie ciężko mi cokolwiek o nim powiedzieć i chyba nie rzuca się w oczy.
0 x
Awatar użytkownika
Misae
Postać porzucona
Wiek postaci: 28
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Białowłosa, o dwukolorowych tęczówkach - lewa srebrzysto-biała, a prawa fiołkowa, ubrana w płaszcz, rękawiczki ze stalowym ochraniaczem. Na szyi kwiatowa kolia, powyżej, po prawej stronie pozioma blizna; różowe kanzashi we włosach
Widoczny ekwipunek: Torba na lewym i prawym biodrze;plecak
GG/Discord: Misae#1695

Post autor: Misae »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Samidare

Post autor: Samidare »

1. Tytuł Miss Zimy - Yamanaka Hajime No przecież jest przepiękna ♥ I w dodatku taki klimatyczny avek! ♥ Uwielbiam!

2. Tytuł Mistera Zimy - Ichirou, no masz, masz! Tyle się reklamujesz, że nie mogę nie docenić starań! Zwłaszcza jak ostatnio dla mnie avka zmieniłeś(>*o*)>

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Kiedyś był to bezsprzecznie Akashi. Teraz sama nie wiem. Zawsze jest z nami Reika i parę innych osób, ale wiecznie widzę Yamanake Inoshiego, więc mój głosik idzie na niego!

4. Tytuł Łamagi Zimy - No Tensa jak nic za swoją próbę zszywania rany żyłką stalową i kunaiem. Potem sebonem nie kunaiem, ale nadal - akcja podbiła moje serce.

5. Mocarz - Natsume, pozostaje wierna! Jedyny taki, przed którym drżą! Tym bardziej w jego postaci Hana. Nikt przecież nie chciałby go mieć za wroga.

6. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Wybór wcale nie jest taki prosty. Podoba mi się Nikusiu, bardzo podoba, Reika to Reika - jest tu tyle czasu i jej postać ma tyle za sobą. I jest jeszcze Pokrzywka! I jej Atari ♥ ale mój głos idzie na Chise. Chise. Lubię, bardzo lubię ♥ postać ma pazurek, ale jednocześnie jest dumną kobietką - tylko i aż. Kwitnąca Tancerka Ostrzy ♥ Zresztą tylu zakochujących się w niej mężczyzn nie może się mylić!

7. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - No i tutaj powinnam dać Seinaru, ale już nie lubię jego postaci :( Ciężko wybrać, sporo mamy fajnych męskich postaci na forum. Nie powiem, Władca Kuwety vel Ichirou podbił moje serce. Podbił je też Shinji, ale mój głos pójdzie na... Kaito! Bardzo lubię takie realne postaci, masz wrażenie, że stoi przed tobą i możesz rozmawiać z nim fejs tu fejs ♥ Zwykły chłopak o niezwykłych przygodach ♥

8. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Hayami Akodo. Pomimo swojego nieogarnięcia to zawsze jest gotowa pomóc, wspomóc i doradzić. Chociaż z tego ostatniego bym korzystała z umiarem. Kochana osóbka do granic niemożliwości ♥ Ale sporo osób zasługuje. Mamy wspaniałych użyszkodników, wszyscy tutaj pomagają <3 I bardzo się z tego powodu cieszę ♥

9. Pisarz Zimy - Ichirou! Ach, Ichirou! ♥ Mój ty zdobywco serca ♥ Rycerzu mych postów ♥

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Hikari! Och, jak spoglądam na tego avka to mam grzeszne myśli, mrał!

11. Hardkor Maruda - No tutaj po głowie kręci mi się Reika, Shiga i Shin. dwóch Shi <feelsbadman> Shiga chyba bije rekordy w ilości napisanych odwołań/napisanych zażaleń, ale Reika ostatnio ze swoją krucjatą podbiła poprzeczkę, więc - Reika ♥ Trzeba przyznać, że nie boi się wyrażać własnego zdania - jak dla mnie na plus! Tylko proszę grzecznie! : D

12. Nieogar - Ja? Niech będzie Hayami!

13. Najlepszy Game Master - Nadal uważam, że najlepsza misja, na jakiej byłam, to ta u Hisui. 200% wkręcenia. Chociaż nie powiem, misja Shinjiego też mi się podobała. No i pamiętam, że zeszłym razem głosowałam na Hikariego, ale ten się coś leni. I Seinar mi bardzo fajną misję zrobił, tylko ją zepsułam. No nic, głosuję na Chise ♥ Chociaż bardzo dobrze się też u Rindou bawiłam i u Hayami <3

14. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Seinaru. No nie ma drugiego takiego, który śmieszkuje sobie z kolegi i twierdzi, że nie zmartwi go, jak ten się zabije ♥ Seinar jest tylko jeden! Shiga też zasłużył na ten tytuł, drugiego takiego się nie znajdzie ♥

15. Złoty Leniwiec - Pozostaję wierna Avaryżowi. Chociaż wiem, że on sobie powoli robi rzeczy i klepie je - mimo wszystko, mimo wszystko! : D

16. Złoty Pracuś - W zeszłym roku był głos na Muraia, w tym będzie na Nikusui, której załączył się naprawdę niezły tryb pracusia! Ładnie, tak trzymać ♥

17. Śmieszek - Seinar ofc. Większego śmieszka się nie znajdzie.

18. Najbardziej Dramatyczna Scena Fabularna - Chyba onsen. Onsen i Misae, która nadal drży przed złym Ocirkiem. No i moi dwaj ulubieni chłopcy, którzy tam zmarli :(

19. Najśmieszniejsza Scena Fabularna - Shiga za swoje darcie się "ZABILI MNIE" XD Rozbawiło mnie to mocno : D

20. Bohater Zimy - Kaito podbił moje serduszko ♥ Świetna postać, zakochałam się *.*

21. Złoczyńca Zimy - Mistrz Masaru, bo nigdy nie wiadomo, co mu wpadnie do głowy. Omijać z daleka!

22. Najlepsza Walka Zimy - Nie czytałam walk wszystkich, więc mój głos leci na Seinara, bo jestem jego wierną fangirl ♥ Seinar i Masaki kappa

23. Szarak - Ame. Nie w tym negatywnym ujęciu, skądże znowu. Po prostu myślisz sobie - zwykły chłopaczek, nie ma się czego bać! A potem dzieją się rzeczy @.@ Bardzo mi się to podoba, propsuję ♥ Yosuke też tutaj mógłby trafić. Jego postać też jest taka cichociemna.
0 x
Awatar użytkownika
Natsume Yuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 31
Ranga: Nukenin S
GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
Multikonta: Iwan zza Miedzy

Post autor: Natsume Yuki »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Akarui
Postać porzucona
Krótki wygląd: Jak na avku brązowy płaszcz z kożuszkiem - mamy zimę! ;)

Post autor: Akarui »

Ukryty tekst
0 x
MOWA
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości