Ansatsu Hozuki (Zmieniony nick)

Ansatsu

Ansatsu Hozuki (Zmieniony nick)

Post autor: Ansatsu »

Witam. Z góry informuję, że dostałem o tym forum informacje od znajomego a biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia z forum na którym siedziałem ostatnie 5 lat (miałem dwa konta) postanowiłem się tu przenieść. Chciałem również zapytać czy byłby problem ze zmianą niektórych rzeczy jak np. klan ale o tym może następnym razem. (Informacje po lewej stronie, począwszy od zdjęcia, kończąc na "wariatkowach" to efekt sprzeczki i właśnie mojego zakończenia historii na tamtym forum).

http://ninjagaiden.pl/viewtopic.php?f=3 ... 93#p193893
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Re: Ansatsu Hozuki (Zmieniony nick)

Post autor: Vulpie »

Oke. Prosiłbym o chwile cierpliwości, aż inny administrator lepiej znający forum NG i wszystko tam grane oceni twój transfer.

Co do twoich pytań...

My damy Tobie jakąś wartość dodatkową na start do postaci, którą Ty wydasz dowolnie, jak tylko chcesz. Tworzysz nową KP z danymi bonusami z transferu, więc i klan możesz nowy wybrać z naszych i wszystko ;)
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

Ukryty tekst
0 x
Ansatsu

Post autor: Ansatsu »

Akceptejszyn opcjonalnie możesz dodać ze 2 litry dobrego sake żebym miał jakiś sposób na poderwa... tfu! Na zapoznanie się z przyszłymi towarzyszami ^^
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

Dodaję.
Przenoszę.
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawdzone transfery”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość