Transfer Anzou

Anzou

Transfer Anzou

Post autor: Anzou »

Cze! Chcialbym, jezeli to mozliwe, przeniesc karte z innego forum. Tutaj link do niej: http://www.ninjagaiden.pl/viewtopic.php ... 1b7#p96012
Jest to mozliwe? Jezeli tak, to na jakich zasadach? Na pewno chcialbym zostac przy tym klanie. Co do bycia zbieglym Ninja, chcialbym nim nie byc :D Czekam na odpowiedz. Wiadomo, trzeba karte na pewno zmodyfikowac, ale powiedz mi co i jak robic. :)
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Re: Transfer Anzou

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Anzou

Hmm, trochę tako, na ta postac, ktora mam pracowalem juz jakis czas, tamte forum wymarlo, a tu widze, ze serio mozna pograc jak za starych, dobrych lat. Ranga mi odpowiada, dziedzina tez, jak to mozliwe, to chcialbym przepisac jakies techniki rangi D, zeby nie uczyc sie wszystkiego pratykcznie od nowa. Jezeli sie na to godzisz, to zaczne pisac nowa karte postaci i tu ja wkleje z technikami, ktore mnie interesuja i Ty ja ewentualnie zatwierdzisz, lub powiesz co wywalic.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

Ukryty tekst
0 x
Anzou

0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

To już nie tutaj tylko normalnie KP tam w miejscu do sprawdzania, a tam w ostatniej linijce prezenty od administracji link do tematu
0 x
Anzou

Do jakiego tematu link? Do tego tutaj?
0 x
Shigeru

Post autor: Shigeru »

Tak.
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawdzone transfery”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość