Letnia Gala 2019
- Kyoushi
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
- Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=3574#p3574
- GG/Discord: Kjoszi#3136
Re: Letnia Gala 2019
Odbieram Niespodziankę Lata ♥!
Dzięki za głosy w Misterze Lata oraz Bohaterze ♥
<zgarnia kocią łapą swoje 40 PH i 500 ryo>
Dzięki za głosy w Misterze Lata oraz Bohaterze ♥
<zgarnia kocią łapą swoje 40 PH i 500 ryo>
0 x
Posta dajże Kjuszowi, klawiaturą potrząśnij...

- Keion
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: Szare włosy, szczupły w miarę wysoki, ma wcięcia koloru czerwonego na twarzy
- Widoczny ekwipunek: Kabura z prawej strony na udzie i torba na lewym pośladku.
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=79323#p79323
- GG/Discord: Keion#4512
- Naoki
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 22
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Zielonowłosy młodzieniec, przeciętnego wzrostu.
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=108086#p108086
- GG/Discord: Abur#4841
Pogratulować wszystkim i dziękuje za wszystkie głosy.
Poza tym odbieram to co moje :P
Poza tym odbieram to co moje :P
0 x
Wszystko co powiem, może być głupie i nikt nie ma prawa, użyć tego przeciwko mnie.

- Yami
- Wiek postaci: 25
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=4268
Dziękuję wszystkim za głosy.
Trochę się tego uzbierało więc chyba zacznę od początku.
3 pierwsze miejsca. Wow. Bank rozbity. Czuję, że No-Life w pełni zasłużony. Studia niemal zakończone, poszukiwania pracy w toku więc większość czasu siedzę w domu. Nie dziwi mnie więc to, że zostałem wybrany.
Kolejne złoto to mój wieczny tytuł "Szaraka", coś z czym kojarzona jest moja postać od dość długiego czasu. Wiele wskazuje na to, że to mój ostatni raz kiedy dzierżę tę koronę. Niewątpliwie posiadanie demona zmieni sposób działania mojej postaci. Z wyglądu wciąż NPC... tylko to pozostanie.
Złoto w Bohaterze Lata jest dla mnie zaskoczeniem. Nie dość, że nic wyjątkowego nie zrobiłem to otrzymałem go ze względu na dostanie demona. Człowiek nie dość, że dostaje coś czego inni pożądają to jeszcze jest uznawana za bohatera. Czyżby odpalił się tutaj wewnętrzny Farciarz?
Nocny Marek - Choć nie Marek to wciąż 2 na forum. Bo o drugiej przez ostatnie 2 miechy się kładłem spać
Dużo tych 2.
I ostatnie 3 miejsce w kategorii śmieszka. Pokonanie Seinara Szyderę i Shikatsu Uśmiechu było niemożliwe. Każda strona wyróżnia się unikalną formą śmieszkowania, memsy to za mało a i moje nie zawsze są dobre.
Za wszystkie głosy dziękuję bardzo. Postaram się nie zawieść tych co na mnie głosowali w ciągu kolejnego półrocza. Teraz jednak będzie ciężko aby zyskać złoto w jednym z powyższych kategorii. Może znajdzie się coś innego, może zostanę zapomniany. Jednak na pewno żywy.
Niech Moc Będzie z Wami.
PS. A no tak, tytuł Szaraka poproszę... ten... ostatni raz...
Trochę się tego uzbierało więc chyba zacznę od początku.
3 pierwsze miejsca. Wow. Bank rozbity. Czuję, że No-Life w pełni zasłużony. Studia niemal zakończone, poszukiwania pracy w toku więc większość czasu siedzę w domu. Nie dziwi mnie więc to, że zostałem wybrany.
Kolejne złoto to mój wieczny tytuł "Szaraka", coś z czym kojarzona jest moja postać od dość długiego czasu. Wiele wskazuje na to, że to mój ostatni raz kiedy dzierżę tę koronę. Niewątpliwie posiadanie demona zmieni sposób działania mojej postaci. Z wyglądu wciąż NPC... tylko to pozostanie.
Złoto w Bohaterze Lata jest dla mnie zaskoczeniem. Nie dość, że nic wyjątkowego nie zrobiłem to otrzymałem go ze względu na dostanie demona. Człowiek nie dość, że dostaje coś czego inni pożądają to jeszcze jest uznawana za bohatera. Czyżby odpalił się tutaj wewnętrzny Farciarz?
Nocny Marek - Choć nie Marek to wciąż 2 na forum. Bo o drugiej przez ostatnie 2 miechy się kładłem spać

I ostatnie 3 miejsce w kategorii śmieszka. Pokonanie Seinara Szyderę i Shikatsu Uśmiechu było niemożliwe. Każda strona wyróżnia się unikalną formą śmieszkowania, memsy to za mało a i moje nie zawsze są dobre.
Za wszystkie głosy dziękuję bardzo. Postaram się nie zawieść tych co na mnie głosowali w ciągu kolejnego półrocza. Teraz jednak będzie ciężko aby zyskać złoto w jednym z powyższych kategorii. Może znajdzie się coś innego, może zostanę zapomniany. Jednak na pewno żywy.
Niech Moc Będzie z Wami.
PS. A no tak, tytuł Szaraka poproszę... ten... ostatni raz...
0 x
- Ryu
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 17
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=7681
Gratuluję Wszystkim i dzięki za głosy które jakimś cudem, mimo krótkiego stażu na mnie też sporadycznie padły;)
odbieram swoje 10 PH i 100 Ryo za oddanie głosu.
odbieram swoje 10 PH i 100 Ryo za oddanie głosu.
0 x

- Inoyū
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 20
- Krótki wygląd: Albinos, brak źrenic, czerwony cień wokół oczu, dość niska, przewieszona zbędnymi wstążkami, talizmanami i ciężką, mosiężną biżuterią; źle jej z oczu patrzy; ubrana w białe keikogi i czerwoną hibakamę.
- Widoczny ekwipunek: Wakizashi u boku, torba na biodrze, dwie kabury na udach, rękawiczki z blaszkami, bordowy płaszcz.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=85248#p85248
- GG/Discord: Vay#6526
- Multikonta: nope
- Aktualna postać: Mayū
W tym półroczu nadal nie zdejmuję korony Miss, za co bardzo dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali! ♡ Dziękuję też za te parę głosów na Najlepszy damski charakter, bardzo to doceniam. No i gratuluję każdemu, komu udało się stanąć na którymkolwiek stopniu podium. :')
Z przyjemnością odbieram 40 PH i 500 Ryo. ・。゚[̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]。゚.*
Z przyjemnością odbieram 40 PH i 500 Ryo. ・。゚[̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]。゚.*
0 x
- Shikarui
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 24
- Ranga: Sentoki | Lotka
- Krótki wygląd: - Czarne, długie włosy; w jednym paśmie opadającym na prawą pierś ma wplecione kolorowe, drewniane koraliki
- Lewe oko w kolorze lawendy
- Na prawym oku nosi opaskę
- Średniego wzrostu - Widoczny ekwipunek: Łuk, kołczan ze strzałami, zbroja, płaszcz, torba na tyłku, kabura na prawym udzie, wakizashi przy lewym boku i za plecami na poziomie pasa, średni zwój, mały zwój przy kaburze,
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=73144#p73144
- GG/Discord: Angel Sanada#9776
- Multikonta: Koala
Dziękuję za wszystkie głosy i gratuluje wszystkim zwycięzcom! Przyznam, że zaskoczyło mnie (pozytywnie) wygranie Pisarza Lata. Tak mi się zniknęło w tym sezonie PBFowym, a kiedy już mogłam pisać to często nie miałam na to siły, że nie sądziłam, że moje posty się będą dalej podobać
Jestem wzruszona!
Walka o tytuł Czarnego Charakteru była zawzięta, gratki chłopaki! Shins tutaj stanowi poważną konkurencję, chyba trzeba COŚ z tym zrobić <4head> Dzięki za docenienie mojego zwyrolstwa w tej kategorii

Bardzo mnie cieszą wyniki Miss Lata i Dobrego Duszka :> Złoty Leniwiec - on point, zgadzam się, choć mój głos przeznaczony był na niesamowitego Akiego, który TAK STRASZNIE SUPER CHCĄC MISJE - odpisuje... już chyba to będę się liczyć jako raz na miesiąc, nie raz na tydzień kappa
Po zobaczeniu performance Yamiego na evencie kompletnie nie zgadzam się z tym, że jest nie wyróżniającą się postacią. Zasłużony bohater, bardzo zasłużony!
Gratulacje Mistera Lata! To chyba te kolczyki tak olśniły wszystkie panie <4head> Albo sława? Pieniądze? Moc? Wszystko na raz! Dobrze, ze Ocirek dba o formę i gładką cerę, by panie nadal mogły się w Kobito podkochiwać
Odbieram co moje ii... widzimy się na Halloweenowym evencie! :>
P.S. To ja poproszę tytuł Czarnego Charakteru, skoro udało mi się go wywalczyć ♥.♥

Walka o tytuł Czarnego Charakteru była zawzięta, gratki chłopaki! Shins tutaj stanowi poważną konkurencję, chyba trzeba COŚ z tym zrobić <4head> Dzięki za docenienie mojego zwyrolstwa w tej kategorii

Bardzo mnie cieszą wyniki Miss Lata i Dobrego Duszka :> Złoty Leniwiec - on point, zgadzam się, choć mój głos przeznaczony był na niesamowitego Akiego, który TAK STRASZNIE SUPER CHCĄC MISJE - odpisuje... już chyba to będę się liczyć jako raz na miesiąc, nie raz na tydzień kappa
Po zobaczeniu performance Yamiego na evencie kompletnie nie zgadzam się z tym, że jest nie wyróżniającą się postacią. Zasłużony bohater, bardzo zasłużony!
Gratulacje Mistera Lata! To chyba te kolczyki tak olśniły wszystkie panie <4head> Albo sława? Pieniądze? Moc? Wszystko na raz! Dobrze, ze Ocirek dba o formę i gładką cerę, by panie nadal mogły się w Kobito podkochiwać

Odbieram co moje ii... widzimy się na Halloweenowym evencie! :>
P.S. To ja poproszę tytuł Czarnego Charakteru, skoro udało mi się go wywalczyć ♥.♥
0 x

• • •
Fine.
Let me be Your villain.
- Hayami Akodo
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Samuraj
- Krótki wygląd: https://imgur.com/a/9wDbR
- po lewej stronie aktualne ubranie Hayamiego,
plus kremowy płaszcz i czarne rękawiczki bez palców
- długa blizna na piersi po pojedynku z Megumi Ishidą
- blizna na prawej nodze po walce pod Murem - Widoczny ekwipunek: - włócznia yari
- katana
- plecak - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=4011
- Multikonta: brak
- Aktualna postać: Hayami Akodo
- Ame
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 23
- Krótki wygląd: jak na av
- Widoczny ekwipunek: *Zanbato na plecach
*Miecz obosieczny przy pasie
*Torba na zadzie - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... 902#p70902
Wam kochani którzyście głosowali na mnie, którzy wspomagali mnie. Dziękuje! Bycie trzeciorzędnym śmieszkiem jest dowodem na to, że robie dokładnie to czego od siebie oczekuje. Oznacza to bowiem, że moje śmieszki są jak muzyka Salieriego - docenia je wąskie grono koneserów. Reszta nade mną jest popularna na tej samej zasadzie co disco polo.
Oczywiście pozdrawiam i odbieram. Czujecie to? Tak pachnie 20 ph.
Oczywiście pozdrawiam i odbieram. Czujecie to? Tak pachnie 20 ph.
0 x
Przez miesiące, patrzył na pełny lili wodnej staw i stawał się świadom, że nie może być to zwykły rekin morski. Element, który zmienił jego charakter to wlasnie wybor bestii. Kiedy wrócił był nieco inny. Nie posiadał jeszcze paktu, jednak już do czegoś się zobowiązał, reprezentowania cechy tego zwierzęcia swoim nastawieniem. - Hakai o Ame.

- Gundan
- Martwa postać
- Wiek postaci: 18
- Ranga: Wyrzutek C
- Krótki wygląd: Krótkie, białe włosy oraz złote oczy.
195cm oraz 93kg - Widoczny ekwipunek: Kamizelka Shinobi - Tors
Torba - Prawy pośladek
Kabura x2 - Prawe i lewe udo - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... 42db79c7bb
- Multikonta: Mangetsu
- Akaruidesu Yoake
- Martwa postać
- Wiek postaci: 18
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Niski, blond włosy z ciemniejszymi końcówkami, młodo wyglądająca twarz. Czarne ubranie z długimi rękawami i stojącym kołnierzem, na to żółte haori w białe trójkąty.
- Widoczny ekwipunek: Kabura na broń na obu udach. Torba nad lewą nogą. Tanto przy pasie po prawej stronie, katana po prawej.
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=7711
- Multikonta: Budyś
Jakkolwiek ciężko pracowałem przez lato na zastąpienie Harumi na Nocnym Tronie, to jednak wszyscy doskonale wiedzą, jakim pechem była moja śmierć na evencie, gdzie ani mój zabójca, ani MG nie chciał mnie zabić. Serdecznie dziękuję też za głosy w mniej oczywistych kategoriach, jak Złoty Pracuś, czy No-Life (chociaż to może przez wchodzenie na telefonie w komunikacji miejskiej).
Odbieram tytuł Pechowca, komplecik 40 PH i 500 Ryo. Zostawiam też dedykację dla Koali vel Shikarui, której zawdzięczam ten tytuł.
Odbieram tytuł Pechowca, komplecik 40 PH i 500 Ryo. Zostawiam też dedykację dla Koali vel Shikarui, której zawdzięczam ten tytuł.
0 x
Do hidów polecam używania mojego ID: 2457
- Reika
- Martwa postać
- Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Link do KP: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=245
- Multikonta: Brak
Dziękuję wszystkim za głosy <3 Wreszcie mogę oddać tytuł Marudy lepszemu od siebie, który intensywnie pracował na pierwsze miejsce XD Gratulacje dla Seinara, Pierwszego Tego Imienia, Jęczybuły <3 Ja zaś odbieram za drugie miejsce za Najlepszy Damski Charakter <333 20 PH i 250 Ryo, oraz za głosowanie 10 PH i 100 Ryo. Jeszcze raz dzięki i buziaki :*
0 x

|| Karta Postaci || Pieniądze || Punkty Historii || Głos ||
- Rika Kari Matsubari
- Wiek postaci: 19
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=5085
Dziękuję za wszystkie głosy, fajnie było poczytać! Do tego 3. miejsce w Dobrym Duszku forum to wielkie wyróżnienie, mając na uwadze moją słabą aktywność. Pamiętaliście! Gratuluję zwycięzcom i życzę powodzenia pokonanym. Bawmy się Galą, po to ona jest
Postaram się bardziej wykazać swoją postacią do czasu kolejnej gali, a tymczasem biorę w łapki moje tłuściutkie 200 ryo i 20 PH. Do nastepnego!

0 x
- Kakita Asagi
- Gracz nieobecny
- Ranga: Samuraj (Hatamoto)
- Krótki wygląd: Mężczyzna o ciemnych włosach i niebieskich oczach, wzrostu około 170 cm. Ubrany w kremowe kosode, z brązową hakama oraz granatowym haori z rodowym symbolem. Na głowie wysłużony, ale nadal w dobrym stanie kapelusz.
- Widoczny ekwipunek: - Zbroja
- Tachi + Wakizashi
- Długi łuk + Kołczan - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=4518
- GG/Discord: 9017321
- Multikonta: Hayabusa Jin
Dziękuję wszystkim za głosy (zwłaszcza za te mówiące głośno, dlaczego wyrzucono pewną konkurencję z Gali
) i gratuluję wszystkim laureatom
Dziękuje również za 10 PH i 100 ryo
Do następnej gali!

Dziękuje również za 10 PH i 100 ryo
Do następnej gali!
0 x

Poza tym, uważam, że należy skasować Henge i Kawarimi.
Heroic battle Theme|Asagi-sensei Theme|Bank|Punkty historii|Własne techniki| Przedmioty z Kuźni | Inne ujęcie | Pieczątka
Lista samurajek, które były na forum, ale nie zostały moimi uczennicami i na pewno przez to nie grają.
- Mokoto (walczyła na Murze)
- Mitsuyo (nigdy nie opuściła Yinzin)
- Inari (była uczennicą Seinara)
- Sakiko (byłą roninką, obierała ziemniaki na misji D)
3 rzędowy Szarak mnie nie dziwi, ale Mocarz? Na eventcie jedyne co zrobiłem, to zgarnąłem strzałę od snajpera i trochę pobiegałem w kółko xD
Tak, czy siak dziękuję i odbieram 20 ph i 200 ryo.
Tak, czy siak dziękuję i odbieram 20 ph i 200 ryo.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości