Letnia Gala SW 2018

Awatar użytkownika
Asaka
Postać porzucona
Wiek postaci: 27
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białowłosa, złotooka, niewysoka
Widoczny ekwipunek: Kabury na broń na udach; duża torba na pośladkach; bransoletka na prawym nadgarstku; obrączka na palcu; wielki wachlarz na plecach
Aktualna postać: Airan

Re: Letnia Gala SW 2018

Post autor: Asaka »

1. Miss Lata – Chise (: pierwsze co przyszło do głowy, więc coś musi w tym być (:

2. Mister Lata – Czy to ptak, czy to samolot? Nie! to Ocirek ♥ plakat mnie przekonał kappa

3. Forumowy No-Life – Inoshi. Siedzi od rana do wieczora, zawsze jest i wszystko wie co się dzieje!

4. Ciapciak Yasuo. Nie, jednak nie, jednak nasza kochana Hayami zdecydowanie bardziej tutaj pasuje. Nieogar, ale uroczy nieogar ♥

5. Mocarz – Murai. Nie chciałabym się z nim bić xD

6. Stalowy Charakter – Atari Sanada

7. W Kimonie Urodzony – Hayami

8. Dobry Duszek Forum – Hayami po raz drugi trzeci (: zawsze, gdy się pojawia, wprowadza pozytywną atmosferę

9. Pisarz Lata – Shikarui ♥

10. Najlepsza sygnatura/avatar – Suzu!

11. Maruda – nie mogłam się zdecydować… konkurencja taka wielka. Ale głos idzie na Reikę

12. Mistrz Pióra – rozeznanie mam niewielkie, ale… Niech będzie Arashi (:

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać – Yama-uba, wiadomczi

14. Złoty Pracuś – TwoFace

15. Śmieszek – Seinar D:

16. Najlepsza Letnia Scena - Dyplomatyczny Keizo <delfineł>

17. Bohater Lata – ??? lubię placki :/

18. Antybohater – Yuji

19.Letni Pechowiec – Tensa, te wszystkie śmierci…

20.Pomysłowy Dobromir – Yasuo, zdecydowanie >:V co jeden pomysł to lepszy xD

21.Niespodzianka Lata – Kiku, chociażby za kwestionowanie tego, że wszyscy popierają stronę Dohito, ha. Tak trzymaj!
0 x
· ·

Obrazek
· · ·
seasons don't fear the reaper
nor do the wind, the sun or the rain
Awatar użytkownika
Numa
Martwa postać
Wiek postaci: 16
Ranga: Wyrzutek
Krótki wygląd: Brązowooki chłopak, rasy białej. Posiada ciemnobrązowe włosy.
Widoczny ekwipunek: -Hełm zakrywający twarz pozostawiający jedynie małą szczelinę na jego oczy.
-Czarny płaszcz z kapturem.
Multikonta: Ni ma

Post autor: Numa »

KOD: ZAZNACZ CAŁY
1. Miss Lata - Yuka

2. Mister Lata - Natsune

3. Forumowy No-Life - Inoshi, tyle misji...

4. Ciapciak - Tensa

5. Mocarz - Ippo, mógł pokonać nawet cesarza.

6. Stalowy Charakter - Murai, nawet Han posądzał go o bezduszność.

7. W Kimonie Urodzony - Natsune

8. Dobry Duszek Forum - Buka, choć no czasem podrze się koty i to strasznie... Jednakowoż lepsze to od alternatyw.

9. Pisarz Lata - Yasuo Inoshi

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Yuka *-*

11. Maruda - Ja No dobra Reika

12. Mistrz Pióra - Inoshi, choć nie tak doskonałej.

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Yuji

14. Złoty Pracuś - Wstrzymał się od głosu.

15. Śmieszek - Yami

16. Najlepsza Letnia Scena - Yasuo pomaga ludziom na evencie...

17. Bohater Lata - Yasuo !

18. Antybohater - Shiga, mroczna przepowiednia. W której nauczy Numę zabijać... tylko już trochę nazabijał. Jednak przepowiednia trwa.

19.Letni Pechowiec - Tensa

20.Pomysłowy Dobromir - Yami

21.Niespodzianka Lata - Ippo
0 x
- Myśli Numy -
- Słowa Numy -
Obrazek[/center]
Nie odpowiadam przed żadną władzą.
Oraz mogę mówić i robić co mi się żywnie podoba.
Bez ponoszenia żadnych konsekwencji !
Nie posiadam siły, wpływów czy pieniędzy.
Mało, nie mam nawet pracy.
Jestem Bezdomnym !
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-QdgoBYUHBU[/youtube]
Awatar użytkownika
Kuroi Kuma
Wiek postaci: 43
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Średniego wzrostu mężczyzna z kilkudniowym zarostem na twarzy. Widać że jest trochę starszy, jednak nie aż tak znacznie. Głos niski, lekko chrypiący od palenia. Trochę dłuższe, czarne włosy, przy szyi luźno obwiązany bandaż trochę jak szalik
Widoczny ekwipunek: Gurda
Plecak
Wielki wachlarz
GG/Discord: Michu#5925

Post autor: Kuroi Kuma »

1. Miss Lata - Z całą pewnością Suzu

2. Mister Lata - szczerze powiedziawszy sam nie wiem, ale najbardziej do tej kategorii mi pasuje... Murai :v wiecie, mrok, siła, loczki

3. Forumowy No-Life - Inoshi - chyba jest zawsze kiedy tylko jestem na forum

4. Ciapciak - Akash i jego wilk schowany w czaszce... pod płaszczem... brawo Akash, olwejs in maj hart

5. Mocarz - Diaboł Świtu aka Icziroł, masz chłopie i rośnij w siłe kappa

6. Stalowy Charakter - Shikarui - gdy nawet po śmierci trzymasz się postaci kappa <3

7. W Kimonie Urodzony - Kakita Asagi - pasuje mi do tego klimatu, z resz jest moim wspólnikiem od jakości a wiadomo - Japonia=jakość

8. Dobry Duszek Forum - Hayami <3 zawsze jak przychodzi na forum to wprowadza fajną atmosferę, takiego ciepełka

9. Pisarz Lata - myśle że Chise, lubię czytać jej posty, są bardzo przyjemne, chociaż ostatnio nie śledzę ;)

10. Najlepsza sygnatura/avatar - pierwszy raz odkąd głosuje w gali zmienię mój głos. Niestety moja statuetka najlepszej sygny/avka nie idzie do Kenshiego, tylko do Suzu - są piękne, obłędne

11. Maruda - Reika

12. Mistrz Pióra - Shikarui - mój Ty Mickiewiczu

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Murai - ziomek ma serca na plecach, czy to nie jest charakterystyczne?

14. Złoty Pracuś - niech będzie Seinar/Twoface, niech chłopak ma coś od życia

15. Śmieszek - Rika Kari Matsubari, może nie postami, ale wypowiedziami na czacie z pewnością

16. Najlepsza Letnia Scena - brak :F

17. Bohater Lata - pusto

18. Antybohater - pusto

19.Letni Pechowiec - Tenshi i jego mega-pomysły kappa

20.Pomysłowy Dobromir - pusto

21.Niespodzianka Lata - to że Kuwesta is stronk, a najbardziej strok jest Kuroi, ale że nie można na siebie głosować, to Kiku i jej handel mechanizmami xD
0 x
Obrazek
PH | BANK
Awatar użytkownika
Natsume Yuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 31
Ranga: Nukenin S
GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
Multikonta: Iwan zza Miedzy

Post autor: Natsume Yuki »

Ukryty tekst
0 x
Kiku

Post autor: Kiku »

1. Miss Lata - Suzu! Najpiękniejśniejsza, bo z pustyni. Na pustyni są same fajne, ładne babeczki. Nie to co w górach albo uchodźcy w Cesarstwie. kappa

2. Mister Lata - Jakby na fabule dało się mieć zdjęcia i wieszać je nad łóżkiem, to Kiku budziłaby się, patrząc na Ichirou. <3 Ahhh.

3. Forumowy No-Life - Za każdym razem jak wchodzę na forum, to widzę Rikę. Tak, Inoshi jest często, ale rzuca się w oczy tym co wypisuje. <notlikethis> Rika jest zdecydowanie zbyt często. Jak jestem w pracy, jak siedzę po nocach - zawsze.

4. Ciapciak - Nie mam zielonego pojęcia, nie śledzę tematów.

5. Mocarz - Ichirou-sama, błagam o litość! Najpiękniejsi i najsilniejsi są na pustyni. To stara jak świat zasada.

6. Stalowy Charakter - Nie czytam zbytnio co piszą inni, więc ciężko na kogokolwiek zagłosować. Nie będę oddawała głosu w ciemno.

7. W Kimonie Urodzony - VIBI. Jego piękne posty w offtopie przenoszą mnie nie tylko do kraju kwitnącej wiśni, ale w zupełnie inny wymiar świadomości.

8. Dobry Duszek Forum - Yura kappa

9. Pisarz Lata - Hmmm, jak tak czytam ten opis, z tą książką i wyczekiwaniem, to z pewnością przeczytałabym tomiszcze pobłogosławione piórem wieszcza Vibiego.

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Suzu! Urocza.

11. Maruda - Nie siedzę długo na forum, ale wystarczyło tyle, by zrozumieć, że największą męczybułą i marudą jest Reika, chociaż chodzi mi o osobę, a nie postać. Równie dobrze mogłabym głosować na Ayame.

12. Mistrz Pióra - Misje prowadził mi dotychczas tylko Ginjiro, ale naprawdę fajnie mi się gra pod jego skrzydłem. Niech będzie głos na Ginjiro.

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Pozwolę sobie zacytować opis. "Zaskoczył Cię czyjś pomysł na postać? Uważasz to za bardzo intrygujące i innowacyjne rozwiązanie? Ma nietypowy charakter, a może jakąś nietypową cechę? To właśnie kategoria miejsce dla takiego indywiduum. " Vibi pasuje do wszystkich pytań.

14. Złoty Pracuś - W sumie to sprawę protez obgadywałam z TwoFacem i to on wykazywał największe zaangażowanie z administracji pod tym pomysłem, więc niech będzie TwoFace.

15. Śmieszek - Yura kappa

16. Najlepsza Letnia Scena - Nie mam zielonego pojęcia.

17. Bohater Lata - ICHIROU TO JEST BOHATER, ŻE HO-HO, A NIE TYLKO LATA. ICHIROU TO BOHATER WSZECHŚWIATA. MR. UNIVERSE. MR. WORLWIDE.

18. Antybohater - Hikari, bo kwestionuję oczywistą dominację pustyni nad resztą terenów. Jest z równin, a mówi o górach i sojuszu z nim. Coś mi się też obiło o uszy, że chce sprzątnąć lidera albo coś zamieszać w szczepie. Antybohater jak nic. NIE TO CO ICHIROU.

19.Letni Pechowiec - Ayame kappa

20.Pomysłowy Dobromir - Yami? Ma jakąś dziwną fascynację naukami ścisłymi i próbuje wykorzystać je wszędzie, gdzie się da albo nawet tam gdzie się nie da.

21.Niespodzianka Lata - Jakbym mogła, to zagłosowałabym na Vibiego, ale nie można. Szkoda. kappa W takim razie głosuję na Atari Sanadę, bo miło mi się z nią gadało. Śmiesznie. xd
0 x
Murai

Post autor: Murai »

1. Miss Lata - nie ma co, konkurencja ostatnio ciężka się zrobiła jak diabli. Ale Misałke wybieram ostatecznie. Wcale nie dla tego że nie dostanę ciasta.

2. Mister Lata - Ichirou. Niestety. hEros Pustyni, ma swój pustynny harem i władzę. I nienawiść do Kaguya. Kto by nie chciał być taki jak on?

3. Forumowy No-Life - Rika jak nic. Zawsze jest kiedy zaglądam i zawsze się integruje z ludźmi na chacie.

4. Ciapciak - Hayami. Takie to nieogarnięte, takie to z głową w chmurach. Kochane ale tak bardzo nieporadne że aż żal się robi.

5. Mocarz - Kenshi? Meh, luz. Ichir? Pewnie by się dało. Natsume? NOPENOPENOPENOPENOPE...

6. Stalowy Charakter - Co by o nim nie powiedzieć to Natsume się dobrze trzyma jako taki władca który jeszcze nie do końca przywykł do swojego autorytetu i władzy absolutnej.

7. W Kimonie Urodzony - Kakita Asagi, najlepszy Kenjutsuowy weebo. Zna się na tym co pisze i czyta się go przednio.

8. Dobry Duszek Forum - Hayami no. Nawet jak nieporadne to takie dobre to że aż chce się przytulić i zamknąć w piwnicy. Żeby więcej nie gadała na chacie kappa

9. Pisarz Lata - widzę konkretne posty Shikaruia

10. Najlepsza sygnatura/avatar - nie wypowiem się

11. Maruda - Kurła no ciężki wybór. Reika czy Shiga, Reika czy Shiga... Nie no Reika. Zasługuje jak nikt.

12. Mistrz Pióra - Shikarui. Za całokształt twórczości.

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Shiga. Po prostu Shiga.

14. Złoty Pracuś - Mój mod ostatnio ciężko robi! Rindou Arashi, to dla ciebie.

15. Śmieszek - jest za dużo śmieszków żeby wybrać jednego.

16. Najlepsza Letnia Scena - Ippo vs Tensa. To było przegenialne. Jeb łubudup i nie ma.

17. Bohater Lata - Akarui. Miszcz i nadzieja całego świata Ninja. Lekką ręką pokonał Jeźdźca. Więcej takich ludzi.

18. Antybohater - YUJI SAGA. Mój antybohater.

19.Letni Pechowiec - ?

20.Pomysłowy Dobromir - ?

21.Niespodzianka Lata - Ippo rzecz jasna. P O T Ę Ż N Y Akimichi był rzadkim rarytasem.
0 x
Tenshi

Post autor: Tenshi »

1. Miss Lata - Yuka

2. Mister Lata - Standardowy Ocir

3. Forumowy No-Life - Inoś

4. Ciapciak - Hayami

5. Mocarz - Natsu

6. Stalowy Charakter - Sagisa

7. W Kimonie Urodzony - Saga tylko jakby częściej pisała

8. Dobry Duszek Forum - Hayami

9. Pisarz Lata - A może Araś

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Asaka, teraz zobaczyłem avek

11. Maruda - Znacie prawdziwą zrzędę, dziada patentowanego, a może istnieje postać, która zawsze marudzi. Oddajcie na nią głos - niech wie, że nie da się o niej zapomnieć.

12. Mistrz Pióra - Inoś najczęściej Inoś

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Jun'Ichi o/

14. Złoty Pracuś - Araś

15. Śmieszek - Minoru

16. Najlepsza Letnia Scena - Wydarzyło się coś co cię rozbawiło i śmiałeś się do monitora? A może śledziłeś jakiś wątek z zapartym tchem, wyczekując jak to się zakończy? Zagłosuj na konkretną sytuację(podając link do niej) a my uhonorujemy wszystkich tam obecnych! Pamiętajcie, nie głosujemy na siebie!

17. Bohater Lata - najbardziej honorowy ze wszystkich. Jednym ruchem ratuje Damy w Opałach i kotki z drzew. Esencja amerykańskiego komiksu, który prędzej umrze, niż zawiedzie swoich fanów.

18. Antybohater - Znasz postać, która jest bardziej czarna niż biała? Idzie ona po trupach do celu i nie przejmuje się innymi? A może jest w niej coś mrocznego, co się przeraża? Zagłosuj na nią, niech wszyscy się dowiedzą, że należy na przy niej uważać!

19.Letni Pechowiec - Kurusu

20.Pomysłowy Dobromir - Yami

21.Niespodzianka Lata - Saburo
0 x
Kitashi

Post autor: Kitashi »

1. Miss Lata - Oczywiście łamaczka męskich serc - Misae

2. Mister Lata -Natsume

3. Forumowy No-Life - Bez dwóch zdań Inoshi

4. Ciapciak - Tenshi i jego przeróżne wcielenia, które same wpadały w takie kłopoty, że jego lista postaci pośmiertnych niedługo osiągnie setkę. Poza tym pomysł zaszywania rany kunaiem, wkładanie zbroi na świeżą ranę czy potem kąpiel to najbardziej ciapciakowate połączenie ze wszystkich.

5. Mocarz - Natsume, koniec końców aby być cesarzem trzeba mieć moc jak mało kto.

6. Stalowy Charakter - Tenshi - mimo że nie raz trzymanie się charakteru postaci sprowadziło na nią śmierć, i tak niezależnie od wszystkiego trzyma się tego i nie odpuszcza.

7. W Kimonie Urodzony - Asagi nie ma tu konkurencji.

9. Pisarz Lata - Misae

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Decyzja była trudna ale niech będzie Suzu z jej wiewiórą i epickim avkiem.

11. Maruda - Reika

12. Mistrz Pióra - Arashi i jego zaskakujące pomysły które znam nie od dziś.

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać -

14. Złoty Pracuś -

15. Śmieszek - Prawdziwy Murai czyli Minoru Rakurai i jego epickie memy tworzone pod przypływem humoru chochlika w rajstopkach.

16. Najlepsza Letnia Scena -

17. Bohater Lata -

18. Antybohater -

19.Letni Pechowiec - Znowu Tenshi i jego masowe śmierci oraz postaci pośmiertne które ginęły jak ich poprzednicy.

20.Pomysłowy Dobromir -

21.Niespodzianka Lata -
0 x
Minoru

Post autor: Minoru »

0 x
Hyuuga Setsuna

Post autor: Hyuuga Setsuna »

1. Miss Lata - Misae
2. Mister Lata – Ocir –wybacz Asagi, ale książe pustyni to jednak książę pustyni.
3. Forumowy No-Life Reika
4. Ciapciak - Yasuo
5. Mocarz - Natsume
6. Stalowy Charakter – Asagi
7. W Kimonie Urodzony – Asagi – może o tym prezentacje robić (nawet to robi na konwentach)
9. Pisarz Lata – Hayami –długie treściwe posty
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Reika
11. Maruda - Inoshi
12. Mistrz Pióra – Rindou Arashi
13. Najbardziej Charakterystyczna Postać -
14. Złoty Pracuś - Seinaru
15. Śmieszek - Minoru
16. Najlepsza Letnia Scena - Friendzone by Misae Tu
17. Bohater Lata -
18. Antybohater – Yuji
19.Letni Pechowiec – Tensa
20.Pomysłowy Dobromir - Seinaru

21.Niespodzianka Lata Masowy Włam Na Konto HiHi
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

1. Miss Lata - Misae - piękna, uwodzicielska, a do tego świetna w usta-usta. Przywróci do życia każdego nieboszczyka. No, prawie każdego...

2. Mister Lata - Yura - wzór cnót o najlepszym ABSie na kontynencie.

3. Forumowy No-Life - Inoshi - regularność i ilość postów jest przerażająca.

4. Ciapciak - Tenshi - no bo ileż można ginąć.

5. Mocarz - Natsume - z tyloma punktami to trudno nie być mocarzem, ale jemu i tak mało.

6. Stalowy Charakter - Suzu - jestem fanem tej postaci i sposobu, w jaki jest prowadzona.

7. W Kimonie Urodzony - Asagi - wydaje się, że to konkurencja skrojona pod niego. W końcu kto jest bardziej japoński jeśli nie samuraj, a Asagi na samurajach się zna.

8. Dobry Duszek Forum - Rika - jest jej tu całkiem dużo i zawsze coś mądrego powie. Forumowa pani psycholog. C:

9. Pisarz Lata - Tutaj zagłosowałbym na dwie osoby - Inoyu i Shikatsu, ale jeżeli trzeba wyłącznie na jedną, to niech będzie Inoyu, żeby zmotywować ją do częstszego pisania. Obie panie piszą bardzo fajne i niezwykle przyjemne pościki, a zachowania ich postaci są bardzo naturalne.

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Suzu - najlepsze graficzki pod gorącym słońcem.

11. Maruda - Reika - no a jak.

12. Mistrz Pióra - Shikarui - no przecież, że moja prywatna mistrzyni gry i pani mojego fabularnego losu. Niszczy mi Iczirka, ale i tak ♥.

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Yama-uba - kochana babunia.

14. Złoty Pracuś - Seinar - no chłopak dużo robi, nawet jeśli zmiany codziennie nie są już takie codzienne.

15. Śmieszek - Seinaru - bo dzień bez szyderstw to dzień stracony. Przy okazji drobny medal pocieszenia z mojej strony dla duetu InoShika, których śmieszki są bardzo subtelne. :")

16. Najlepsza Letnia Scena - Mistrz szpiegostwa Keizo na wyspach.

17. Bohater Lata - Suzu - prawdziwa bohaterka pustyni i bardzo pozytywna postać.

18. Antybohater - Yuji - chyba jako jedyny przychodzi na myśl w tej kategorii.

19.Letni Pechowiec - Numa - biedny bezdomny w kraju, w których uchodźcy dostają socjalne mieszkanka za darmoszkę.

20.Pomysłowy Dobromir - Yasuo - za ostatnie super pomysły.

21.Niespodzianka Lata - Kuroi i jego powrót do aktywności.
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Awatar użytkownika
Seinaru
Martwa postać
Wiek postaci: 29
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: Trupioblada cera, charakterystyczny brak głowy
Widoczny ekwipunek: Nagrobek

Post autor: Seinaru »

0 x
Jeśli czytasz ten podpis to znaczy, że jestem już martwy...
Sokiro

Post autor: Sokiro »

1. Miss Lata - Dużego wyboru nie mam, głos nikogo raczej nie zaskoczy - Misae

2. Mister Lata - Nope

3. Forumowy No-Life - Inoshi

4. Ciapciak - Tenshi

5. Mocarz - Nope

6. Stalowy Charakter - Nope

7. W Kimonie Urodzony - Wiecznie w kimono Kakita Asagi

9. Pisarz Lata - Nope

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Nope

11. Maruda - Inoshi

12. Mistrz Pióra - Zawsze i wszędzie Rindou Arashi

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Nope

14. Złoty Pracuś - Nope

15. Śmieszek - Tutaj głos oddaje na swojego forumowego braciszka, łap Minoru co twoje

16. Najlepsza Letnia Scena - Kitaś dostaje kosza od Misae

17. Bohater Lata - Kakita Asagi

18. Antybohater - Yuji

19.Letni Pechowiec - Tenshi

20.Pomysłowy Dobromir - Nope

21.Niespodzianka Lata - Masowy Włam Na Konto HiHi
0 x
Awatar użytkownika
Sagisa
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 21
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: - długie czerwone włosy, stalowoszare oczy
- koszula z długim rękawem, długie ciemne spodnie, wygodne buty
- cienkie pajęczynki blizn po raitonie pod ubraniem
- sygnet na łańcuszku schowany pod koszulą
- płaszcz podróżny z kapturem
Widoczny ekwipunek: - torba na biodrze, po prawej
- kabury na udach
- wakizashi za pasem
- manierka z wodą przy pasie

Post autor: Sagisa »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Yamanaka Inoshi
Postać porzucona
Wiek postaci: 18
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: - Akcent Karmazynowych szczytów - Francuski
- Blond włosy długością do ramion
- Zielone oczy - w stylu Yamanaka
- Wzrost 161
- Łuskowaty kombinezon
- Widoczne bandaże na dłoniach.
Widoczny ekwipunek: Stalowe elementy pancerza, maska
Duży miecz na plecach
Plecak
Kabura z prawej strony na udzie.
GG/Discord: Tario#3987/64789656
Multikonta: Hoshigaki Maname
Aktualna postać: Jun

Post autor: Yamanaka Inoshi »

1. Miss Lata - HMM, SUZU. Ta co ma te zielone kudły.

2. Mister Lata - Ichirou... Nie ma tutaj konkurencji.

3. Forumowy No-Life - No ja, bo kto inny.

4. Ciapciak - Tensiak, trudno wskazać kogoś innego niż tego misiaczka :>

5. Mocarz - Yami, bo potrafi przebić się przez drzwi z biegu.

6. Stalowy Charakter - Ten co nie ma uczuć. Murai.

7. W Kimonie Urodzony - Kakita Asagi bo któż by inny? Tylko on nosi kimono na co dzień i radzi odnośnie samurajstwa, polecam użyszkodnika.

8. Dobry Duszek Forum - Hayamiś? No pewnie, że tak.

9. Pisarz Lata - A dam tutaj Rikę bo co.

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Miał być Hikari, ale... Nowy avatar Hayami przebija.

11. Maruda - Reicia? Ale ja też trochę a nawet bardzo.

12. Mistrz Pióra - CO-CO-COOELLO[koala]

13. Najbardziej Charakterystyczna Postać - Kurokoś i jego mały rasizm nacjonalizm

14. Złoty Pracuś - Bukuś bo tłumaczy mnóstwo rzeczy.

15. Śmieszek - Seinar, któż by inny

16. Najlepsza Letnia Scena - Natsume, Keizo, Hikari + prowadzący le mua -> "szpiegowanie Senju w cesarstwie"

17. Bohater Lata - Sumairu Abe ratujący damy w potrzebie.

18. Antybohater - Yasuo, " praworządny neutralny paladyn-samuraj " ratujący ludzi w Ryuzaku poprzez odcinanie im kończyn.

19. Letni Pechowiec - Shabondama[yami]

20. Pomysłowy Dobromir - Yasuo - tyle pomysłów.

21. Niespodzianka Lata - Kuroko i rodzina albinosów umierająca na pustyni.
Honorable Mention: Rezygnacja Buki.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości