1szy Dzień Lata!

Teien

Re: 1szy Dzień Lata!

Post autor: Teien »

To biere moje 15 speeda
0 x
Shikako

Post autor: Shikako »

Miss Lata ( czyli ja)- jesteś w tym roku Królową festiwalu, spotykasz na scenie Pana Mistera. Idziecie razem na miłą przechadzkę pod czułym okiem Administracji. (+30PH)

W sensie, że jak? Znaczy kiedy, gdzie i jak to ma wyglądać? Przynajmniej jesteśmy w jednej Osadzie z Akami
bo w tym momencie jestem odrobinkę zajęta... znaczy przyćpana i wstawiona.

Będzie tego więcej? Znaczy losowań?
0 x
Ryu

Post autor: Ryu »

Odbieram mój fartowny los - "W bibliotece znajdujesz starą księgę, jeżeli zapłacisz bibliotekarzowi 300 ryo otrzymasz informacje o wybranym klanie (Techniki tylko i wyłącznie do rangi C)";)
0 x
Tamiko

Post autor: Tamiko »

Shikako. Musisz skontaktować się z Akamim, uwzględnić kiedy się spotkacie. Podczas tego przyjdzie osoba, która pokieruje wami i zacznie ukierunkowywać na "festiwal". Myślę, żeby jeszcze dać do was Risaru, ze względu na to, że dostała ona się do budki z buziakami. Dam wam jednak ten wybór i powiem szczerze, że jeżeli będziecie chcieli, możecie wziąć większą liczbę osób na tą fabułę.
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Odbieram zestaw medyka, cokolwiek w nim jest XD
0 x
Yuusuke

Post autor: Yuusuke »

O siurikeny!!!!-zawołał wesoło Yuusuke-Szkoda, że wcześniej wywaliłem pieniądze na kunai T.T
0 x
Keion

Post autor: Keion »

Odbieram swoje 10 Kunai
0 x
Shizen

Post autor: Shizen »

Odbieram skórzany pancerz i 5 PH.
0 x
Raito

Post autor: Raito »

Odbieram stratę pieniędzy na następnej misji, a także 5 PH ;-;
0 x
Kakita Asagi

Post autor: Kakita Asagi »

No i to rozumiem!
Odbieram roczny zapas sake (podjeżdża powozem) - pytanie: czy to jest zapas pt. ilość butelek na normalną osobę, czy po prostu roczny zapas na miarę mojej postaci ;)?
0 x
Kaz

Post autor: Kaz »

32. Dodatkowa technika na randze C (bez nauki)

+Dodatkowo za chęci udziału w naszym losowaniu każdy uczestnik dostaje +5PH!
0 x
Awatar użytkownika
Kyoushi
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
GG/Discord: Kjoszi#3136

Post autor: Kyoushi »

Odbieram!
10. Rozwinięcie najniższej dziedziny na wyższą. (Dotyczy tylko tych rozwiniętych rozumiem? :3)
+5 PH
0 x
Posta dajże Kjuszowi, klawiaturą potrząśnij... Obrazek
Kaien

Post autor: Kaien »

O, 50% większa nagroda? Musze MG napomknąć mojemu... :)
0 x
Hanase

Post autor: Hanase »

Trzydziestka Szóstka się zgłasza! "Znalazłeś złoty pierścien, możesz go zostawić, albo sprzedać zyskując za to 1000Ryo."
0 x
Wataru

Post autor: Wataru »

Odbieram i rozpoczynam przygodę Dzikowego kapturka z świeżutkimi 10PH
0 x
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości