1szy Dzień Lata!
Re: 1szy Dzień Lata!
Miss Lata ( czyli ja)- jesteś w tym roku Królową festiwalu, spotykasz na scenie Pana Mistera. Idziecie razem na miłą przechadzkę pod czułym okiem Administracji. (+30PH)
W sensie, że jak? Znaczy kiedy, gdzie i jak to ma wyglądać? Przynajmniej jesteśmy w jednej Osadzie z Akami
bo w tym momencie jestem odrobinkę zajęta... znaczy przyćpana i wstawiona.
Będzie tego więcej? Znaczy losowań?
W sensie, że jak? Znaczy kiedy, gdzie i jak to ma wyglądać? Przynajmniej jesteśmy w jednej Osadzie z Akami
bo w tym momencie jestem odrobinkę zajęta... znaczy przyćpana i wstawiona.
Będzie tego więcej? Znaczy losowań?
0 x
Odbieram mój fartowny los - "W bibliotece znajdujesz starą księgę, jeżeli zapłacisz bibliotekarzowi 300 ryo otrzymasz informacje o wybranym klanie (Techniki tylko i wyłącznie do rangi C)";)
0 x
Shikako. Musisz skontaktować się z Akamim, uwzględnić kiedy się spotkacie. Podczas tego przyjdzie osoba, która pokieruje wami i zacznie ukierunkowywać na "festiwal". Myślę, żeby jeszcze dać do was Risaru, ze względu na to, że dostała ona się do budki z buziakami. Dam wam jednak ten wybór i powiem szczerze, że jeżeli będziecie chcieli, możecie wziąć większą liczbę osób na tą fabułę.
0 x
O siurikeny!!!!-zawołał wesoło Yuusuke-Szkoda, że wcześniej wywaliłem pieniądze na kunai T.T
0 x
No i to rozumiem!
Odbieram roczny zapas sake (podjeżdża powozem) - pytanie: czy to jest zapas pt. ilość butelek na normalną osobę, czy po prostu roczny zapas na miarę mojej postaci
?
Odbieram roczny zapas sake (podjeżdża powozem) - pytanie: czy to jest zapas pt. ilość butelek na normalną osobę, czy po prostu roczny zapas na miarę mojej postaci

0 x
32. Dodatkowa technika na randze C (bez nauki)
+Dodatkowo za chęci udziału w naszym losowaniu każdy uczestnik dostaje +5PH!
+Dodatkowo za chęci udziału w naszym losowaniu każdy uczestnik dostaje +5PH!
0 x
- Kyoushi
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
- Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=3574#p3574
- GG/Discord: Kjoszi#3136
Odbieram!
10. Rozwinięcie najniższej dziedziny na wyższą. (Dotyczy tylko tych rozwiniętych rozumiem? :3)
+5 PH
10. Rozwinięcie najniższej dziedziny na wyższą. (Dotyczy tylko tych rozwiniętych rozumiem? :3)
+5 PH
0 x
Posta dajże Kjuszowi, klawiaturą potrząśnij...

Trzydziestka Szóstka się zgłasza! "Znalazłeś złoty pierścien, możesz go zostawić, albo sprzedać zyskując za to 1000Ryo."
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości